0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΠΔΣ λειτουργεί συνήθως μετά το κανονικό ωράριο του σχολείου. Υπάρχουν όμως σχολεία που την εφαρμόζουν απογεύματα ή και Σάββατα. Την ευθύνη των προσλήψεων την έχει η κάθε διεύθυνση ξεχωριστά. Το αν θα προλαβαίνεις εξαρτάται βέβαια από πολλούς παράγοντες: Από την απόσταση που θα έχουν οι τόποι εργασίας, από το μεταφορικό μέσον και από την όρεξη που έχεις.
Σ'ευχαριστω jak13!Φυσικα και οι προσληψεις δεν ειναι παντα αδιαφανεις.Απλως εχω διαβασει τοσες φορες σ'αυτο το forum για γνωστους και βυσματα που δεν ξερω που σταματαει η αληθεια και αρχιζουν τα παραμυθια..Τα ιδια ακουγα και για την ωρομισθια,οτι πρεπει να εχεις γνωστους,οτι δεν πληρωνονται γρηγορα κ.α.Τα εντελως αντιθετα εζησα εγω φετος.Οσο για το ερωτημα προυπηρεσια η χρηματα,αντεχω για 2-3 χρονια να θυσιασω το δευτερο για το πρωτο(ελπιζω δηλαδη να αντεξω)!!!
Η αληθεια ειναι οτι ειδικα για Αγγλικα σπανια δημιουργειται τμημα προσθετης αφου τα παιδια που πραγματικα θελουν να μαθουν κανουν ιδιαιτερα...
Υπάρχουν παιδιά που δεν μπορούν να πάνε φροντιστήριο, ούτε και για αγγλικά..Γιατί να μην υπάρχει λοιπόν από το σχολείο πρόσθετη διδακτική στήριξη και για το μάθημα αυτό;
Μπορείς Άνετε να απαντάς στις ερωτήσεις συναδέλφων σου που δεν έχουν εμπειρία από δημόσια σχολεία, με επιείκεια και όχι με ειρωνεία..Όπως κάνεις πάντα άλλωστε..Μία φιλική συμβουλή..
Παράθεση από: NIΚΗ στις Ιουλίου 29, 2008, 01:00:35 pmΥπάρχουν παιδιά που δεν μπορούν να πάνε φροντιστήριο, ούτε και για αγγλικά..Γιατί να μην υπάρχει λοιπόν από το σχολείο πρόσθετη διδακτική στήριξη και για το μάθημα αυτό;για να γινεται 2 φορες η ωρα του παιδιου;και γυμναστηριο μπορει καποιος να μην μπορει να παει να βαλουμε και γυμναστικη μηπως; με το ενα τριτο των παιδιων να μην μπορει να κατανοηση ενα κειμενο θα ητσν καλυτερα να καναν νεα ελληνικα.για να μην παρεξηγηθουμε κουκλα εγω φυσικος ειμαι.η ταση να δουλεψη καποις σε σχολειο βλεπω οτι εχει αναχτει σε αυτοσκοπο,να υπαρχει καποιο μετρο.
Παράθεση από: X.K. στις Ιουλίου 29, 2008, 01:37:52 amΣ'ευχαριστω jak13!Φυσικα και οι προσληψεις δεν ειναι παντα αδιαφανεις.Απλως εχω διαβασει τοσες φορες σ'αυτο το forum για γνωστους και βυσματα που δεν ξερω που σταματαει η αληθεια και αρχιζουν τα παραμυθια..Τα ιδια ακουγα και για την ωρομισθια,οτι πρεπει να εχεις γνωστους,οτι δεν πληρωνονται γρηγορα κ.α.Τα εντελως αντιθετα εζησα εγω φετος.Οσο για το ερωτημα προυπηρεσια η χρηματα,αντεχω για 2-3 χρονια να θυσιασω το δευτερο για το πρωτο(ελπιζω δηλαδη να αντεξω)!!! Σίγουρα πολλά από αυτά που γράφονται ισχύουν.Είναι επίσης σίγουρο ότι είμαστε και λαός της υπερβολής. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι κρίμα να προσπαθούμε να απαξιώσουμε αυτό που ο καθένας από τη θέση του προσφέρει, ισοπεδώνοντας τα πάντα. Θα ήθελα πολύ να μάθω για παράδειγμα, πόσοι από αυτούς που γράφουν περί "βυσμάτων" και ηθικής (που αφού εργάζονται άρα έχουν διοριστεί με μέσο, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν) θα ήταν διατεθιμένοι να απαρνηθούν το "βύσμα" τους για να γίνει πιο δίκαιο το σύστημα;