0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, είμαι ΠΕ34 και είμαι καινούρια στο forum. Στους αναπληρωτές με μηδενική προυπηρεσία έχω την θέση 276, ενώ στους ωρομίσθιους της Αττικής την θέση 95. Έχω καμιά ελπίδα για ωρομίσθια; Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε εμείς της Ιταλικής να κάνουμε τα χαρτιά μας για ΠΔΣ;Ευχαριστώ
Δυστυχώς martha8 στην ΠΔΣ δεν υπάρχουν πίνακες, οπότε δεν μπορείς να βρείς το δίκιο σου Είναι αρμοδιοτητα του προιστάμενου να αποφασίσει ποιός θα πάρει ώρες και πόσες θα πάρει.Όσο για την κοπέλα που πήρε ώρες μετά από 13 χρόνια,ας μη γελιέται,ο προιστάμενος ήθελε να της κλείσει το στόμα γι' αυτό της έδωσε ώρες.Πού είναι η δικαιοσύνη;;
γεια σου ΝΑΤΙ. ειμαι και εγω της ιταλικής. Δυστυχως δεν ξερουμε ακομα ποσους ωρομισθιους θα παρουν, ποσους αναπληρωτες...σε ποιες πόλεις....
Παράθεση από: martha8 στις Αυγούστου 07, 2008, 10:24:32 pmμεγάλη αδικία! πάντωσ εγώ αν ήξερα τέτοιο πράγμα, ότι δηλαδή κάποιοι μπαίνουν στη θέση μου δεν θα το άφηνα έτσι. δηλαδή αν έβλεπα ότι κάποιον πήραν που είναι κάτω από εμένα θα πήγαινα να ρωτήσω. εγώ πίστευα ότι δεν γίνονται αυτά αφού υπάρχουν πίνακεσ που τουσ βλέπουν όλοι. αν ασ πούμε έπαιρναν εμένα και μια φίλη μου που ήταν από πανω μου δεν την έπαιρναν δεν θα το καταλάβαινε? συγγνώμη αλλά εγώ δε θα το άφηνα έτσι. και 12 χρόνια? καλά έκανεσ και ζήτησεσ ώρεσ.Δυστυχώς martha8 στην ΠΔΣ δεν υπάρχουν πίνακες, οπότε δεν μπορείς να βρείς το δίκιο σου Είναι αρμοδιοτητα του προιστάμενου να αποφασίσει ποιός θα πάρει ώρες και πόσες θα πάρει.Όσο για την κοπέλα που πήρε ώρες μετά από 13 χρόνια,ας μη γελιέται,ο προιστάμενος ήθελε να της κλείσει το στόμα γι' αυτό της έδωσε ώρες.Πού είναι η δικαιοσύνη;;εντύπωση μου κάνει! θα έπρεπε να υπάρχει άλλοσ τρόποσ ώστε να υπάρχει έλεγχοσ! μα παντού να λειτουργούμε με βισματα εδώ στην Ελλάδα....!!!
μεγάλη αδικία! πάντωσ εγώ αν ήξερα τέτοιο πράγμα, ότι δηλαδή κάποιοι μπαίνουν στη θέση μου δεν θα το άφηνα έτσι. δηλαδή αν έβλεπα ότι κάποιον πήραν που είναι κάτω από εμένα θα πήγαινα να ρωτήσω. εγώ πίστευα ότι δεν γίνονται αυτά αφού υπάρχουν πίνακεσ που τουσ βλέπουν όλοι. αν ασ πούμε έπαιρναν εμένα και μια φίλη μου που ήταν από πανω μου δεν την έπαιρναν δεν θα το καταλάβαινε? συγγνώμη αλλά εγώ δε θα το άφηνα έτσι. και 12 χρόνια? καλά έκανεσ και ζήτησεσ ώρεσ.
Παράθεση από: sandra77 στις Αυγούστου 07, 2008, 10:51:54 pmΠαράθεση από: martha8 στις Αυγούστου 07, 2008, 10:24:32 pmμεγάλη αδικία! πάντωσ εγώ αν ήξερα τέτοιο πράγμα, ότι δηλαδή κάποιοι μπαίνουν στη θέση μου δεν θα το άφηνα έτσι. δηλαδή αν έβλεπα ότι κάποιον πήραν που είναι κάτω από εμένα θα πήγαινα να ρωτήσω. εγώ πίστευα ότι δεν γίνονται αυτά αφού υπάρχουν πίνακεσ που τουσ βλέπουν όλοι. αν ασ πούμε έπαιρναν εμένα και μια φίλη μου που ήταν από πανω μου δεν την έπαιρναν δεν θα το καταλάβαινε? συγγνώμη αλλά εγώ δε θα το άφηνα έτσι. και 12 χρόνια? καλά έκανεσ και ζήτησεσ ώρεσ.Δυστυχώς martha8 στην ΠΔΣ δεν υπάρχουν πίνακες, οπότε δεν μπορείς να βρείς το δίκιο σου Είναι αρμοδιοτητα του προιστάμενου να αποφασίσει ποιός θα πάρει ώρες και πόσες θα πάρει.Όσο για την κοπέλα που πήρε ώρες μετά από 13 χρόνια,ας μη γελιέται,ο προιστάμενος ήθελε να της κλείσει το στόμα γι' αυτό της έδωσε ώρες.Πού είναι η δικαιοσύνη;;εντύπωση μου κάνει! θα έπρεπε να υπάρχει άλλοσ τρόποσ ώστε να υπάρχει έλεγχοσ! μα παντού να λειτουργούμε με βισματα εδώ στην Ελλάδα....!!! έτσι ακριβώς!!κ έχει δίκιο η sandra εν μέρει..αν κ πιστεύω πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.σίγουρα υπάρχουν νέοι άνθρωποι που μπαίνουν σ αυτές τις θέσεις κ είναι δίκαιοι για όσο αντέξουν ώσπου να τους φάει κ αυτους το σύστημα..εγώ δεν είχα γνωριμίες κ ισχύ για να φοβάται κάτι ο συγκεκριμένος υπεύθυνος..το έκανε γτ το ήθελε.αλλά δυστυχως είναι εξαίρεση..προφανώς δεν έχεις τελειώσει πολλά χρόνια martha γι αυτο μιλάς έτσι γτ δεν έχεις πάθει πολλά κ πραγματικά εύχομαι να μην πάθεις. πρόσθετη δεν υπήρχε οπως λες πριν 13 χρόνια,υπάρχει όμως σίγουρα τα τελευταία 7 κ ίσως κ παραπάνω..άρα δε λέω αερολογίες..ενδεικτικά θα σου πω ότι εγω ήμουν στους διοριστεους ασεπ σε παλαιότερο διαγωνισμό ασεπ με το 60% που ίσχυε τότε κ ξαφνικά ενώ ήμουν στους πρώτους 800 άλλαξαν τα ποσοστά, κ έμεινα εκτός διορισμού για 10 θέσεις!!κ επειδή τότε δεν έπαιρναν ως αναπληρωτές τους επόμενους, δεν με προσέλαβαν ούτε ως αναπληρώτρια!!αν λοιπόν υπήρχε δικαιοσύνη κ μου χαν δώσει μια χρονιά έστω πρόσθετη,τώρα θα ήμουν διορισμένη!!καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί τα έγραψα όλ αυτά. για να μην την πάθουν κ αλλοι όπως εμένα...
συγγνώμη martha τα παραπάνω αφορούσαν κυρίως στο σχόλιο του jak13 που υπήρχε στην προηγούμενη σελίδα κ όχι τόσο στο δικό σου!!!
αν λοιπόν υπήρχε δικαιοσύνη κ μου χαν δώσει μια χρονιά έστω πρόσθετη,τώρα θα ήμουν διορισμένη!!
Παράθεση από: GEORGIA S στις Αυγούστου 09, 2008, 11:21:30 amαν λοιπόν υπήρχε δικαιοσύνη κ μου χαν δώσει μια χρονιά έστω πρόσθετη,τώρα θα ήμουν διορισμένη!!Αν με ειχαν καλεσει περισυ που ειχα την 1η θεση στον πινακα Ωρομισθιων του νομου, φετος θα ειχα σιγουρη την αναπληρωση και του χρονου το διορισμο! Ομως δεν καλεσαν κανεναν ωρομισθιο απο τον πινακα και βλεπω ωρομισθιους απο κατω μου που τους εδωσαν 10ωρο ΠΔΣ! Σκεφτηκα να κανω φασαρια, αλλά οι συγκεκριμενοι διακρινονται απο τοση αναλγησια που δε θα βγει τιποτα.
Παράθεση από: utenar στις Αυγούστου 10, 2008, 08:13:08 amΠαράθεση από: GEORGIA S στις Αυγούστου 09, 2008, 11:21:30 amαν λοιπόν υπήρχε δικαιοσύνη κ μου χαν δώσει μια χρονιά έστω πρόσθετη,τώρα θα ήμουν διορισμένη!!Αν με ειχαν καλεσει περισυ που ειχα την 1η θεση στον πινακα Ωρομισθιων του νομου, φετος θα ειχα σιγουρη την αναπληρωση και του χρονου το διορισμο! Ομως δεν καλεσαν κανεναν ωρομισθιο απο τον πινακα και βλεπω ωρομισθιους απο κατω μου που τους εδωσαν 10ωρο ΠΔΣ! Σκεφτηκα να κανω φασαρια, αλλά οι συγκεκριμενοι διακρινονται απο τοση αναλγησια που δε θα βγει τιποτα.γαιτι δεν καλεσαν κανενα ωρομισθιο? τοσοι πολλοι ???διορισμοι εγιναν?
Παράθεση από: GEORGIA S στις Αυγούστου 09, 2008, 11:30:39 amσυγγνώμη martha τα παραπάνω αφορούσαν κυρίως στο σχόλιο του jak13 που υπήρχε στην προηγούμενη σελίδα κ όχι τόσο στο δικό σου!!! Εγώ δεν κατάλαβα πάντως αν διαφωνείς ή αν συμφωνείς μαζί μου και πού. Αν θέλεις διευκρίνησε για να σου απαντήσω.
συμφωνώ μαζι σου στο ότι παντού υπάρχουν εξαιρέσεις κ δίκαιοι άνθρωποι κ στο ότι δεν είναι καλό να τα ισοπεδώνουμε όλα..( αν κ ο κανόνας δεν είναι αυτός δυστυχώς). θεώρησα ωστόσο απαξιωτικό κ δείγμα αμφισβήτισης των λεγομένων μου το σχόλιο σου: " αλλωστε πριν 13 χρόνια δεν υπήρχε πρόσθετη!!"