0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση η οποία μπορεί να είναι άσχετη με το topic, αλλά σήμερα βγήκαν οι πίνακες και έχω απορίες. Στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών ΠΕ09 βρίσκομαι στη θέση 49 και στον ενιαίο πίνακα ωρομισθίων στην περιφέρεια δυτικής Ελλάδος που έκανα τα χαρτιά μου είμαι στη θέση 64. Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν???
Στους αναπληρωτές είμαι με μηδενική προϋπηρεσία ενώ οι πίνακες ωρομισθίων για την δυτική Ελλάδα περιλαμβάνουν και αυτούς που εχουν προϋπηρεσία. Για αναπληρώτρια δεν έχω ελπίδα, αλλά παίζει να πάρω καμια ωρούλα ως ωρομίσθια???
Καλησπέρα,Με θέση 330+ στον Πίνακα έχει η γυναίκα μου ελπίδες για αναπληρώτρια; και αν ναι σε ποια χρονική περίοδο (κατ'εκτίμηση); Έχουμε ήδη ένα παιδί είναι έγκυος στο δεύτερο και πρέπει να οργανωθούμε.....
Παράθεση από: eirini στις Αυγούστου 06, 2008, 08:33:19 pmΣτους αναπληρωτές είμαι με μηδενική προϋπηρεσία ενώ οι πίνακες ωρομισθίων για την δυτική Ελλάδα περιλαμβάνουν και αυτούς που εχουν προϋπηρεσία. Για αναπληρώτρια δεν έχω ελπίδα, αλλά παίζει να πάρω καμια ωρούλα ως ωρομίσθια???Μόνο αν βρεις κανά γνωστό και πάρεις ΠΔΣ
μεγάλη αδικία! πάντωσ εγώ αν ήξερα τέτοιο πράγμα, ότι δηλαδή κάποιοι μπαίνουν στη θέση μου δεν θα το άφηνα έτσι. δηλαδή αν έβλεπα ότι κάποιον πήραν που είναι κάτω από εμένα θα πήγαινα να ρωτήσω. εγώ πίστευα ότι δεν γίνονται αυτά αφού υπάρχουν πίνακεσ που τουσ βλέπουν όλοι. αν ασ πούμε έπαιρναν εμένα και μια φίλη μου που ήταν από πανω μου δεν την έπαιρναν δεν θα το καταλάβαινε? συγγνώμη αλλά εγώ δε θα το άφηνα έτσι. και 12 χρόνια? καλά έκανεσ και ζήτησεσ ώρεσ.
Παράθεση από: martha8 στις Αυγούστου 07, 2008, 10:24:32 pmμεγάλη αδικία! πάντωσ εγώ αν ήξερα τέτοιο πράγμα, ότι δηλαδή κάποιοι μπαίνουν στη θέση μου δεν θα το άφηνα έτσι. δηλαδή αν έβλεπα ότι κάποιον πήραν που είναι κάτω από εμένα θα πήγαινα να ρωτήσω. εγώ πίστευα ότι δεν γίνονται αυτά αφού υπάρχουν πίνακεσ που τουσ βλέπουν όλοι. αν ασ πούμε έπαιρναν εμένα και μια φίλη μου που ήταν από πανω μου δεν την έπαιρναν δεν θα το καταλάβαινε? συγγνώμη αλλά εγώ δε θα το άφηνα έτσι. και 12 χρόνια? καλά έκανεσ και ζήτησεσ ώρεσ.Δυστυχώς martha8 στην ΠΔΣ δεν υπάρχουν πίνακες, οπότε δεν μπορείς να βρείς το δίκιο σου :-XΕίναι αρμοδιοτητα του προιστάμενου να αποφασίσει ποιός θα πάρει ώρες και πόσες θα πάρει.Όσο για την κοπέλα που πήρε ώρες μετά από 13 χρόνια,ας μη γελιέται,ο προιστάμενος ήθελε να της κλείσει το στόμα γι' αυτό της έδωσε ώρες.Πού είναι η δικαιοσύνη;;