0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΤΑΤΑΞΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Μα καλα, καθολου δε ντρεπονται στο Υπουργειο, που μας εχουν να περιμενουμε τοσο καιρο για την εκγυκλιο??? Τελειωνει ο Μαϊος και ακομη δεν εχουν αρχισει οι αιτησεις, οταν περισυ τετοιο καιρο τις ειχαμε ηδη κανει! Ουτε το προγραμμα μας για διακοπες με την οικογενεια δεν μπορουμε να κανονισουμε, ουτε εισιτηρια να κλεισουμε, ολα στον αερα μεχρι την τελευταια στιγμη!
Γεια σας! Μολις γράφτηκα στο φόρουμ. Είμαι απόφοιτη ηλεκτρολογιας ΤΕΙ ΠΕ 1730Απο το 2004 που κάνω χαρτιά για ωρομίσθια δεν βλεπω προκοπή. Είναι κανείς που έχει πάρει ώρες?Και τελικά πώς θα φύγω απο εκείνον τον πίνακα μηδενικής πρυπηρεσίας αφου δεν υπάρχει τρόπος να την αποκτήσω.Εχω προυπηρεσ'ια σε ΤΕΙ σαν ωρομισθια αλλα αυτη δεν μετράει...
Παράθεση από: kiki_tsa στις Μαΐου 30, 2009, 08:24:29 pmΓεια σας! Μολις γράφτηκα στο φόρουμ. Είμαι απόφοιτη ηλεκτρολογιας ΤΕΙ ΠΕ 1730Απο το 2004 που κάνω χαρτιά για ωρομίσθια δεν βλεπω προκοπή. Είναι κανείς που έχει πάρει ώρες?Και τελικά πώς θα φύγω απο εκείνον τον πίνακα μηδενικής πρυπηρεσίας αφου δεν υπάρχει τρόπος να την αποκτήσω.Εχω προυπηρεσ'ια σε ΤΕΙ σαν ωρομισθια αλλα αυτη δεν μετράει... όπως πήρες ώρες σαν ωρομίσθια στα ΤΕΙ έτσι παίρνεις και εδώ, στη θέση σου θα καθόμουνα στα ΤΕΙ,
. Για τον κλάδο ΠΕ14.04 Γεωπόνων- Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος γίνονται δεκτοί και πτυχιούχοι του τμήματος Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος (πρώην Γεωπονίας, Ζωικής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επίσης, γίνονται δεκτοί και πτυχιούχοι του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής (πρώην Τμήμα Φυτικής Παραγωγής), καθώς και του τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών (πρώην Τμήμα Ζωικής Παραγωγής) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.