*

Αποστολέας Θέμα: Πώς θα μπορέσω να διδάξω σε ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ;  (Αναγνώστηκε 195300 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bn

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 18.10
    • Προφίλ
Απ: Πώς θα μπορέσω να διδάξω σε ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ;
« Απάντηση #140 στις: Ιανουαρίου 03, 2010, 07:46:33 pm »
ουπς!!!!λαθος.νομιζα οτι πηγαινε σε μενα.anyway  σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.ειναι σημαντικο για καποιους οι παλαιοτεροι να δινουν τα φωτα τους.να σαι καλα.α!!!και καλη χρονια γεματη υγεια και διορισμους!! :) ;) :D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:20:59 »

Αποσυνδεδεμένος rolls

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 12:20:54 pm »
Με τον κλάδο ΠΕ18.02 - Λογιστών τι γίνεται σχετικά με την εκπαίδευση;
Πόσοι διορίζονται κατά μέσο όρο κάθε χρόνο;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2012, 11:38:47 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος sylvi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιουνίου 21, 2011, 01:39:53 pm »
Καλησπέρα!Έχω τελειώσει παιδαγωγική σχολή και πρόσφατα πήρα πτυχίο κομμωτικής. Μου είπαν πως μπορώ να καταθέσω τα χαρτιά μου στη δευτεροβάθμια ως καθηγήτρια κομμωτικής. Δεν βρήκα όμως πουθενά λεπτομέρειες για το τι ακριβώς χρειάζεται ή ένα φόρουμ με καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων του συγκεκριμένου κλάδου.Κατά συνέπεια δε γνωρίζω πόσοι αναπληρωτές καλούνται ετησίως, πόσοι βρισκονται στους πίνακες, εάν προηγούνται οι έχοντες παιδαγωγική επάρκεια και τελικά αξίζει να προχωρήσω ή δεν υπάρχει καμία ελπίδα? Σας παρακαλώ να με διαφωτίσετε γιατί έχω πελαγώσει.

Αποσυνδεδεμένος george kar

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιουνίου 23, 2011, 01:08:01 pm »
καλημερα σε όλους!!! ειμαι καινουριος στον χωρο και θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τον τροπο εισαγωγης του ονοματος μου στους πινακες ορωμισθιων και αναπληρωτων καθηγητων φυσικης αγωγης! τι χαρτια χρειαζομαι και που πρεπει να απευθυνθω? ευχαριστω πολυ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:20:59 »

Αποσυνδεδεμένος dessi

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιουνίου 23, 2011, 01:13:49 pm »
καλημερα σε όλους!!! ειμαι καινουριος στον χωρο και θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τον τροπο εισαγωγης του ονοματος μου στους πινακες ορωμισθιων και αναπληρωτων καθηγητων φυσικης αγωγης! τι χαρτια χρειαζομαι και που πρεπει να απευθυνθω? ευχαριστω πολυ.

Δεν βλεπεις τον τιτλο? Εδω το μαγαζι λεει καθηγητες κομμωτικής!  :D

Να πας στα Γραφεια Δευτεροβαθμιας και Πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης της περιοχής σου. Απο εκει θα παρεις και την αιτηση. Δεν ηρθε η ωρα για τις αιτησεις! Οταν βγει η Εγκυκλιος θα το μαθεις απο αυτό το φορουμ. Θα γινει μεγαλος ντορος  :D Μην ανησυχεις  :D Ολοι θα ξημεροβραδιαζονται εδω και θα ρωτα ο ενας τον αλλο ποιες περιοχες να δηλωσει κτλ  :D

Σε καλοσοριζουμε στην παρεα μας!  :D

Αποσυνδεδεμένος STELLIOPH

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Αυγούστου 13, 2011, 11:49:33 am »
Καλησπέρα!Έχω τελειώσει παιδαγωγική σχολή και πρόσφατα πήρα πτυχίο κομμωτικής. Μου είπαν πως μπορώ να καταθέσω τα χαρτιά μου στη δευτεροβάθμια ως καθηγήτρια κομμωτικής. Δεν βρήκα όμως πουθενά λεπτομέρειες για το τι ακριβώς χρειάζεται ή ένα φόρουμ με καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων του συγκεκριμένου κλάδου.Κατά συνέπεια δε γνωρίζω πόσοι αναπληρωτές καλούνται ετησίως, πόσοι βρισκονται στους πίνακες, εάν προηγούνται οι έχοντες παιδαγωγική επάρκεια και τελικά αξίζει να προχωρήσω ή δεν υπάρχει καμία ελπίδα? Σας παρακαλώ να με διαφωτίσετε γιατί έχω πελαγώσει.

κοιτα που σε καταντησαν!!! Να εχεις τελειωσει παιδαγωγικη σχολη και για να βρεις δουλεια πρεπει να γινεις κομμωτρια, μωρε!!!!
Ακου καθηγητες κομμωτικης!!!!! Οσοι δεν μπορουσαν να περασουν την ταξη, μου γιναν και καθηγητες.........

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Αυγούστου 13, 2011, 12:56:04 pm »
STELLIOPH δεν καταλαβαινω τί ακριβως θελεις να πεις.
Πιστευω πως η sylvi  πολυ καλα εκανε. Το χαρτι της κομμωτικης θα της επιτρεψει τουλαχιστον να δουλεψει ακομα και ως κομμωτρια.
Να μην αναφερω τις περιπτωσεις (τις χαμενες απο χερι) που ολοι μας τρεχουμε για μεταπτυχιακα και πληρωνουμε μια περιουσια για κατι που ειναι παρα πολυ αμφιβολο αν θα μας δωσει διορισμο και πότε!
Παντως η κομμωτικη οπως και η διδασκσλια ειναι "τεχνη"
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος glianna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Αυγούστου 13, 2011, 01:39:19 pm »
Ε ναι βρε παιδιά! Στην εποχή μας, με τέτοια ποσοστά ανεργίας θα πρέπει να είμαστε περισσότερο ευέλικτοι στις επιλογές μας.
Καλά κάνει η κοπέλα και ψάχνει και άλλες επαγγελματικές διεξόδους.
Επίσης, ως εκπαιδευτικοί και ως άνθρωποι φαντάζομαι πως όλοι θεωρούμε όλους ίσους.
 Ή μήπως κάποιοι σκέφτονται διαφορετικά? ???

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #148 στις: Αυγούστου 13, 2011, 02:20:27 pm »
κι ομως υπαρχουν καποιοι που νομιζουν οτι επειδη εβγαλαν μια καθηγητικη σχολη ανηκουν στην αρια φυλη, για να μην πω το αλλο με τον παπα και απο που τον πιασαν.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Αυγούστου 13, 2011, 02:33:27 pm »
Απο που?,...απ'τα γένια υποθετω! ;D ;D

Προσωπικη εμπειρια: Η αδελφη μου Πληροφορικος, οταν σπουδαζε ερχεται μια μερα και μου λεει:
- "Μάρκο, θελω να σου πω κατι"
- "Τι συμβαινει? Λεφτα δεν υπ'αρχουν, γιατι....μαζί τα φαγαμε και 2ον σου ειπα να ξεκοψεις απο τη φιλη σου τη Σάγια.Δε μου αρεσει ρε παιδι μου, και να σταματησεις τις πολλες εξοδους μαζι της! Τελος!

-" κατσε βρε που πηρες φορα"! Θελω να παω σε Σχολη Κομμωτικης" ;)
- Τί ? Γαιυτο σπουδαζεις? γιαυτο εδωσες πανελληνιες? Να πας να κανεις τί? αποκλειεται και ξεχνα το!

Σημερα καμια φορα το θυμωμαστε και λεμε πόσο αδικο ειχα. Της αρεσε πολυ. Τωρα παλευει και αυτη με αναπληρωση κλπ κλπ....

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Αυγούστου 13, 2011, 02:39:58 pm »
Το είχα ψάξει παλαιότερα και μου είχαν πει πως μόνο ωρομίσθιους έπαιρναν στα ΤΕΕ...οπότε λογικά τώρα στα ΕΠΑΛ παίρνουν ΑΜΩ. Νομίζω οτι με πτυχίο απο παιδαγωγική σχολή έχεις κάποιες ελπίδες να δουλέψεις αναπληρώτρια δασκάλα/ νηπιαγωγός. Ειδικά αν έχεις τελειώσει δασκάλων και χωρίς ΑΣΕΠ κάτι γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #151 στις: Αυγούστου 13, 2011, 02:42:21 pm »
Απο που?,...απ'τα γένια υποθετω! ;D ;D

απο καπου αλλου λενε στο χωριο μου!  8)
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος adioristi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Αυγούστου 13, 2011, 03:01:32 pm »
Καταλαβαίνετε λοιπόν για ποιό λόγο έχουν υποβαθμιστεί οι τεχνικές ειδικότητες στη χώρα μας...λυπάμαι που η τέχνη αντιμετωπίζεται ακόμη μ'αυτόν τον τρόπο...αντιλήψεις...νοοτροπίες...δεν ξέρω τι...είμαι μουσικός και κατά συνέπεια ανήκω κι εγώ σε τεχνική ειδικότητα.Έχω την τέχνη στα χέρια μου,στ'αυτιά μου,στη ζωή μου και καλώς(εύχομαι!) ή κακώς,στ'αυτιά σας,στη ζωή σας(έγινα μελό ε?)!ας κοιτάμε λιγάκι και παραπέρα...

Αποσυνδεδεμένος STELLIOPH

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Αυγούστου 19, 2011, 12:16:34 am »
STELLIOPH δεν καταλαβαινω τί ακριβως θελεις να πεις.
Πιστευω πως η sylvi  πολυ καλα εκανε. Το χαρτι της κομμωτικης θα της επιτρεψει τουλαχιστον να δουλεψει ακομα και ως κομμωτρια.
Να μην αναφερω τις περιπτωσεις (τις χαμενες απο χερι) που ολοι μας τρεχουμε για μεταπτυχιακα και πληρωνουμε μια περιουσια για κατι που ειναι παρα πολυ αμφιβολο αν θα μας δωσει διορισμο και πότε!

Δηλαδή και το "μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε" αναφέρεται και στη διδασκαλία ρε Μάρκο?????
Μάλλον είμαι η μοναδική που δεν αντέχω τη βλακεία των κομμωτριών στα Σχολεία...
Και να σας ρωτήσω και κάτι άλλο; Πόσο δίκαιος είναι ο διορισμός τέτοιων αγράμματων ...στοιχείων στα Σχολεία, ενώ άλλοι με μεταπτυχιακά είναι απ΄έξω; Ξέρετε εσείς πολλά αστέρια ή έστω και μέτριους μαθητές  που να έγιναν κομμώτριες; Πόσο δίκαιη είναι η 3μηνη παρακολούθηση της ΣΕΛΕΤΕ από τις εν λόγω καθηγήτριες για την απόκτηση της παιδαγωγικής επάρκειας, ενώ όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η πρόσβαση σε αυτή τη Σχολή; Και μάλιστα, κλαίγονται που θα φύγουν για 3 μήνες από τα σπίτια τους. Πόσο δίκαιο είναι να ΜΗΝ πασχίζεις ποτέ και για τίποτα και να είσαι διορισμένος; Λέξεις όπως το διάβασμα, οι Πανελλήνιες, το ΤΕΙ/ΑΕΙ, το μεταπτυχιακό,ο ΑΣΕΠ, κλπ είναι λέξεις που δεν έχουν ακούσει...  Μάλιστα, κάποιες δεν ήξεραν ούτε τι είναι το ΑΦΜ σε ερώτηση του
 Δ/ντή : "ποιο είναι το ΑΦΜ σας παρακαλώ;"   - και η απάντηση   ".....τι εννοείτε;"  .   

Αν εσάς όλα αυτά σας έκαναν να νομίζετε ότι έπιασα τον παπα από τα τέτοια του... τότε ναι...το έκανα.
Αααα!!! Και να τους χαίρεστε αυτούς τους συναδέλφους σας. . .

Και, ναι για μένα η αδερφή σου καλά έκανε και συνέχισε στην Πληροφορική. Πλάκα κάνουμε ρε παιδιά τώρα;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)