0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας ξέρει κάποιος αν είναι αρκετοί οι ωρομίσθιοι ΠΕ17.04 (ηλεκτρονικοί ΑΣΕΤΕΜ κλπ) που παίρνουν αν κάποιος πήρε πτυχίο τώρα από ΑΣΠΑΙΤΕ ηλεκτρονικής (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) έχει πιθανότητες για ωρομίσθιος / αναπληρωτής ?αν είναι κάποιος από σχετικό κλάδο και γνωρίζει παρακαλώ να μια διαφώτισηευχαριστώ προκαταβολικά
Ααα! στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ η ειδικότητα μου δεν είναι μέσα, αυτό πρέπει να με ανησυχεί;Αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος να με κατατοπίσει θα ήμουν ευγνώμων.
πότε περιμένουμε τους πίνακες κατάταξης για τις τεχνικές ειδικότητες
Συνεπώς για κάποιον που τελείωσε φέτος ΑΣΠΑΙΤΕ και έχει μπει στον πίνακα θα περιμένει ένα χρόνο τουλάχιστον εκτός αν καταφέρει και δουλέψει σε κάποιο άλλο δημόσιο σχολείο όπως ΙΕΚ, Σχολές ΟΑΕΔ, Σιβιτανίδειο κτλ έτσι ώστε τα μόρια του να τον ανεβάσουν στον πίνακα των αναπληρωτών ή ωρομισθίων.
Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτό που εγραψα πριν? Τελικά τα μόρια απο ΙΕΚ και ΟΑΕΔ μετράνε στην προϋπηρεσία του πίνακα Β?
lolafly, είσαι η ίδια του pathfinder? επιβεβαιώνω κι εγώ ότι ΔΕΝ μετράνε ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΟΑΕΔ κλπ. για τον πίνακα Β, ωστόσο αν σε παρηγορεί, μετράνε ΑΦΟΥ διοριστείς (μετράνε σαν προϋπηρεσία και ανεβαίνεις κλιμάκιο). Το ΠΩΣ θα φτάσεις να μετρήσουν, είναι άλλο θέμα...