0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1) πρόκειται για άδειες που δίνονται σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους και δεν είναι οι υπηρεσίες εκλογικά κέντρα,
Παράθεση από: emmaki στις Μαρτίου 30, 2012, 10:07:59 am1) πρόκειται για άδειες που δίνονται σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους και δεν είναι οι υπηρεσίες εκλογικά κέντρα, Άδειες που δίνονται σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, που θα μετακινηθούν πάνω από 400 χλμ εννοείς.
καλησπέρα, έχω κι εγώ μια ερώτηση που μπορει να ακουστεί αφελής αλλά πραγματικά επειδή όλα τα χρόνια μου δουλέυω σε σχολείο που τυχαινει να είναι εκλογικό κέντρο δεν γνωρίζωτην Παρασκευή πριν και τη Δευτερα μετα την Κυριακή των εκλογών ΟΛΑ τα σχολεία μένουν κλειστά;
Παράθεση από: seenaurora στις Μαρτίου 29, 2012, 09:19:07 pmκαλησπέρα, έχω κι εγώ μια ερώτηση που μπορει να ακουστεί αφελής αλλά πραγματικά επειδή όλα τα χρόνια μου δουλέυω σε σχολείο που τυχαινει να είναι εκλογικό κέντρο δεν γνωρίζωτην Παρασκευή πριν και τη Δευτερα μετα την Κυριακή των εκλογών ΟΛΑ τα σχολεία μένουν κλειστά; και γω θέλω να το ρωτήσω αυτό...όταν το σχολείο δεν είναι εκλ. κέντρο;