0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: X.K. στις Οκτωβρίου 05, 2008, 01:04:34 amΑΧ,ετσι βλεπω και εγω το μελλον μου τα επομενα χρονια Μονο που γω θα παρω μαζι μου το ενα απο τα δυο δικα μου,να εχω μια αγκαλιτσα εκει μακρια να ΕΧΕΙ μια αγκαλίτσα...
ΑΧ,ετσι βλεπω και εγω το μελλον μου τα επομενα χρονια Μονο που γω θα παρω μαζι μου το ενα απο τα δυο δικα μου,να εχω μια αγκαλιτσα εκει μακρια
Τωρα θα αφησουμε το μουλικο στον μπαμπα
Παράθεση από: X.K. στις Οκτωβρίου 05, 2008, 01:13:15 amΤωρα θα αφησουμε το μουλικο στον μπαμπα Ορίστε;;;;;Μιλάς για παιδί και μάλιστα το δικό σου αν κατάλαβα καλά;;Ντροπή!Επιπλέον το να πάρεις το ένα παιδί θεωρείται μια λύση αλλά όχι ώριμη...Πώς θα χωρίσεις δύο αδέρφια;;;Και με ποιά κριτήρια θα επιλέξεις το ένα από τα δύο παιδιά;;Και γιατί το μεγάλο;;Αν είναι το μεγάλο 5 χρονών το μικρό θα είναι 4 ή πιο κάτω...Έχει λιγότερο ανάγκη τη μάνα του;;;
Παράθεση από: maryk στις Οκτωβρίου 05, 2008, 02:36:51 pmΠαράθεση από: X.K. στις Οκτωβρίου 05, 2008, 01:13:15 amΤωρα θα αφησουμε το μουλικο στον μπαμπα Ορίστε;;;;;Μιλάς για παιδί και μάλιστα το δικό σου αν κατάλαβα καλά;;Ντροπή!Επιπλέον το να πάρεις το ένα παιδί θεωρείται μια λύση αλλά όχι ώριμη...Πώς θα χωρίσεις δύο αδέρφια;;;Και με ποιά κριτήρια θα επιλέξεις το ένα από τα δύο παιδιά;;Και γιατί το μεγάλο;;Αν είναι το μεγάλο 5 χρονών το μικρό θα είναι 4 ή πιο κάτω...Έχει λιγότερο ανάγκη τη μάνα του;;;maryk , επειδή ο γραπτός λόγος (και συγκεκριμένα ο γραπτός, σύντομος, βιαστικός, ανεπίσημος λόγος εντός του φόρουμ) δεν καταφέρνει πάντα να αποτυπώνει με λεπτομέρεια το ύφος και τα νοήματα που θέλει να εκφράσει αυτός που γράφει, καλό είναι να μην "στεκόμαστε" σε απομονωμένες λέξεις και προτάσεις αλλά να προσπαθούμε να "μπούμε στο κλίμα" του μηνύματος του γραφόντος από το σύνολό του.Εγώ διαβάζοντας ολόκληρο το μήνυμα της X.K. (καθώς και τα προηγούμενά της σε αυτό το θέμα) είμαι 100% σίγουρη ότι τον χαρακτηρισμό αυτό τον κάνει χαϊδευτικά.ΥΓ: και επιπλέον δεν νομίζω ότι το να ονομάζεις ένα παιδί εξώγαμο (ακόμα κι όταν δεν είναι) αποτελεί πλέον προσβλητικό χαρακτηρισμό
Δύσκολο εύκολο εμένα αυτή είναι η άποψή μου!Και ξέρω γυναίκα που πήρε μαζί της 3 παιδιά...το μικρότερο ενός έτους.Όσο για το χαρακτηρισμό δεν ξέρω τί σημαίνει στην Θεσσαλονίκη αλλά η πραγματική σημασία του είναι "εξώγαμο" και σε γενικές γραμμές έχει πιο υποτιμητική έννοια από το εξώγαμο