0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι είναι μεγαλύτεροι θα καταλάβουν πώς το σκέφτομαι:εγώ πήρα πτυχίο το 1990 κι ακόμα παλεύω....Αυτό που πιστεύω μετά από τόσα που έχουν δει τα μάτια μου τόσα χρόνια, είναι ότι η εκάστοτε ηγεσία του υπεπθ, άσχετα εννοείται από κόμματα, μεθοδευμένα, προσπάθησε και πέτυχε τη διάσπαση του κλάδου μας, σε όσο μικρότερα κομματάκια γινόταν. Έτσι τα συμφέροντα του ενός δεν ταυτίζονται με του άλλου, άρα δεν υπάρχουν γενικευμένες αντιδράσεις.Αυτή, αγαπητοί μου συνάδελφοι, είναι η μεγάλη επιτυχία του υπεπθ!
Πλάκα έχει το γεγονός ότι μια θέση στο Δημόσιο, στο Ελλαδιστάν, αντιμετωπίζεται σαν μέσο άσκησης κοινωνικής πολιτικής, και όχι σαν θέση ευθύνης για παροχή ποιοτικής υπηρεσίας στο κοινωνικό σύνολο. -Έπαθε ο πατέρας σου εργατικό ατύχημα; Δεν πειράζει, θα σε διορίσουμε στο Δημόσιο.-Έκανες πολλά παιδιά; μην ανησυχείς θα σε διορίσουμε στο Δημόσιο.-Είσαι άρρωστος; Όλα καλά, θα σε διορίσουμε στο Δημόσιο.(κτλ κτλ κτλ)-Και τι θα κάνω εκεί;-Τίποτα, θα κάθεσαι, αν θες κάνε και τον Καθηγητή, έχει καλύτερο ωράριο και πολλές "καταλήψεις".Με βάση τα παραπάνω, και ενόψει του φαινομένου Σαντορίνης, λέω να διορίζονται στο Δημόσιο και όσοι έχουν σκυλί (δικό τους ή της συζύγου) που γαβγίζει πολύ, ώστε να είναι πιο ήρεμοι, προς αποφυγή κοινωνικών αναταραχών.
η εκάστοτε ηγεσία του υπεπθ, άσχετα εννοείται από κόμματα, μεθοδευμένα, προσπάθησε και πέτυχε τη διάσπαση του κλάδου μας, σε όσο μικρότερα κομματάκια γινόταν. Έτσι τα συμφέροντα του ενός δεν ταυτίζονται με του άλλου, άρα δεν υπάρχουν γενικευμένες αντιδράσεις.Αυτή, αγαπητοί μου συνάδελφοι, είναι η μεγάλη επιτυχία του υπεπθ!
αχ...........αμάν πια αυτή η σοβαροφάνεια ορισμένων..............
Αυτοί βρήκαν τρόπο και ανέστησαν την οικογένεια τους και κάνανε και n παιδιά.Εμείς μέσα στην ανεργία για οικογένεια είμαστε?Εδώ γκόμενο/α δε μπορούμε να βγάλουμε αν δεν είναι τακτοποιημένος ο ένας από τους 2.........Με τα χαρτζιλίκια του μπαμπά του θα παίρνουμε τις πάνες και τα χαρτζιλίκια της πεθεράς τα γάλατα?
Προς ldk: γιατί τόση εμπάθεια προς τα νέα παιδιά; ("ελεύθερους και ωραίους", όπως λές;) Στο κάτω κάτω της γραφής όποιος κάνει τρία παιδιά, σημαίνει πως έχει και τον τρόπο να τα ταίσει (εκτός κι αν τους ταίζουν τα πεθερικά, χε χε). ΤΑ νέα παιδιά δεν πρέπει δηλαδή να διοριστούν; πώς θα παντρευτούν δηλ και θα δημιουργησουν οικογένεια; με τον...αέρα;;;Όταν είχα πάει να κάνω τα χαρτιά μου για ωρομίσθια γνώρισα κάποιο άτομο τρίτεκνο με πολύ προκλητική στάση, ότι δηλ. τους χρωστάμε όλοι κτλ κτλ κτλ!! Όχι, ρε παιδιά, κανείς δεν χρωστάει σε κανέναν...σε κανέναν.