0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: graphist στις Αυγούστου 16, 2009, 09:13:32 amΑς μας αναφερει και την ειδικοτητα της.Επισης αλλαξε τον Ιουλιο και ο διεθυντης Δ.Δ.Ε. και αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι το σημαντικοτερο που πρεπει να ξερει!!Λυπάμαι αλλά... θα πήξετε!Επειδή είμαι καινούριος και δεν το κατάλαβα. Πως σχετίζεται ο νέος Διευθυντής με το ότι θα "πήξουμε" ?? Και τι εννοείς όταν λες οτι θα πήξουμε ?
Ας μας αναφερει και την ειδικοτητα της.Επισης αλλαξε τον Ιουλιο και ο διεθυντης Δ.Δ.Ε. και αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι το σημαντικοτερο που πρεπει να ξερει!!Λυπάμαι αλλά... θα πήξετε!
Πιστευω οτι παιζει μεγαλο ρολο τι ατομο εισαι και τι βιωματα εχεις...Ας υποθεσουμε οτι μιλαμε για ενα μεσο ατομο, δηλαδη ουτε cluber, ουτε ψαρας,τοτε θα χωριζα την λακωνια σε τρεις περιπτωσεις..η πρωτη ειναι η σπαρτη, που υπο προυποθεσεις για μια χρονια μπορεις να περασεις καλα..η δευτερη περιπτωση ειναι τα μερη γυρω απο την μονεμβασια..εκει αν εισαι λατρης της παρακμης,θα περασεις καλα.. αλλιως θα βρεις τροπους να κανεις την χρονια σου υποφερτη και θα την χαζοπαλεψεις...η τριτη περιπτωση ειναι μερη οπως το κυπαρισσι η μανη κλπ που θα βλαστημησεις την τυχη σου και θα ελεγες καλυτερα να πηγαινα στο αγιο ορος...σε ολα τα παραπανω βεβαια παιζει ρολο και τι παρεες θα κανεις..χωρις βεβαια να εχεις πολλες επιλογες για παρεα(εκτος αν εισαι σπαρτη..)αλλιως με αυτουςπου θα βρεις εκει, με αυτους θα πορευτεις, σ αρεσουν η οχι...επισης αν καποιος δεν εχει ζησει σε μικρη πολη, να ξερει οτι θα γνωρισει πρωτογνωρες καταστασεις..σε ολη τη λακωνια δεν εχει πολεις, εκτος απο την σπαρτη που με το ζορι την λες..το θετικο ειναι οτι στον εργασιακο τομεα για καποιον με λιγη εμπειρια ειναι καλο να ξεκιναειαπο τετοια μερη, μικρα, ηρεμα, χωρις σχεδον κανενα αγχος, κλπ..απλα απο ζωη ειναι ψιλομαυριλα, ειδικα ιανουαριο, φεβρουαριο, μαρτιο, δυσκολευει..τελος, αυτονοητο ειναι καποιος να εχει αμαξι και θετικη διαθεση γιατι αλλιως ειναι ακομη πιο δυσκολα..ελπιζω να βοηθησα..
καλημερα.ηθελα να σε ρωτησω αν γνωριζεις που τοποθετηθηκες δηλαδη σε ποιο σχολειο?αν οχι ποτε περιπου θα βγουν αυτα?