0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
νομίζω πως δεν αφαιρούνται.έχω την εντύπωση ότι θα θεωρηθούμε ότι είμαστε διορισμένοι απο 1 σεπτεμβρίου αλλά όχι μισθολογικά.δεν είμαι βέβαια σίγουρος και καλό θα ήταν να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.σωστά μιλάς για την διάκριση που έγινε με τους νηπιαγωγούς αλλά και για την διάκριση που έγινε με τους άλλους διορισμένους μέσω ασεπ.λες και εμείς είμαστε UFO που εμφανισθήκαμε έτσι ξαφνικά.όλοι μας πιστεύουμε ότι είναι αρχή ότι θα περάσει και ότι μετά όλα θα ναι καλά. αμ δε.φαντάζομαι με τι νοοτροπία μας αντιμετωπίζει η εκάστοτε πολιτική ηγεσία.θα θελα να προτείνω να χρησιμοποιήσουμε τα sight της αλφαβήτα και αν στείλουμε καμιά επιστολή .όταν βλέπω τους αρμόδιους να δηλώνουν ότι όλα τα κενά καλύφθηκαν νιώθω πολύ βλάκας να κάθομαι σπίτι μου και να περιμένω πότε θα τελειώσει ο σεπτέμβρης για να μην πληρώσει το κράτος την μισθοδοσία σεπτεμβρίου για 271 εκπαιδευτικούς.αλλά ότι κάνουνε θα το εισπράξουν πίσω.όχι τα παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτα αλλά όλοι αυτοί οι γραφειοκράτες της κακιας ώρας
όταν πάμε και μας πούνε ωράριο 8-4 υποχρεωτικά και χωρίς υπερωρίες πληρωμένες να δούμε τότε τι θα κάνουμε.
αν την ίδια μέρα έχεις πρώτες ώρες και μετά ΠΔΣ θα δουλεύεις 8 με 4 .θα πρέπει ο διευθυντης του σχολείου να σου φτιάξει ειδικό πρόγραμμα όπου να ξεκινάς πχ στις 10 και να τελειώνεις στις 4.βέβαια όταν θα πάμε εμείς΄τα προγράμματα ήδη θα έχουν βγεί οπότε μην εκπλαγείς αν δουλεύεις 8 με 4.
η πδσ ήταν προαιρετική για ένα μόνιμο.τώρα γίνεται υποχρεωτική.υπάρχει μεγάλη διαφορά σε αυτό