0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πού μπορω να βρω τις οδηγιες; Ευχαριστω πολυ!
Καλησπέρα. Αν όντως μοριοδοτείται η χρήση Η/Υ βάση πτυχίου τί γίνεται τώρα που καταθέσαμε φακέλους χωρίς να τσεκάρουμε στην αίτηση το συγκεκριμένο κουτάκι;
Καλησπέρα. Αν όντως μοριοδοτείται η χρήση Η/Υ βάση πτυχίου τί γίνεται τώρα που καταθέσαμε φακέλους χωρίς να
βγήκαν, αλλά, όταν δεν βλέπεις ούτε μόρια (οπότε δεν ξέρεις από που έκοψαν), ούτε δικά σου, ούτε άλλων ....πως να κάνεις ένταση;;
Τα μόρια τα βλέπεις μια χαρά τα ονόματα δεν βλέπεις
ούτε στα δικά μου δεν μπορώ να καταλάβω από τι έκοψαν αφού ορατό είναι μόνο το σύνολο.
Κάνεις λάθος συνάδελφε κοιτά στην διοικητική επαλήθευση εκεί φαίνεται τι δηλώσεις στη μια στήλη κ τι έχουν αναγνωρίσει στην διπλανή
Εμένα τουλάχιστον μου ελέγχει τα χαρτιά ο διευθυντής επί τόπου, οπότε ξέρω εκ των προτέρων πόσα μόρια μου έκοψε ή πρόσθεσε. και έχω καταθέσει χαρτιά σε πάνω από ένα Ι.Ε.Κ. Να ρωτήσω κάτι? Πώς μπορείτε να ξέρετε τα ακριβή προσόντα του συνάδελφού σας ώστε να κάνετε ένσταση (αναφέρομαι στις περιπτώσεις που γίνονται ενστάνσεις για τρίτο πρόσωπο)
Εδώ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα καθώς δεν ξέρει κανείς ποιος είναι αυτός που προηγείται και για ποιο λόγο. Κι όχι μόνον αυτό φοβάμαι ότι με αυτόν τον τρόπο ευνοούνται οι αυθαιρεσίες των διευθυντών ΙΕΚ. Πώς θα ξέρω εγώ αν ανατεθούν σε κάποιον ώρες που είναι δέκα θέσεις κάτω από μένα, αν δεν ξέρω ποιος ειναι;;