0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια χαρά σε όλους. Αν και το θέμα αφορά τα δημόσια ΙΕΚ θέλω να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ. Ως γνωστόν οι αιτήσεις είναι μέχρι τις 7/9 και στα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναφέρεται μεταξύ άλλων και η "Έναρξη επαγγέλματος ή επιτηδεύματος από την αντίστοιχη Δ.Ο.Υ". Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Απαιτείται να κάνω έναρξη επαγγέλματος πριν καν με προσλάβουν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ?ΕΙΜΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΑΥΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟ 2008 ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΛΙΓΟ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΜΟΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Το ιεκ στην σιβιτανίδειο δίνει μόρια για τον ασεπ???
Παράθεση από: tzogoula στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 09:58:04 amΚαλημέρα!!Ξερει κανείς τί αγγλικα διδασκονται στα ΙΕΚ??Εννοώ τί επιπέδου??Ευχαριστώ!! αναλογα με το τμημα ειναι και η αντιστοιχη ορολογιακαι αναλογα με το εξαμηνο ειναι και το επίπεδο
Καλημέρα!!Ξερει κανείς τί αγγλικα διδασκονται στα ΙΕΚ??Εννοώ τί επιπέδου??Ευχαριστώ!!
Αυτό που μπορεί να αναγνωριστεί από τα ΙΕΚ είναι μετά το διορισμό σου να προσκομίσεις την προϋπηρεσία σου και να σου αναγνωριστεί για μισθολογική εξέλιξη. Δεν είναι προϋπηρεσία αναγνωρίσιμη από τον ΑΣΕΠ για την πρόσληψή σου, αλλά δεν είναι και εντελώς χαμένος χρόνος.
Παράθεση από: Kyri στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:57:51 amΤο ιεκ στην σιβιτανίδειο δίνει μόρια για τον ασεπ???( προσωπικα ειχα δουλεψει παλια αλλα λυπαμαι που το λεω μετανιωσα για τις ωρες που αφιερωσα , για το οτι δεν πηρα ιχνος μοριου, για το οτι δεν μας εχουν πληρωσει απο το 2008 και για πολλα)
Παράθεση από: Sp. Educator στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 02:01:26 pmΑυτό που μπορεί να αναγνωριστεί από τα ΙΕΚ είναι μετά το διορισμό σου να προσκομίσεις την προϋπηρεσία σου και να σου αναγνωριστεί για μισθολογική εξέλιξη. Δεν είναι προϋπηρεσία αναγνωρίσιμη από τον ΑΣΕΠ για την πρόσληψή σου, αλλά δεν είναι και εντελώς χαμένος χρόνος.Αυτό δεν ισχύει μόνο αν διοριστείς, αλλά και στην περίπτωση που σε πάρουν αναπληρωτή.