*

Αποστολέας Θέμα: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)  (Αναγνώστηκε 3023027 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος triffid

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« Απάντηση #1064 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 10:43:28 am »
Γεια χαρά σε όλους. Αν και το θέμα αφορά τα δημόσια ΙΕΚ θέλω να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ. Ως γνωστόν οι αιτήσεις είναι μέχρι τις 7/9 και στα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναφέρεται μεταξύ άλλων και η "Έναρξη επαγγέλματος ή επιτηδεύματος από την αντίστοιχη Δ.Ο.Υ". Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Απαιτείται να κάνω έναρξη επαγγέλματος πριν καν με προσλάβουν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ey@23

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1065 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:13:20 am »
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ?ΕΙΜΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟ

Αποσυνδεδεμένος lzdg

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 1010110
    • Προφίλ
« Απάντηση #1066 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:19:30 am »
Γεια χαρά σε όλους. Αν και το θέμα αφορά τα δημόσια ΙΕΚ θέλω να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ. Ως γνωστόν οι αιτήσεις είναι μέχρι τις 7/9 και στα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναφέρεται μεταξύ άλλων και η "Έναρξη επαγγέλματος ή επιτηδεύματος από την αντίστοιχη Δ.Ο.Υ". Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Απαιτείται να κάνω έναρξη επαγγέλματος πριν καν με προσλάβουν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν θες να αποδείξεις ότι έχεις επαγγελματική εμπειρία πρέπει να προσκομίσεις την έναρξη επαγγέλματος (δεν είναι απαραίτητη για να δουλέψεις εκεί). Για να μετρήσει όμως η εμπειρία αυτή πρέπει τα έσοδά σου από το επάγγελμα να είναι παραπάνω από το αφορολόγητο. Διάβασε προσεκτικά την προκύρηξη και θα καταλάβεις :)

Αποσυνδεδεμένος lzdg

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 1010110
    • Προφίλ
« Απάντηση #1067 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:22:45 am »
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ?ΕΙΜΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ey@23

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1068 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:31:20 am »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΑΥΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟ 2008 ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΛΙΓΟ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΜΟΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αποσυνδεδεμένος why

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1069 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:39:48 am »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΑΥΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟ 2008 ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΛΙΓΟ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΜΟΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σίγουρα τα ΙΕΚ δεν σου δινουν μορια στους πινακες του Υπουργειου Παιδειας ουτε παλια ουτε τωρα

υγ σε παρακαλουμε μη φωναζεις ( γραφε με μικρά κ οχι κεφαλαια)

Αποσυνδεδεμένος Kyri

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1070 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:57:51 am »
Το ιεκ στην σιβιτανίδειο δίνει μόρια για τον ασεπ???

Αποσυνδεδεμένος why

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1071 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 12:11:50 pm »

παιδια τα ιεκ ειναι αδιαβαθμιτη( ή μαλλον μεταδευτεροβαθμια)  εκπαιδευση δεν ανηκει ουτε στη δευτεροβαθμια ουτε στη τριτοβαθμια πως θα δωσει μορια για τον ασεπ;  εδω καθηγητης σε τει ή αει αν εισαι δεν παιρνεις μορια για το διορισμο σου σε σχολειο ποσο μαλλον σε ενα ιεκ ( προσωπικα ειχα δουλεψει παλια αλλα λυπαμαι που το λεω μετανιωσα για τις ωρες που αφιερωσα , για το οτι δεν πηρα ιχνος μοριου, για το οτι δεν μας εχουν πληρωσει απο το 2008 και για πολλα)

Αποσυνδεδεμένος MortalMan

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1072 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 12:13:31 pm »

Αφού λέμε ότι τα ΙΕΚ δεν δίνουν μόρια για τον ΑΣΕΠ!Για ποιό λόγο να δίνει αυτό;

Αποσυνδεδεμένος Sp. Educator

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1073 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 02:01:26 pm »
Αυτό που μπορεί να αναγνωριστεί από τα ΙΕΚ είναι μετά το διορισμό σου να προσκομίσεις την προϋπηρεσία σου και να σου αναγνωριστεί για μισθολογική εξέλιξη. Δεν είναι προϋπηρεσία αναγνωρίσιμη από τον ΑΣΕΠ για την πρόσληψή σου, αλλά δεν είναι και εντελώς χαμένος χρόνος.
"Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες." (Bertrand Russell)

Αποσυνδεδεμένος tzogoula

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1074 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 03:35:09 pm »
Καλημέρα!!
Ξερει κανείς τί αγγλικα διδασκονται στα ΙΕΚ??
Εννοώ τί επιπέδου??
Ευχαριστώ!! :) :)

αναλογα με το τμημα ειναι και η αντιστοιχη ορολογια
και αναλογα με το εξαμηνο ειναι και το επίπεδο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Αποσυνδεδεμένος lzdg

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 1010110
    • Προφίλ
« Απάντηση #1075 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 04:07:34 pm »
Αυτό που μπορεί να αναγνωριστεί από τα ΙΕΚ είναι μετά το διορισμό σου να προσκομίσεις την προϋπηρεσία σου και να σου αναγνωριστεί για μισθολογική εξέλιξη. Δεν είναι προϋπηρεσία αναγνωρίσιμη από τον ΑΣΕΠ για την πρόσληψή σου, αλλά δεν είναι και εντελώς χαμένος χρόνος.

Αυτό δεν ισχύει μόνο αν διοριστείς, αλλά και στην περίπτωση που σε πάρουν αναπληρωτή.

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1076 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 08:56:07 pm »

( προσωπικα ειχα δουλεψει παλια αλλα λυπαμαι που το λεω μετανιωσα για τις ωρες που αφιερωσα , για το οτι δεν πηρα ιχνος μοριου, για το οτι δεν μας εχουν πληρωσει απο το 2008 και για πολλα)

αυτοι που δουλεψαν την περασμενη χρονια πληρωθηκαν ηδη, μιας που τα ιεκ ανηκουν στο ιδεκε πλεον.
εμεις απο το 2008 ακομα περιμενουμε τον πρωην οεεκ!

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1077 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:56:31 pm »

Αυτό δεν ισχύει μόνο αν διοριστείς, αλλά και στην περίπτωση που σε πάρουν αναπληρωτή.

Μόνο στην περίπτωση που την περίοδο που εργάζεσαι στο ΙΕΚ δεν έχεις κάπου αλλού πλήρες ωράριο.  Πχ αν συμπληρώνεις ωράριο ως αναπληρωτής η ταυτόχρονη προϋπηρεσία στο ΙΕΚ δεν σου δίνει επιπλέον προϋπηρεσία. Αν είσαι μειωμένου ωραρίου ή ωρομίσθιος μπορείς με τα ΙΕΚ να συμπληρώσεις προϋπηρεσία για να ανέβεις μισθολογικό κλιμάκιο και μόνο (αν και τελευταία αν δεν κάνω λάθος τα έχουν παγώσει και σκοπεύουν να τα αλλάξουν).

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182588
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)