0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα παιδια, επειδη δεν εχω κανει αιτηση ποτε σε ιεκ, αν σε περιπτωση με καλεσουν και τελικα δε μπορεσω να παω θα εχω καποια κυρωση;;μηπως δε μπορεσω να κανω τα χαρτια μου την επομενη χρονια;;αν γνωριζει καποιος ας μου πει...ευχαριστω
Παράθεση από: sia30 στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 12:12:32 amκαλησπερα παιδια, επειδη δεν εχω κανει αιτηση ποτε σε ιεκ, αν σε περιπτωση με καλεσουν και τελικα δε μπορεσω να παω θα εχω καποια κυρωση;;μηπως δε μπορεσω να κανω τα χαρτια μου την επομενη χρονια;;αν γνωριζει καποιος ας μου πει...ευχαριστωΌχι, δεν θα έχεις καμία κύρωση σίγουρα.
Μόνο στην περίπτωση που την περίοδο που εργάζεσαι στο ΙΕΚ δεν έχεις κάπου αλλού πλήρες ωράριο. Πχ αν συμπληρώνεις ωράριο ως αναπληρωτής η ταυτόχρονη προϋπηρεσία στο ΙΕΚ δεν σου δίνει επιπλέον προϋπηρεσία. Αν είσαι μειωμένου ωραρίου ή ωρομίσθιος μπορείς με τα ΙΕΚ να συμπληρώσεις προϋπηρεσία για να ανέβεις μισθολογικό κλιμάκιο και μόνο (αν και τελευταία αν δεν κάνω λάθος τα έχουν παγώσει και σκοπεύουν να τα αλλάξουν).
Υπάρχει κάποια "θέση" στα Ι.Ε.Κ. που να απευθύνεται σε φυσικούς;
να ζητήσω κι εγώ με τη σειρά μου τα φώτα σας:στα ιεκ οαεδ στέλνει κάποιος τα χαρτιά του σε ένα ιεκ κ αν έχει δηλώσει και κάπά οιο άλλο ιεκ του ίδιου νομού στην αίτηση με τη σειρά τους στέλνουν τα χαρτιά.στα δημόσια ιεκ πως γίνεται η διαδικασία;;;επιλέγει ο καθένας το ιεκ της τάδε περιοχής και μετα για άλλη περιοχή άλλα δικαιολογητικά;;; έχω χάσει τη μπάλα!sos sos
nai 12 με 16.ειλικρινά πιστεύετε ότι οι πε10 έχουν καμιά ελπίδα;;δεν είναι ξεκάθαρα ποια μαθήματα μπορούν να μας αναθέσουννα πάρω με τη σειρά όλες τις περιοχές των ιεκ νομού αττικής....................