0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα.να ρωτησω και εγω κατι σαν πρωταρης;σαν αποφοιτος φπψ ΠΕ02 τι μαθηματα μπορουμε να διδαξουμε στα ιεκ;και που βλεπουμε τα μαθηματα που διδασκονται;
ώρες που είναι ανοιχτά τα ΙΕΚ που το βρίσκουμε;η αίτηση πιο πάνω πλέον είναι κοινή για όλα τα ΙΕΚ; (κανείς που πήγε σήμερα να μας πει)
ναι αυτο ειναιhttp://iek-kardits.kar.sch.gr/files/aithsh_ekpaideyton_iek_fthinoporino_2011_2012.doc
μονο βαζεις το ονομα του ΙΕΚ στο κενο
London60, αυτό που λέει πάνω δεξιά ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ το βγάζουμε; επιπλέον σε πια ΙΕΚ πήγες και ήταν ΟΚ;
Παράθεση από: London06 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:00:23 pmμονο βαζεις το ονομα του ΙΕΚ στο κενοτην προηγουμενη χρονια που εκανα αιτηση στα τρικαλα ενω ειχα μαζι μου την αιτηση της λαρισας.......δεν την δεχονταν και αναγκαστηκα να την ξαναγραψω
Παράθεση από: nkour στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:04:52 pmLondon60, αυτό που λέει πάνω δεξιά ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ το βγάζουμε; επιπλέον σε πια ΙΕΚ πήγες και ήταν ΟΚ;σημερα που εκανα αιτηση και στο 1 και στο 2 ιεκ στη λαρισα οι αιτησεις ηταν διαφορετικες
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:03:17 pmΠαράθεση από: London06 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:00:23 pmμονο βαζεις το ονομα του ΙΕΚ στο κενοτην προηγουμενη χρονια που εκανα αιτηση στα τρικαλα ενω ειχα μαζι μου την αιτηση της λαρισας.......δεν την δεχονταν και αναγκαστηκα να την ξαναγραψω Άλλο πέρσυ. Έκανε ό,τι ήθελε ο καθένας. Φέτος ήρθε αίτηση από το ΙΔΕΚΕ κοινή για όλα τα ΙΕΚ. Μόνο το Παράρτημα αλλάζει, και λογικά αφού αναφέρει τα μαθήματα που διδάσκονται σε κάθε ΙΕΚ.
Παράθεση από: Alice6 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:07:30 pmΠαράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:03:17 pmΠαράθεση από: London06 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:00:23 pmμονο βαζεις το ονομα του ΙΕΚ στο κενοτην προηγουμενη χρονια που εκανα αιτηση στα τρικαλα ενω ειχα μαζι μου την αιτηση της λαρισας.......δεν την δεχονταν και αναγκαστηκα να την ξαναγραψω Άλλο πέρσυ. Έκανε ό,τι ήθελε ο καθένας. Φέτος ήρθε αίτηση από το ΙΔΕΚΕ κοινή για όλα τα ΙΕΚ. Μόνο το Παράρτημα αλλάζει, και λογικά αφού αναφέρει τα μαθήματα που διδάσκονται σε κάθε ΙΕΚ.δηλαδη την χρονια που διανυουμε θα αλλάξει κατασταση και θα κανουν αξιοκρατικες προσληψεις?
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:09:39 pmΠαράθεση από: Alice6 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:07:30 pmΠαράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:03:17 pmΠαράθεση από: London06 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:00:23 pmμονο βαζεις το ονομα του ΙΕΚ στο κενοτην προηγουμενη χρονια που εκανα αιτηση στα τρικαλα ενω ειχα μαζι μου την αιτηση της λαρισας.......δεν την δεχονταν και αναγκαστηκα να την ξαναγραψω Άλλο πέρσυ. Έκανε ό,τι ήθελε ο καθένας. Φέτος ήρθε αίτηση από το ΙΔΕΚΕ κοινή για όλα τα ΙΕΚ. Μόνο το Παράρτημα αλλάζει, και λογικά αφού αναφέρει τα μαθήματα που διδάσκονται σε κάθε ΙΕΚ.δηλαδη την χρονια που διανυουμε θα αλλάξει κατασταση και θα κανουν αξιοκρατικες προσληψεις? χαχαχαχαχαχαχα ..... καλό......