0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζει κάποιος αν το ΙΕΚ είναι υποχρεωμένο να συντάσσει πίνακες ανά ειδικότητες ή ανά μάθημα?Δηλαδή:1.πρέπει να βγάλουν ένα πίνακα που θα λέει η σειρά στους ΠΕ99 είναι η εξής? (τι γίνεται αν οι 20 πρώτοι δεν έχουν δηλώσει κάποι συγκεκριμένο μάθημα και το έχει δηλώσει ο 21ος?)2.Πρέπει να βγάλουν σειρά για κάθε μάθημα χωριστά?
Παράθεση από: deukalionas στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 11:50:31 amΓνωρίζει κάποιος αν το ΙΕΚ είναι υποχρεωμένο να συντάσσει πίνακες ανά ειδικότητες ή ανά μάθημα?Δηλαδή:1.πρέπει να βγάλουν ένα πίνακα που θα λέει η σειρά στους ΠΕ99 είναι η εξής? (τι γίνεται αν οι 20 πρώτοι δεν έχουν δηλώσει κάποι συγκεκριμένο μάθημα και το έχει δηλώσει ο 21ος?)2.Πρέπει να βγάλουν σειρά για κάθε μάθημα χωριστά?Ναί κάθε ΙΕΚ συντάσει αξιολογικούς πίνακες κατάταξης ανα ειδικότητα (π.χ. Πληροφορικής, Οικονομολόγοι , Μαθηματικοί). Εγώ εχτές πηγα στο ΙΕΚ και τους είχαν αναρτήσει. Τώρα το τί μαθήμα έχει δηλώσει ο καθένας παίζει ρόλο. Μου είπαν ότι οι αναθέσεις δεν έχουν γίνει γιατί περιμένουν την οριστικοποίηση των τμημάτων απο το ΙΔΕΚΕ. Αλήθεια ,ψέματα δεν ξέρω.
Παράθεση από: elenX στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 01:26:54 pmΠαράθεση από: deukalionas στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 11:50:31 amΓνωρίζει κάποιος αν το ΙΕΚ είναι υποχρεωμένο να συντάσσει πίνακες ανά ειδικότητες ή ανά μάθημα?Δηλαδή:1.πρέπει να βγάλουν ένα πίνακα που θα λέει η σειρά στους ΠΕ99 είναι η εξής? (τι γίνεται αν οι 20 πρώτοι δεν έχουν δηλώσει κάποι συγκεκριμένο μάθημα και το έχει δηλώσει ο 21ος?)2.Πρέπει να βγάλουν σειρά για κάθε μάθημα χωριστά?Ναί κάθε ΙΕΚ συντάσει αξιολογικούς πίνακες κατάταξης ανα ειδικότητα (π.χ. Πληροφορικής, Οικονομολόγοι , Μαθηματικοί). Εγώ εχτές πηγα στο ΙΕΚ και τους είχαν αναρτήσει. Τώρα το τί μαθήμα έχει δηλώσει ο καθένας παίζει ρόλο. Μου είπαν ότι οι αναθέσεις δεν έχουν γίνει γιατί περιμένουν την οριστικοποίηση των τμημάτων απο το ΙΔΕΚΕ. Αλήθεια ,ψέματα δεν ξέρω.σε ποια ιεκ στα δημοσια ?γιατι του οαεδ παραγματικα αναρτηθηκαν