0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μέσα σε 2 μέρες δηλαδή, θα βρεθούν οι πλεονάζοντες μόνιμοι, θα παρουσιαστούν στα εκάστοτε ΙΕΚ, θα τους ανατεθούν μαθήματα των ειδικοτήτων τους και στη συνέχεια, οι Διευθυντάδες, θα εκτιμήσουν τα εναπομείναντα κενά και θα μοιράσουν τις ώρες στους ωρομίσθιους. Όποιος το πιστεύει αυτό το 48ώρο, δε ζει στην Ελλάδα...
Παράθεση από: leontokardos στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 12:10:11 pmΚαι μέσα σε 2 μέρες δηλαδή, θα βρεθούν οι πλεονάζοντες μόνιμοι, θα παρουσιαστούν στα εκάστοτε ΙΕΚ, θα τους ανατεθούν μαθήματα των ειδικοτήτων τους και στη συνέχεια, οι Διευθυντάδες, θα εκτιμήσουν τα εναπομείναντα κενά και θα μοιράσουν τις ώρες στους ωρομίσθιους. Όποιος το πιστεύει αυτό το 48ώρο, δε ζει στην Ελλάδα...Και προσθέστε ότι οι μόνιμοι που θα συμπληρώσουν ωράριο σε ΙΕΚ είναι εκπαιδευτικοί ββάθμιας, δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχουν σημειώσεις για να διδάξουν στο ΙΕΚ...
mpesg σου έστειλα private message!
Καλημέρα,Εγώ μίλησα πριν από λίγο με Κοζάνη μου είπαν δεν έχουν βγάλει ακόμα τον πίνακα...Επίσης μου είπαν θα δουν πρώτα ποίον θα στείλουν από δευτεροβάθμια και μετά θα δουν πόσους θα καλέσουν.
Και στο τέλος που θα πάρουν ελάχιστους ωρομίσθιους, αφού θα γεμίσουν τις θέσεις με μόνιμους, θα μουντζωνόμαστε μεταξύ μας που τρέξαμε να κάνουμε αιτήσεις... αν ήξερα εξ'αρχής αυτό με τους πλεονάζοντες εκπαιδευτικούς πιθανότατα δεν θα είχα λιώσει τα πόδια μου να γυρίζω όλη την Αθήνα με επικυρωμένα φωτοαντίγραφα... Τόσο άγχος, τόση αναμονή... τόση στεναχώρια και αδικία... αξίζει τελικά τον κόπο για λίγες μόνο ώρες...;
Πιο πολυ λυπάμαι των αγγλικών... άντε τώρα να μπεις σε Γ εξάμηνο τεχνικούς τηλεπικοινωνιών να κάνεις μάθημα χωρίς σημειώσεις και χωρίς να ξέρεις την ορολογία καλά καλά στα ελληνικά... και να μηνείναι και επιλογή σου...
Παράθεση από: Alice6 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 03:34:28 pmΠιο πολυ λυπάμαι των αγγλικών... άντε τώρα να μπεις σε Γ εξάμηνο τεχνικούς τηλεπικοινωνιών να κάνεις μάθημα χωρίς σημειώσεις και χωρίς να ξέρεις την ορολογία καλά καλά στα ελληνικά... και να μηνείναι και επιλογή σου...και εγω των αγγλικωνν ειμαι ..............αλλα εχουμε και πολυ ασχετο κοσμο......ειδικα μονιμαδες