0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτι πολύ σημάντικό που δε ξεκαθαρίζεται είναι μετά θα βγει νέος πίνακας με τη σωστή μοριοδότηση; Θα μπορούν δηλαδή από τα ΙΕΚ να μπουν στο σύστημα να κάνουν αλλαγές; Η απλά θα πάρουν τα χαρτιά μας και θα τα βάλουν σε ένα συρτάρι;
Καλησπέρα ! Ειμαι νοσηλευτρια ΠΕ 18.10 (από ΤΕΙ)και εχω μπερδευτει λιγακι με τη διαδικασια. Ειναι η πρωτη φορά που κάνω αιτηση. Στις κατηγορίες της ηλεκτρονικής αίτησης το μόνο λεκτικό για νοσηλευτές ηταν το ΠΕ 14.06 (νοσηλευτές ΑΕΙ), το οποίο και χρησιμοποίησα για να κάνω αιτηση, θεωρόντας οτι το λεκτικό ΠΕ 18.10 ελειπε από την αιτηση εκ παραδρομής. Σημερα που βλεπω τα αποτελεσματα, βλέπω το όνομά μου στη λιστα με τους ΠΕ 14.06 ενω υπάρχει κανονικά και λιστα με 18.10 !!! Γνωριζει κανεις τι εχει συμβει?
Τι είναι η 5μηνη κοινωφελής εργασία;;;
Καλησπερα και απο μενα...Λοιπον...πηγα και γω σε ενα ιεκ...πως εχει η κατασταση εκει απο αυτα που ειδα...καταρχην ειναι στανταρ πλεον ποια μαθηματα παιρνει ηκαθε ειδικοτητα που σημαινει οτι δεν ειναι πλεον ελευθερος ο διευθυντης να δωσει καποιο μαθημα σε οποιον θελει αλλα πρεπει να το δωσει υποχρωτικα σε καποιον με την ειδικοτητα που ζητειται..πχ ο χημικος πε04.02 μπορει να παρει πολυ λιγοτερα μαθηματα απο αυτα που μπορουσε παλαιοτερα..Επισης σχετικα με τη σειρα καταταξης στους πινακες μαλλον δε θα δωσουν και μεγααααλη σημασια στα δικαιολογητικα , απο οτι καταλαβα θα μας "πιστεψουν"!!!!Σχετικα με τη σειρα στους πινακες...παλι ο διευθυντης κανει οτι θελει..αν καποιον τον θελει μπορει να του δωσει και 5 μαθηματα και στον επομενο κανενα..αν αυτος που θελει ειναι πχ τριτος τοτε θα δωσει καμια ωριτσα στους απο πανω και 20 ωριτσες στον τριτο.. Εγω παντως εχω χιλιαδες ωρες προυπηρεσιας, διδακτορικο και πολλα αλλα και ακομη κανεις δε με εχει φωναξει στη β αθηνας...
Παιδια δεν εχουν καλεσει ακομα εκπαιδευτες στα ΙΕΚ. Και καποιος που ανακοινωσε σε αυτο το φορουμ οτι στην Χιο καλουν , δεν ηξερε καθολου διοτι ειναι σπουδαστης, απο οσο μου ειπε.Χθες μιλησα με τον διευθυντη στο ΙΕκ και ειπε οτι απο 1η Νοεμβρη θα γινει μια επιτροπη που θα επεξεργαστει τις ωρες καθε ειδικοτητας και θα ολοκληρωσει τις διαδικασιες αφου λαβει οδηγιες απο τα κεντρικα. Αργουμε ακομα, με λιγα λογια...
'Εχεις κάνει λάθος και αν θα σε καλέσουν θα σου ζητήσουν το πτυχίο ΑΕΙ. Κ εγώ την ίδια ειδικότητα έχω και υπήρχε κανονικά κωδικός του κλάδου μας ΠΕ 18.10
Φυσικά και μου λέει αυτό που παρέθεσες. Το έχω διαβάσει και εγώ. Απο φέτος ξεκίνησαν με την κατάργηση του κλάδου μας στα ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ.. Θα υπάρξει και συνέχεια δυστυχώωωωως.
Μήπως παίζει ρόλος ο Νομός στον οποίο έκανες αίτηση; Το λέω, γιατί παρατηρώντας τον πίνακα, π.χ. στη