0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να κάνω μια ερώτηση.... αυτά τα νούμερα είναι καθαρά ή όλα μαζί;;;;;
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα όσων θα διδάξουν ως ωρομίσθιοι στα ΙΕΚ; Μου είχαν πει όταν έκανα τα χαρτιά μου ότι αρχές Οκτωβρίου αρχίζουν τα μαθήματα
Παράθεση από: charm_quark στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 03:36:57 pmΝα κάνω μια ερώτηση.... αυτά τα νούμερα είναι καθαρά ή όλα μαζί;;;;;Είναι μικτά. Αλλά τι είναι ο διαχωρισμός σε δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους; Κάποιος που θα κληθεί για ωρομίσθιος που εντάσσεται;
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 03:42:16 pmΠαράθεση από: charm_quark στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 03:36:57 pmΝα κάνω μια ερώτηση.... αυτά τα νούμερα είναι καθαρά ή όλα μαζί;;;;;Είναι μικτά. Αλλά τι είναι ο διαχωρισμός σε δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους; Κάποιος που θα κληθεί για ωρομίσθιος που εντάσσεται; Όλοι οι εκπαιδευτές ως ωρομίσθιοι καλούνται. Ο διαχωρισμός αφορά το ασφαλιστικό ταμείο που υπάγεται.
Κάποιος που έχει ΙΚΑ να υποθέσω ότι είναι στους ιδιωτικούς υπαλλήλους;
Πάντως και οι υπάρχουσες μειώσεις είναι πολύ μεγάλες! Ειδικά για χρήματα που πληρώνουν μετά από 2-3 χρόνια... Αυτό που δεν ξέρω ακόμα είναι σε ποια κατηγορία ανήκουν οι αναπληρωτές. Ιδιωτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι;
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 04:52:05 pmΚάποιος που έχει ΙΚΑ να υποθέσω ότι είναι στους ιδιωτικούς υπαλλήλους;Ναι, έτσι είναι.
Παράθεση από: gpapage στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 11:49:39 pmΠάντως και οι υπάρχουσες μειώσεις είναι πολύ μεγάλες! Ειδικά για χρήματα που πληρώνουν μετά από 2-3 χρόνια... Αυτό που δεν ξέρω ακόμα είναι σε ποια κατηγορία ανήκουν οι αναπληρωτές. Ιδιωτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι;Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 10:41:24 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 04:52:05 pmΚάποιος που έχει ΙΚΑ να υποθέσω ότι είναι στους ιδιωτικούς υπαλλήλους;Ναι, έτσι είναι.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:29:55 amΠαράθεση από: gpapage στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 11:49:39 pmΠάντως και οι υπάρχουσες μειώσεις είναι πολύ μεγάλες! Ειδικά για χρήματα που πληρώνουν μετά από 2-3 χρόνια... Αυτό που δεν ξέρω ακόμα είναι σε ποια κατηγορία ανήκουν οι αναπληρωτές. Ιδιωτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι;Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 10:41:24 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 04:52:05 pmΚάποιος που έχει ΙΚΑ να υποθέσω ότι είναι στους ιδιωτικούς υπαλλήλους;Ναι, έτσι είναι.Και κάποιος που έχει δηλώσει ανασφάλιστος που θα ανήκει;;;;;;