0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωριζει κανεις η διδακτική του ΟΑΕΔ σε ποια κατηγορία καταχωρείται? Είναι τυπική δευτεροβάθμια η όχι?
Κι αν έχεις και στο αντικείμενο και στην ειδική πώς τα δηλώνεις τότε; Κάποιο από τα δύο δεν τα προσμετρά...
Αν στη δευτεροβαθμια είναι πχ 1 ετος και 7 μηνες ως αποτέλεσμα αφου δεν μπορεις να βαλεις στο συστημα δεκαδικο βαζεις μονο τον ένα χρονο?ή το γραφεις καπως διαφορετικα?
Ως προς το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ να εξηγήσω λίγο τη λογική, όπως την έχω καταλάβει και από παλαιότερες προκηρύξεις και διευκρινίσεις που είχαν τότε δωθεί. Το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ μοριοδοτείται ως "επιμόρφωση στην επαγγελματική κατάρτιση" και λαμβάνει 2 μόρια σύμφωνα με τις ώρες του. Εγώ το υπολογίζω πολλαπλασιάζοντας τις ώρες ανά εβδομάδα με τις διδακτικές εβδομάδες (ας μου θυμίσει κάποιος, είναι 13;)Στην παράγραφο που ανέφερε ο Foufoutos λέει ότι για να αποδειχθούν οι ώρες της επιμόρφωσης αρκεί κάποιος να παροσκομίσει το πρόγραμμα της επιμόρφωσης, γιαυτό και θα καταθέσω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του ΕΠΠΑΙΚ.Ως προς τη φήμη "δε μετράει η ΑΣΠΑΙΤΕ" η παράγραφος αυτή αναφέρει κατά τη γνώμη μου ότι εάν έχεις πάρει πτυχίο, η μεταπτυχιακό ή γενικά τίτλο τυπικής εκπαίδευσης από την ΑΣΠΑΙΤΕ δε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σαν επιμόρφωση. Όμως το ΕΠΠΑΙΚ δεν είναι τίτλος τυπικής εκπαίδευσης, είναι επιμόρφωση και ως τέτοια την χρησιμοποιούμε.
Νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι ένα είδος επαγγελματικής κατάρτισης.
Παιδια εσας στην Αιτηση Μορια σας εβγαλε?
Εμένα μου έβγαλε 0.0 που έχω μόνο πτυχίο, Η/Υ και ανεργία.