0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το κύριο ανέκδοτο δεν είναι όλα αυτά που λέτε με τα ΙΕΚ. Εγώ γιατί εξακολουθώ να λέω και θα επιμένω στην απόψη μου ο κόσμος να χαλάσει, ότι τα άτομα ΤΟΥ ΙΝΕΔΙ
Ως προς το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ να εξηγήσω λίγο τη λογική, όπως την έχω καταλάβει και από παλαιότερες προκηρύξεις και διευκρινίσεις που είχαν τότε δωθεί. Το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ μοριοδοτείται ως "επιμόρφωση στην επαγγελματική κατάρτιση" και λαμβάνει 2 μόρια σύμφωνα με τις ώρες του. Εγώ το υπολογίζω πολλαπλασιάζοντας τις ώρες ανά εβδομάδα με τις διδακτικές εβδομάδες (ας μου θυμίσει κάποιος, είναι 13;)Στην παράγραφο που ανέφερε ο Foufoutos λέει ότι για να αποδειχθούν οι ώρες της επιμόρφωσης αρκεί κάποιος να παροσκομίσει το πρόγραμμα της επιμόρφωσης, γιαυτό και θα καταθέσω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του ΕΠΠΑΙΚ.
ΑΚΡΙ
Foibos81 κάτι χάνω στην τοποθέτησή σου.
Εγώ το ερμηνεύω ότι τα άτομα θέλουν άμεση απόλυση. Θα επιμένω σε αυτό.Με ποιο σκεπτικό και με ποια προσόντα βάζεις εκπαιδευτές να κάνουν μαθήματα σε τυφλούς χωρίς καμία πιστοποίηση της Braille? Mε ποια λογική θα επιλέξουν τα άτομα;; ΜΕ ΚΑΜΊΑ απολύτως.
Εμένα μου κάνει εντύπωση που δε ζητούν μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή για τα ΙΕΚ ειδικής-ανώ απλή επιμόρφωση τη δέχονται! (Μάλλον οι "γνωστοί" τους δε διαθέτουν !)