*

Αποστολέας Θέμα: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)  (Αναγνώστηκε 3022705 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nkour

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« Απάντηση #770 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 03:59:38 pm »
φίλε gpapage, δεν τα βάζω με τους συνάδελφους ωρομισθίους. Εφόσον είσαι κι εσύ σαν κ μένα, τι σκοπεύεις να κάνεις;

Σύμβαση τόσο στο ΙΕΚ όσο κ στο ΙΔΕΚΕ καθυστερεί να βγει βδομάδες..
Στο ΙΔΕΚΕ όταν πήγα να "αναλάβω υπηρεσία" και τους πήγα ξανά τα χαρτιά (μου είπαν συμπονετικά: "μη ρωτάτε γιατί") τότε δεν υπήρχε Υπευθ. Δήλωση αλλά κ να υπήρχε δεν υπήρχαν ακόμα τα ΙΕΚ (β εξάμηνο)

Στα δε ΙΕΚ, τουλ δεν ζητάνε τα χαρτιά και δεν ξέρω τι υπογράφεις κ ζητάνε στην ανάληψη υπηρεσίας. Εγώ το πρώτο μάθημα ΙΕΚ το κάνω στις 17/2 και έχω μάθημα στις 16/2 στο ΚΕΕ. Θα περιμένω μέχρι την τελευταία μέρα και μετά δεν ξέρω τι να κάνω. Ποιος σου είπε "προς το παρόν μην κάνετε τίποτα". Εφόσον δεν υπάρχει στην προκήρυξη είτε πρέπει να γίνει επαναπροκήρυξη ή πρέπει να μας δεχτούν. Πέρα από το τυπικό, το τεχνικό αν κατάλαβα καλά είναι κάποιο θέμα στο Excel...

Φίλε, με το ΤΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 10, 2011, 04:14:14 pm από nkour »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #771 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 07:48:57 pm »
φίλε gpapage, δεν τα βάζω με τους συνάδελφους ωρομισθίους. Εφόσον είσαι κι εσύ σαν κ μένα, τι σκοπεύεις να κάνεις;

Σύμβαση τόσο στο ΙΕΚ όσο κ στο ΙΔΕΚΕ καθυστερεί να βγει βδομάδες..
Στο ΙΔΕΚΕ όταν πήγα να "αναλάβω υπηρεσία" και τους πήγα ξανά τα χαρτιά (μου είπαν συμπονετικά: "μη ρωτάτε γιατί") τότε δεν υπήρχε Υπευθ. Δήλωση αλλά κ να υπήρχε δεν υπήρχαν ακόμα τα ΙΕΚ (β εξάμηνο)

Στα δε ΙΕΚ, τουλ δεν ζητάνε τα χαρτιά και δεν ξέρω τι υπογράφεις κ ζητάνε στην ανάληψη υπηρεσίας. Εγώ το πρώτο μάθημα ΙΕΚ το κάνω στις 17/2 και έχω μάθημα στις 16/2 στο ΚΕΕ. Θα περιμένω μέχρι την τελευταία μέρα και μετά δεν ξέρω τι να κάνω. Ποιος σου είπε "προς το παρόν μην κάνετε τίποτα". Εφόσον δεν υπάρχει στην προκήρυξη είτε πρέπει να γίνει επαναπροκήρυξη ή πρέπει να μας δεχτούν. Πέρα από το τυπικό, το τεχνικό αν κατάλαβα καλά είναι κάποιο θέμα στο Excel...

Φίλε, με το ΤΕ

Αποσυνδεδεμένος mar84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #772 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 08:58:17 pm »
Σύμφωνα με αυτα που λέτε παιδιά εμείς θα αρνηθούμε να πάμε σε ΙΕΚ ή θα παραιτηθούμε απο τα ΚΕΕ/ΗΡΩΝ χωρίς να έχουμε επίσημα ανακοίνωση οτι απαγορεύεται να είμαστε ταυτόχρονα σε δύο δομές του ΙΔΕΚΕ (εννόω τα ΙΕΚ...)
Ελπίζω να βρούμε το δίκιο μας πρίν να είναι πολύ αργά...

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #773 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 10:02:20 pm »
Σύμφωνα με αυτα που λέτε παιδιά εμείς θα αρνηθούμε να πάμε σε ΙΕΚ ή θα παραιτηθούμε απο τα ΚΕΕ/ΗΡΩΝ χωρίς να έχουμε επίσημα ανακοίνωση οτι απαγορεύεται να είμαστε ταυτόχρονα σε δύο δομές του ΙΔΕΚΕ (εννόω τα ΙΕΚ...)
Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα (αρ. πρωτ. 483/28-1-2011) του Δ/ντος Συμβούλου του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, οι εκπαιδευτές που θα επιλεγούν στα δημόσια Ι.Ε.Κ. για το Εαρινό Εξάμηνο 2010-2011, εφόσον “έχουν κύριο φορέα ασφάλισης το ΙΚΑ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να απασχολούνται παράλληλα  σε άλλα έργα του Ι.Δ.Ε.Κ.Ε.“ χρειαζεται κανεις κατι πιο επισημο?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #774 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 10:34:30 pm »
Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα (αρ. πρωτ. 483/28-1-2011) του Δ/ντος Συμβούλου του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, οι εκπαιδευτές που θα επιλεγούν στα δημόσια Ι.Ε.Κ. για το Εαρινό Εξάμηνο 2010-2011, εφόσον “έχουν κύριο φορέα ασφάλισης το ΙΚΑ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να απασχολούνται παράλληλα  σε άλλα έργα του Ι.Δ.Ε.Κ.Ε.“ χρειαζεται κανεις κατι πιο επισημο?
Ε φυσικά! Ενημερωτικό σημείωμα; Το οποίο προκύπτει από που; Και βασίζεται σε ποια εγκύκλιο; Ποιοι είναι οι ακριβείς λόγοι που αποκλείονται μόνο όσοι έχουν ΙΚΑ;

Αποσυνδεδεμένος Minnie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #775 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 10:44:21 pm »
Ακριβώς αυτό ήθελα να ρωτήσω. Που ειναι αυτο το ενημερωτικό σημείωμα να το διαβάσουμε και εμείς;
Δηλ. εγώ άφησα 2 ώρες στα σχολεία που μου δώσαν επιπλέον (λόγω του ότι είχα τις λιγότερες και δικαιούμουν) για να μπορώ να πηγαίνω στο ΙΕΚ!!! Κ ξαφνικά βγαίνει ότι δεν επιτρέπεται να μαι κ εκεί;

Εν τω μεταξύ όταν εισαι ΑΜΩ επιτρέπεται; Κατι τετοιο διάβασα που έγραψε κάποιος πιο πάνω..ή δεν ισχύει;

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #776 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 11:00:26 pm »
Ε φυσικά! Ενημερωτικό σημείωμα; Το οποίο προκύπτει από που; Και βασίζεται σε ποια εγκύκλιο; Ποιοι είναι οι ακριβείς λόγοι που αποκλείονται μόνο όσοι έχουν ΙΚΑ;
Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα (αρ. πρωτ. 483/28-1-2011) του Δ/ντος Συμβούλου του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, οι εκπαιδευτές που θα επιλεγούν στα δημόσια Ι.Ε.Κ. για το Εαρινό Εξάμηνο 2010-2011, εφόσον “έχουν κύριο φορέα ασφάλισης το ΙΚΑ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να απασχολούνται παράλληλα  σε άλλα έργα του Ι.Δ.Ε.Κ.Ε.“

This entry was posted by grammateia on 1 February 2011 at 16:37 under Εκπαιδευτές, ΙΕΚ Νέας Σμύρνης. You can leave a response, or trackback from your own site. Follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Αποσυνδεδεμένος Minnie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #777 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 11:06:37 pm »
Δηλ. αυτή η ανακοίνωση υπάρχει μόνο στο ΙΕΚ Νεας Σμύρνης; Αλλού πιο επίσημα, όπως στο site του ΙΔΕΚΕ δε γινόταν να το βάλουν;
Κ πάλι δεν είναι καθόλου ακριβές.
Υπάρχουν εξαιρέσεις δηλ. Για τους μόνιμους πως το λέτε ότι δεν ισχύει; Η για ΑΚΩ ή ΑΜΩ;

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #778 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 11:19:56 pm »
Δηλ. αυτή η ανακοίνωση υπάρχει μόνο στο ΙΕΚ Νεας Σμύρνης; Αλλού πιο επίσημα, όπως στο site του ΙΔΕΚΕ δε γινόταν να το βάλουν;
Κ πάλι δεν είναι καθόλου ακριβές.
Υπάρχουν εξαιρέσεις δηλ. Για τους μόνιμους πως το λέτε ότι δεν ισχύει; Η για ΑΚΩ ή ΑΜΩ;
υπαρχουν σε ολα τα ιεκ, μπορεις να πας στο κοντινότερο ιεκ και να δεις απο κοντα το ενημερωτικο, το οποιο αναφερει οτι μονο οσοι εχουν ικα σαν κυριο ασφαλιστικο δεν μπορουν να δουλευουν σε δυο δομές του ιδεκε, σε αντιθεση με οσους εχουν ταμειο τεβε, δημοσιου,τσμεδε οι οποιοι δεν εχουν κανένα απολύτωσ πρόβλημα...............και εγω οταν το διαβασα επαθα κατι.....το θεμα ειναι οτι δεν αλλαζει τιποτα......η κυβερνηση κανει τα παντα για το ΔΝΤ.........ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Αποσυνδεδεμένος Minnie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #779 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 11:50:54 pm »
Στο δικό μου δεν την έχει! Τέλος πάντων..δε νομιζω ότι είναι εύκολο να συννενοηθείς και να καταλάβεις πολλά πράγματα στην Ελλάδα..
Να ρωτήσω κάτι άλλο..Ισχύει ότι όταν δουλεύεις σε κάποιες από τις δομές του ΙΔΕΚΕ (όπως ΣΔΕ ή ΚΕΕ) δεν παίρνεις επίδομα ανεργίας το καλοκαίρι;

Αποσυνδεδεμένος bpetros

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #780 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 11:55:13 pm »
παιδιά που έχουν καλέσει σήμερα; γιατί εμένα Θεσ/νικη και περίχωρα μου είπαν για Δευτέρα βράδυ Τρίτη πρωί...καλά δεν αρχίζουν τα μαθήματα την Τρίτη;

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #781 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 12:17:42 am »
Στο δικό μου δεν την έχει! Τέλος πάντων..δε νομιζω ότι είναι εύκολο να συννενοηθείς και να καταλάβεις πολλά πράγματα στην Ελλάδα..
Να ρωτήσω κάτι άλλο..Ισχύει ότι όταν δουλεύεις σε κάποιες από τις δομές του ΙΔΕΚΕ (όπως ΣΔΕ ή ΚΕΕ) δεν παίρνεις επίδομα ανεργίας το καλοκαίρι;
ναι, διοτι υπογραφεις συμβαση ιδωτικου δικαιου

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #782 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 12:21:43 am »
παιδιά που έχουν καλέσει σήμερα; γιατί εμένα Θεσ/νικη και περίχωρα μου είπαν για Δευτέρα βράδυ Τρίτη πρωί...καλά δεν αρχίζουν τα μαθήματα την Τρίτη;
δες το χρονοδιαγραμμα  , λογικα επρεπε να σε καλεσουν, αφου ομωσ δεν σε καλεσαν μπορει να περιμένουν παραιτησεις απο δευτερα..........αλλα και αυριο παρασκευη μπορει να σε φωναξουν

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #783 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 08:17:49 am »
ναι, διοτι υπογραφεις συμβαση ιδωτικου δικαιου

Δηλαδή όποιος δουλέψει τώρα για ένα εξάμηνο σε ΙΕΚ, μόλις τελειώσουν τα μαθήματα δεν θα μπορεί να βγεί ταμείο;;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)