0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό είναι ή απλά ακολουθούν το χρονοδιάγραμμα που λέει ότι θα ειδοποιήσουν στις 14/2;;;
Χτες ανέλαβα 2 τμήματα Ηρων2 στην περιοχή μου . Μέσα στα χαρτιά που πρέπει να συμπληρώσω υπάρχει και μια υπεύθυνη δηλώση που δηλώνω ότι δεν έχω 2η σύμβαση με το ΙΔΕΚΕ. Είμαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ. Υπήρχε και παλαιότερα τέτοια υπεύθυνη δήλωση ή έχει γίνει τώρα που δεν επιτρέπεται να δουλεύεις σε 2 δομές του ΙΔΕΚΕ;
Παράθεση από: elenX στις Φεβρουαρίου 12, 2011, 02:43:02 pmΧτες ανέλαβα 2 τμήματα Ηρων2 στην περιοχή μου . Μέσα στα χαρτιά που πρέπει να συμπληρώσω υπάρχει και μια υπεύθυνη δηλώση που δηλώνω ότι δεν έχω 2η σύμβαση με το ΙΔΕΚΕ. Είμαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ. Υπήρχε και παλαιότερα τέτοια υπεύθυνη δήλωση ή έχει γίνει τώρα που δεν επιτρέπεται να δουλεύεις σε 2 δομές του ΙΔΕΚΕ;υπήρχε απο παλια και εγω που εργαζομουν σε σδε απαγορευοταν και απαγορευται να διδασκω και στα κεε
Καλά, και τους πίνακες να δείτε δεν θα βγάλετε άκρη, είναι έτσι φτιαγμένοι ώστε να υπάρχει κάλυψη για όλες τις επιλογές...
Παράθεση από: saint στις Φεβρουαρίου 12, 2011, 02:28:02 amΣτα ΙΕΚ του Πειραιά? Πήρα τηλέφωνο 1234567890 φορές, αλλά δεν κατάφερα να μιλήσω με κάποιον.. την δευτερα το πρωι θα ειδοποιησουν αλλα παιζει και η τριτη αφου περιμένουν παραιτησεις απο ατομα που δουλευουν σε 2 δομές του ιδεκε για να δουν τι κενα εχουν
Στα ΙΕΚ του Πειραιά? Πήρα τηλέφωνο 1234567890 φορές, αλλά δεν κατάφερα να μιλήσω με κάποιον..
Μπράβο mpesg, άτομα σαν εσένα χρειάζονται παντού.........
Εκανα για πρωτη φορα αιτηση και ελαβα σημερα ενα μηνυμα που αναφερει πως πρεπει να ειμαι τη Δευτερα στο ΙΕΚ, για την παραλαβη του φακελου. Να υποθεσω οτι αυτο σημαινει πως έχω επιλεγεί;
Να ρωτησω κατι ακομη: στην προκηρυξη προσεξα τωρα οτι αναφέρεται το εξής:Κατόπιν της ανάθεσης μαθημάτων οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτές οφείλουν :1. Να υπογράψουν σχετική σύμβαση στην οποία θα καθορίζονται οι ώρες απασχόλησης, οι λοιπές υποχρεώσεις και η ωριαία αντιμισθία.2. Να συμπληρώσουν Δελτίο Ατομικών Στοιχείων που θα τους δοθεί από το Ι.Ε.Κ.3. Να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86: α) για το εάν εργάζονται σε φορέα του στενότερου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα και σε ποιον, β) για τις συνολικές τακτικές και πρόσθετες, αμοιβές από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και γ) ότι οι συνολικές αποδοχές τους δεν υπερβαίνουν τα εκ του Ν. 1326/83 (άρθρα 4, 5), Ν. 2303/95, Ν.2470/97 και Ν.3833/2010 ανώτατα επιτρεπόμενα όρια κατά μήνα.Γνωρίζει κανεις ποια ειναι τα ανωτατα επιτρεπτα ορια και αν αφορά δημόσιο, ιδιωτικό τομέα ή γενικά; Ευχαριστώ...