0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η πιστοποίηση είναι απαραίτητη γα τα ΙΕΚ? έχω διδακτορικό, θα χρειαστώ και πιστοποίηση?
Ξεκινώ σήμερα στα ΙΕΚ και επειδή ενδέχεται να προσληφθώ με την επόμενη φάση αναπληρωτών, έχω μια ερώτηση... παίρνω άδεια από την πρωτοβάθμια/ δευτεροβάθμια εφόσον προσλφθώ εκεί ή πρέπει να ενημερώσω σήμερα το ΙΕΚ;
Η κατάσταση είναι σκέτη τρέλα!Στον παρακάτω σύνδεσμο, φαίνονται αναλυτικά τα προσόντα της κυρίας Δέσποινα Ματζάρη στον 6 πίνακα, τωρινά αποτελέσματα από άλλο φορέα. Στις λίστες του ΙΝΕΔΙ
Πολύ πλάκα οι καινούριοι Πίνακες κατάταξης! ....και οι έσχατοι Εσονται Πρώτοι!
δοκιμαστε να κανετε 2 κλικ στα ΜΟΡΙΑ και η σειρά πάλι γινεται αυξουσακαι νομίζω το προβλημα οτι στα ΙΕΚ οι διευθυντές τα βλεπουν λιγο διαφορετικά από οτι εμείς.
επειδή εχω χασει επισόδια, γιατι μας ανακατέψανε??τι σειρά ειναι τούτη??OKKKKKKποτε θα βγουν οι οριστικοι επιτέλους???
Καλησπέρα σε όλουςΔιαβάζω καιρό το φόρουμ αλλά σήμερα πραγματικά ήθελα πολύ να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Ασχολούμαι με την εκπαίδευση κάποια χρόνια και φέτος είναι πρώτη φορά που με κάλεσαν σε δημόσιο ιεκ. Είμαι πρώτη στη λίστα των απιστοποίητων εκπαιδευτών (έχω κάνει αίτηση πιστοποίησης, αλλά δε με έχουν καλέσει) και στην ειδικότητά μου δεν υπάρχουν πιστοποιημένοι εκπαιδευτές. Το μάθημα που μου ανέθεσαν ( δικαίως σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών) διδάσκεται και σε άλλο ιεκ της περιοχής και πήρα το θάρρος να τηλεφωνήσω να ενημερωθώ αν έχει ανατεθεί σε κάποιον. Αρχικά ο διευθυντής έκανε τον ανήξερο, ότι δε διδάσκεται τέτοιο μάθημα και εν συνεχεία όταν του είπα λεπτομέρειες μου είπε ότι θα με καλέσει αργότερα. Πραγματικά, επικοινώνησε αργότερα αρχικά κάνοντάς μου ερωτήσεις τύπου ''έχετε ξαναεργαστεί σε ιεκ'', ''τι σχέση έχετε εσείς με αυτήν την τεχνική ειδικότητα'', ''γράφεται σε οδηγό σπουδών ότι το διδάσκετε εσείς'' κτλ για να καταλήξει ότι έχει επιλέξει μία κυρία εντελώς διαφορετικής ειδικότητας με την οποία συνεργάζεται χρόνια. Του είπα ότι δε με καλύπτουν οι απαντήσεις του και με έντονο ύφος μου απάντησε ότι η εν λογω κυρία έχει μεταπτυχιακά, είναι στους πίνακες, είναι συνεργάτης με το ιεκ χρόνια, έχει εργαστήριο στην περιοχή και στο τέλος ουσιαστικά μου είπε ότι μου έκανε και μεγάλη χάρη που με πήρε τηλέφωνο.Στεναχωρήθηκα γιατί ένιωσα να ''ζητιανεύω'' ώρες, να υποτιμούν τη νοημουσύνη μου ταυτόχρονα λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σε τέτοιες θέσεις. Και κλείνοντας...γιατί σας κούρασα...για την ιστορία να ενημερώσω ότι η κυρία που πήρε το μάθημα είναι ένατη στον πίνακα των απιστοποίητων εκπαιδευτών της ειδικότητά της και υπάρχουν και πιστοποιημένοι στην ίδια ειδικότητα.