*

Αποστολέας Θέμα: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)  (Αναγνώστηκε 3023304 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
Απ: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« Απάντηση #840 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 09:08:22 am »

Γενικά συνηθίζεται σε 4ωρα εργαστήρια ο ένας εκπαιδευτής να κάνει 4 ώρες και να παίρνουν 2 άλλους εκπαιδευτές να κάνουν από δύο ώρες. Αυτό γίνεται (υποθέτω) για να απασχολούν περισσότερο κόσμο.
Συνηθίζεται κιόλας!!!???  :-[ Στο ΙΕΚ που έχω υπόψη μου μάλλον δεν είχε ξαναγίνει μέχρι τώρα. Οι μαθητές γελάνε ήδη με την κατάσταση. Όλο το μάθημα πάει για φούντο ουσιαστικά. Μπαίνει ο ένας 2 ώρες και εκεί που έχει αρχίσει να παίρνει ροή το μάθημα, αλλάζει εκπαιδευτής και στυλ μαθήματος. Ό,τι να 'ναι. Εν τω μεταξύ το βάρος της προετοιμασίας πέφτει εκ των πραγμάτων όλο στον εκπαιδευτή με το 4ωρο καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να ετοιμάσει μία ολοκληρωμένη παράδοση. Οι πιθανότητες συνεργασίας των εκπαιδευτών πέφτουν κι άλλο (άλλο να κανονίζουν συναντήσεις 2 άτομα κι άλλο 3 ). Γενικά μία γελοιότητα (κατά την γνώμη μου)

Ευχαριστώ πάντως gpapage για την απάντηση. Ήταν διαφωτιστική.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #841 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 09:33:51 am »

Γενικά συνηθίζεται σε 4ωρα εργαστήρια ο ένας εκπαιδευτής να κάνει 4 ώρες και να παίρνουν 2 άλλους εκπαιδευτές να κάνουν από δύο ώρες. Αυτό γίνεται (υποθέτω) για να απασχολούν περισσότερο κόσμο.
Συνηθίζεται κιόλας!!!???  :-[ Στο ΙΕΚ που έχω υπόψη μου μάλλον δεν είχε ξαναγίνει μέχρι τώρα. Οι μαθητές γελάνε ήδη με την κατάσταση. Όλο το μάθημα πάει για φούντο ουσιαστικά. Μπαίνει ο ένας 2 ώρες και εκεί που έχει αρχίσει να παίρνει ροή το μάθημα, αλλάζει εκπαιδευτής και στυλ μαθήματος. Ό,τι να 'ναι. Εν τω μεταξύ το βάρος της προετοιμασίας πέφτει εκ των πραγμάτων όλο στον εκπαιδευτή με το 4ωρο καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να ετοιμάσει μία ολοκληρωμένη παράδοση. Οι πιθανότητες συνεργασίας των εκπαιδευτών πέφτουν κι άλλο (άλλο να κανονίζουν συναντήσεις 2 άτομα κι άλλο 3 ). Γενικά μία γελοιότητα (κατά την γνώμη μου)

Ευχαριστώ πάντως gpapage για την απάντηση. Ήταν διαφωτιστική.
Παρακαλώ... Εϊμαι και εγώ σε ένα τέτοιο μάθημα φέτος. Εγώ έχω το ένα δίωρο. Υποθέτω οτι ο καθηγητής με το τετράωρο θα οργανώνει το μάθημα και οι άλλοι δύο θα είναι κάτι σαν βοηθοί. Απλά προσεύχεσαι αυτός που έχει το τετράωρο να είναι σχετικός και συνεργάσιμος... Αλλιώς κάθε φορά δεν θα ξέρεις τι θα πρέπει να προετοιμάσεις και ουσιαστικά εκτίθεσαι και εσύ.

Αποσυνδεδεμένος shou-shou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #842 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 10:12:19 am »
τελικα μολις εχθες υπογραψαμε!!!για το προηγουμενο εξαμηνο εννοειται!!!συμβαση ορισμενου χρονου ιδιωτικου δικαιου!!ε, τωρα για αυτο το εξαμηνο...αναμενουμε απο του χρονου!!!καλη σας μερα!! :)

Αποσυνδεδεμένος tikos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
    • qbCube - web design & developement
« Απάντηση #843 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 10:47:35 am »
Παρακολουθούμε για άλλη μια φορά το θέατρο του παραλόγου! Είμαι άλλη μια περίπτωση εκπαιδευτικού που διδάσκει από χθές τις 2 από τις 4 ώρες μαθήματος (Θεωρία) σε ΙΕΚ. Το ένα 2ωρο εγώ την Πέμπτη, και το άλλο 2ωρο άλλος συνάδελφος την Παρασκευή. Το ωραίο είναι πως ξεκίνησα χθες κανονικά μάθημα, μη ξέρωντας ότι υπάρχει και άλλο 2ωρο θεωρίας που το κάνει άλλος, γιατί κανένας δε με ενημέρωσε! Έχω ετοιμάσει την ύλη που θα παραδώσω και εχω ήδη δώσει τις πρώτες σημειώσεις στους καταρτιζόμενους. Καλά κρασιά!!
qb Cube | web design & developement | http://www.qbcube.gr

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #844 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:06:19 am »
Παρακολουθούμε για άλλη μια φορά το θέατρο του παραλόγου! Είμαι άλλη μια περίπτωση εκπαιδευτικού που διδάσκει από χθές τις 2 από τις 4 ώρες μαθήματος (Θεωρία) σε ΙΕΚ. Το ένα 2ωρο εγώ την Πέμπτη, και το άλλο 2ωρο άλλος συνάδελφος την Παρασκευή. Το ωραίο είναι πως ξεκίνησα χθες κανονικά μάθημα, μη ξέρωντας ότι υπάρχει και άλλο 2ωρο θεωρίας που το κάνει άλλος, γιατί κανένας δε με ενημέρωσε! Έχω ετοιμάσει την ύλη που θα παραδώσω και εχω ήδη δώσει τις πρώτες σημειώσεις στους καταρτιζόμενους. Καλά κρασιά!!
tikos το ίδιο ακριβώς έπαθε κι ο γνωστός μου που με ενημέρωσε!!! του είπαν "θέλεις ένα 4ωρο μάθημα;" και έμαθε ότι έχει 2 ώρες όταν χτύπησε την πόρτα και μπήκε ο επόμενος!!!!  :o

Αποσυνδεδεμένος psira

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #845 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:26:38 am »
Εγώ σήμερα θα πάω. Το μάθημα είναι 4ωρο. Τη θεωρία θα την κάνει κάποιος άλλος και εγώ μαζί του το επόμενο 2ωρο το εργαστήριο. Ούτε που ξέρω ποιος είναι ...Μάλιστα θα έρχεται από άλλη πόλη. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτή η συνεργασία μας. ..

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #846 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:56:04 am »
Εγώ σήμερα θα πάω. Το μάθημα είναι 4ωρο. Τη θεωρία θα την κάνει κάποιος άλλος και εγώ μαζί του το επόμενο 2ωρο το εργαστήριο. Ούτε που ξέρω ποιος είναι ...Μάλιστα θα έρχεται από άλλη πόλη. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτή η συνεργασία μας. ..
Αυτό που λες είναι φυσιολογικό πάντως. Τη θεωρία την κάνει έτσι κι αλλιώς ένας εκπαιδευτής. Για τη συνεργασία στο εργαστήριο θα βρεθείτε στο πρώτο μάθημα και θα ρυθμίσετε τον τρόπο συνεργασίας. Δεν χρειάζεται να συναντιέστε και εκτός μαθήματος. Μπορείτε να επικοινωνείτε με e-mail. Διαφορετικά μετά από κάθε μάθημα μπορείτε να κανονίζετε ποιος θα ετοιμάσει τι για το επόμενο...

Αποσυνδεδεμένος tikos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
    • qbCube - web design & developement
« Απάντηση #847 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 01:57:12 pm »
Αυτό που λες είναι φυσιολογικό πάντως. Τη θεωρία την κάνει έτσι κι αλλιώς ένας εκπαιδευτής. Για τη συνεργασία στο εργαστήριο θα βρεθείτε στο πρώτο μάθημα και θα ρυθμίσετε τον τρόπο συνεργασίας. Δεν χρειάζεται να συναντιέστε και εκτός μαθήματος. Μπορείτε να επικοινωνείτε με e-mail. Διαφορετικά μετά από κάθε μάθημα μπορείτε να κανονίζετε ποιος θα ετοιμάσει τι για το επόμενο...
Φίλε gpapage, στο θέμα της θεωρίας μαλλον θα σε διαψεύσω. Μόλις ανέλαβα μάθημα (θεωρία) κατά το ήμισυ!! Δηλαδή από τις 4 συνολικά ώρες θεωρία θα κάνω τις 2 ώρες εγώ την Πέμπτη, και τις άλλες 2 άλλος συνάδελφος την Παρασκευή! Μύλος!!!!!
qb Cube | web design & developement | http://www.qbcube.gr

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #848 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 02:06:09 pm »
Φίλε gpapage, στο θέμα της θεωρίας μαλλον θα σε διαψεύσω. Μόλις ανέλαβα μάθημα (θεωρία) κατά το ήμισυ!! Δηλαδή από τις 4 συνολικά ώρες θεωρία θα κάνω τις 2 ώρες εγώ την Πέμπτη, και τις άλλες 2 άλλος συνάδελφος την Παρασκευή! Μύλος!!!!!

Μα δεν αναφερόμουν στη δικιά σου περίπτωση. Όντως αυτό που έχουν κάνει σε σένα είναι παράλογο...

Αποσυνδεδεμένος vellisarios

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #849 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 07:00:32 pm »
γραφω εδω γιατι στο αλλο θεμα δεν σχιλιασε κανεις... σχετικα με την εξοφληση των εκπαιδευτων στο esos.gr η χριστοφιλοποθλου ειπε οτι οι αποφασεις για τη εξοφληση ειναι στο γενικο λογιστηριο του κρατους...αυτο σημενει οτι πλεον θα πληρωθουμε η οτι εχουμε δρομο ακομα? και πως θα πληρωθουμε μεσω των ιεκ η μεσω του ιδεκε?

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #850 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 10:23:10 pm »
Velissarios, από ό,τι έχω καταλάβει εγώ, για τις οφειλές μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010 υπεύθυνος είναι ο πρώην ΟΕΕκ (νυν ΕΟΠΠ), ενώ από Ιανουάριο 2011 και μετά πληρωνόμαστε από το ΙΔΕΚΕ.
Happiness, στο ΙΕΚ όπου δουλεύω εγώ δεν υπάρχει μοιρασμένη θεωρία πουθενά (απορώ πραγματικά ποιό σαίνι σκέφτηκε κάτι τέτοιο), αλλά στα εργαστήρια έχω δει να υπάρχει ένας βασικός και δύο ακόμα μοιρασμένοι σε δύο μέρες, δλδ την μία μέρα το εργαστήριο με τον βασικό και ακόμα έναν και την άλλη μέρα με τον βασικό και κάποιον άλλο.... Συχνά αυτό γίνεται όντως για να δώσουν περισσότερες ώρες και να βολευτούν όλα τα βυσματάκια, αλλά σε άλλες περιπτώσεις έχω ακούσει ότι θέλουν να μάθουν οι πιο νέοι από τον παλιό για να τους κρατήσουν...

Αποσυνδεδεμένος ELENA24

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #851 στις: Φεβρουαρίου 19, 2011, 01:28:18 pm »
Velissarios, περασαν 32 μηνες απληρωτοι και δεν κανουμε τιποτα...μα ειναι λογική αυτή να μη μιλαμε να μη ζητάμε και να λέμε και ευχαριστω και να θεωρουμαστε και απασχολουμενοι για τις 2 ωρες το πολυ καποιος συναδελφος της Πληροφορικης να εχει 6 την εβδομαδα.

Αποσυνδεδεμένος vellisarios

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #852 στις: Φεβρουαρίου 19, 2011, 02:56:57 pm »
ελενα συμφωνω... μουλαρια ξεσαμαρωτα οπως λενε στο χωριο μου.... αλλα υπαρχει και η αλλη πλευρα... εγω ειμαι πληροφορικος.. οταν τελειωσα η μοναδικη προοπτικη εργασιας ητα σερβιτορος.... τα ιεκ μου εδωσαν την ευκαιρια να ασχοληθω με το αντικειμενο μου.. και εδω στην επαρχια τα πραγματα ειναι δυσκολα... εστω και για 2 ωρες την εβδομαδα... ηταν μια τωνοτικη ενεση για το ηθικο μου... οχι οικονομικη προς θεου...
δουλευα 3 εξαμηνα στα ιεκ... 2 ωρες την εβδομαδα....εστω.. αυτο το εξαμηνο δεν με πηραν... αλλα προσελαβαν δημοσιους υπαλληλους, αναπληρωτες.... ειχαν μεταπτυχιακο και μεγαλυτερα προσοντα... να το δεχτω... αλλα κανονικα οι δημοσιοι υπαλληλοι δεν πρεπει καν να προσλαμβανονται... ο δημοσιος υπαλληλος εχει μονινη απασχοληση.... και το ξαναλεω δεν ειναι οικονομικο το θεμα... θεμα ψυχολογιας ειναι... να νιωθει ενας νεος επιστημονας οτι κατι κανει....

Αποσυνδεδεμένος ELENA24

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #853 στις: Φεβρουαρίου 19, 2011, 03:21:45 pm »
συναδελφε, αν ήταν να δουλευουμε για ηθικους λόγους καθαρά και οχι και για οικονομικους να παμε να κάνουμε μάθημα στο κατηχητικο της ενορίας μας τουλαχιστον θα παμε και στον παραδεισο....χχχχχχχχ
αισχος με αυτο που γίνεται και στα Ιεκ και στα ΣΔΕ, γιατι κυριοι οι μόνιμοι και αναπληρωτες να παίρνουν οτι εχει απομείνει???τι λογικη ειναι αυτη ρε γμτ....δηλαδη θα τρελαθω, δεν τους φτανουν τα λεφτα που παίρνουν?να μη χασουν δε θα χορτασουν, ας κανουν κανενα ιδιαιτερο γιατι αν το πιασαν η εφορια τους τα τρωει...
Αντε να χαθουν οι πατσαβούρες του ΥΠΕΠΘ, παιρνουν τους  παχυλούς μισθους και ας τον κοσμάκι στο έλεος...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182618
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)