0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γενικά συνηθίζεται σε 4ωρα εργαστήρια ο ένας εκπαιδευτής να κάνει 4 ώρες και να παίρνουν 2 άλλους εκπαιδευτές να κάνουν από δύο ώρες. Αυτό γίνεται (υποθέτω) για να απασχολούν περισσότερο κόσμο.
Παράθεση από: gpapage στις Φεβρουαρίου 18, 2011, 01:06:30 amΓενικά συνηθίζεται σε 4ωρα εργαστήρια ο ένας εκπαιδευτής να κάνει 4 ώρες και να παίρνουν 2 άλλους εκπαιδευτές να κάνουν από δύο ώρες. Αυτό γίνεται (υποθέτω) για να απασχολούν περισσότερο κόσμο.Συνηθίζεται κιόλας!!!??? Στο ΙΕΚ που έχω υπόψη μου μάλλον δεν είχε ξαναγίνει μέχρι τώρα. Οι μαθητές γελάνε ήδη με την κατάσταση. Όλο το μάθημα πάει για φούντο ουσιαστικά. Μπαίνει ο ένας 2 ώρες και εκεί που έχει αρχίσει να παίρνει ροή το μάθημα, αλλάζει εκπαιδευτής και στυλ μαθήματος. Ό,τι να 'ναι. Εν τω μεταξύ το βάρος της προετοιμασίας πέφτει εκ των πραγμάτων όλο στον εκπαιδευτή με το 4ωρο καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να ετοιμάσει μία ολοκληρωμένη παράδοση. Οι πιθανότητες συνεργασίας των εκπαιδευτών πέφτουν κι άλλο (άλλο να κανονίζουν συναντήσεις 2 άτομα κι άλλο 3 ). Γενικά μία γελοιότητα (κατά την γνώμη μου)Ευχαριστώ πάντως gpapage για την απάντηση. Ήταν διαφωτιστική.
Παρακολουθούμε για άλλη μια φορά το θέατρο του παραλόγου! Είμαι άλλη μια περίπτωση εκπαιδευτικού που διδάσκει από χθές τις 2 από τις 4 ώρες μαθήματος (Θεωρία) σε ΙΕΚ. Το ένα 2ωρο εγώ την Πέμπτη, και το άλλο 2ωρο άλλος συνάδελφος την Παρασκευή. Το ωραίο είναι πως ξεκίνησα χθες κανονικά μάθημα, μη ξέρωντας ότι υπάρχει και άλλο 2ωρο θεωρίας που το κάνει άλλος, γιατί κανένας δε με ενημέρωσε! Έχω ετοιμάσει την ύλη που θα παραδώσω και εχω ήδη δώσει τις πρώτες σημειώσεις στους καταρτιζόμενους. Καλά κρασιά!!
Εγώ σήμερα θα πάω. Το μάθημα είναι 4ωρο. Τη θεωρία θα την κάνει κάποιος άλλος και εγώ μαζί του το επόμενο 2ωρο το εργαστήριο. Ούτε που ξέρω ποιος είναι ...Μάλιστα θα έρχεται από άλλη πόλη. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτή η συνεργασία μας. ..
Παράθεση από: psira στις Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:26:38 amΕγώ σήμερα θα πάω. Το μάθημα είναι 4ωρο. Τη θεωρία θα την κάνει κάποιος άλλος και εγώ μαζί του το επόμενο 2ωρο το εργαστήριο. Ούτε που ξέρω ποιος είναι ...Μάλιστα θα έρχεται από άλλη πόλη. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτή η συνεργασία μας. ..Αυτό που λες είναι φυσιολογικό πάντως. Τη θεωρία την κάνει έτσι κι αλλιώς ένας εκπαιδευτής. Για τη συνεργασία στο εργαστήριο θα βρεθείτε στο πρώτο μάθημα και θα ρυθμίσετε τον τρόπο συνεργασίας. Δεν χρειάζεται να συναντιέστε και εκτός μαθήματος. Μπορείτε να επικοινωνείτε με e-mail. Διαφορετικά μετά από κάθε μάθημα μπορείτε να κανονίζετε ποιος θα ετοιμάσει τι για το επόμενο...
Παράθεση από: gpapage στις Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:56:04 amΠαράθεση από: psira στις Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:26:38 amΕγώ σήμερα θα πάω. Το μάθημα είναι 4ωρο. Τη θεωρία θα την κάνει κάποιος άλλος και εγώ μαζί του το επόμενο 2ωρο το εργαστήριο. Ούτε που ξέρω ποιος είναι ...Μάλιστα θα έρχεται από άλλη πόλη. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτή η συνεργασία μας. ..Αυτό που λες είναι φυσιολογικό πάντως. Τη θεωρία την κάνει έτσι κι αλλιώς ένας εκπαιδευτής. Για τη συνεργασία στο εργαστήριο θα βρεθείτε στο πρώτο μάθημα και θα ρυθμίσετε τον τρόπο συνεργασίας. Δεν χρειάζεται να συναντιέστε και εκτός μαθήματος. Μπορείτε να επικοινωνείτε με e-mail. Διαφορετικά μετά από κάθε μάθημα μπορείτε να κανονίζετε ποιος θα ετοιμάσει τι για το επόμενο...Φίλε gpapage, στο θέμα της θεωρίας μαλλον θα σε διαψεύσω. Μόλις ανέλαβα μάθημα (θεωρία) κατά το ήμισυ!! Δηλαδή από τις 4 συνολικά ώρες θεωρία θα κάνω τις 2 ώρες εγώ την Πέμπτη, και τις άλλες 2 άλλος συνάδελφος την Παρασκευή! Μύλος!!!!!