0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tapo στις Φεβρουαρίου 13, 2011, 12:16:52 pmΝα ρωτησω κατι ακομη: στην προκηρυξη προσεξα τωρα οτι αναφέρεται το εξής:Κατόπιν της ανάθεσης μαθημάτων οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτές οφείλουν :1. Να υπογράψουν σχετική σύμβαση στην οποία θα καθορίζονται οι ώρες απασχόλησης, οι λοιπές υποχρεώσεις και η ωριαία αντιμισθία.2. Να συμπληρώσουν Δελτίο Ατομικών Στοιχείων που θα τους δοθεί από το Ι.Ε.Κ.3. Να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86: α) για το εάν εργάζονται σε φορέα του στενότερου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα και σε ποιον, β) για τις συνολικές τακτικές και πρόσθετες, αμοιβές από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και γ) ότι οι συνολικές αποδοχές τους δεν υπερβαίνουν τα εκ του Ν. 1326/83 (άρθρα 4, 5), Ν. 2303/95, Ν.2470/97 και Ν.3833/2010 ανώτατα επιτρεπόμενα όρια κατά μήνα.Γνωρίζει κανεις ποια ειναι τα ανωτατα επιτρεπτα ορια και αν αφορά δημόσιο, ιδιωτικό τομέα ή γενικά; Ευχαριστώ...δεν υπαρχουν τα ανωτατα επιτρεπτα ορια
Να ρωτησω κατι ακομη: στην προκηρυξη προσεξα τωρα οτι αναφέρεται το εξής:Κατόπιν της ανάθεσης μαθημάτων οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτές οφείλουν :1. Να υπογράψουν σχετική σύμβαση στην οποία θα καθορίζονται οι ώρες απασχόλησης, οι λοιπές υποχρεώσεις και η ωριαία αντιμισθία.2. Να συμπληρώσουν Δελτίο Ατομικών Στοιχείων που θα τους δοθεί από το Ι.Ε.Κ.3. Να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86: α) για το εάν εργάζονται σε φορέα του στενότερου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα και σε ποιον, β) για τις συνολικές τακτικές και πρόσθετες, αμοιβές από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και γ) ότι οι συνολικές αποδοχές τους δεν υπερβαίνουν τα εκ του Ν. 1326/83 (άρθρα 4, 5), Ν. 2303/95, Ν.2470/97 και Ν.3833/2010 ανώτατα επιτρεπόμενα όρια κατά μήνα.Γνωρίζει κανεις ποια ειναι τα ανωτατα επιτρεπτα ορια και αν αφορά δημόσιο, ιδιωτικό τομέα ή γενικά; Ευχαριστώ...
Παράθεση από: tapo στις Φεβρουαρίου 13, 2011, 12:26:14 amΕκανα για πρωτη φορα αιτηση και ελαβα σημερα ενα μηνυμα που αναφερει πως πρεπει να ειμαι τη Δευτερα στο ΙΕΚ, για την παραλαβη του φακελου. Να υποθεσω οτι αυτο σημαινει πως έχω επιλεγεί; ναι, καλη αρχη
Εκανα για πρωτη φορα αιτηση και ελαβα σημερα ενα μηνυμα που αναφερει πως πρεπει να ειμαι τη Δευτερα στο ΙΕΚ, για την παραλαβη του φακελου. Να υποθεσω οτι αυτο σημαινει πως έχω επιλεγεί;
Παράθεση από: tapo στις Φεβρουαρίου 13, 2011, 12:16:52 pmΝα ρωτησω κατι ακομη: στην προκηρυξη προσεξα τωρα οτι αναφέρεται το εξής:Κατόπιν της ανάθεσης μαθημάτων οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτές οφείλουν :1. Να υπογράψουν σχετική σύμβαση στην οποία θα καθορίζονται οι ώρες απασχόλησης, οι λοιπές υποχρεώσεις και η ωριαία αντιμισθία.2. Να συμπληρώσουν Δελτίο Ατομικών Στοιχείων που θα τους δοθεί από το Ι.Ε.Κ.3. Να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86: α) για το εάν εργάζονται σε φορέα του στενότερου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα και σε ποιον, β) για τις συνολικές τακτικές και πρόσθετες, αμοιβές από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και γ) ότι οι συνολικές αποδοχές τους δεν υπερβαίνουν τα εκ του Ν. 1326/83 (άρθρα 4, 5), Ν. 2303/95, Ν.2470/97 και Ν.3833/2010 ανώτατα επιτρεπόμενα όρια κατά μήνα.Γνωρίζει κανεις ποια ειναι τα ανωτατα επιτρεπτα ορια και αν αφορά δημόσιο, ιδιωτικό τομέα ή γενικά; Ευχαριστώ...Ν.3833/2010 (άρθρο 2)Οι πάσης φύσεως αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές που καταβάλλονται στους λειτουργούς ήυπαλλήλους ή μισθωτούς με σχέση εργασίας δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α.,των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος απα−γορεύεται να υπερβαίνουν τις αποδοχές Γενικού Γραμματέα Υπουργείου, όπως αυτές κάθε φορά καθο−ρίζονται, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η οικογενειακή παροχή, τα επιδόματα εορτών και αδείας, καθώς καιτα επιδόματα των παραγράφων 7, 8 και 9 του άρθρου 12 του ν. 3205/2003.Περίπου 5500
άκουσον άκουσον πηγα στο Ιεκ και ζήτησα να τον δω και από τη γραμματεία έμαθα οτι τον πίνακα τον έχει μαζί του ο διευθυντής
Παράθεση από: saint στις Φεβρουαρίου 12, 2011, 02:28:02 amΣτα ΙΕΚ του Πειραιά? Πήρα τηλέφωνο 1234567890 φορές, αλλά δεν κατάφερα να μιλήσω με κάποιον.. την δευτερα το πρωι θα ειδοποιησουν αλλα παιζει και η τριτη αφου περιμένουν παραιτησεις απο ατομα που δουλευουν σε 2 δομές του ιδεκε για να δουν τι κενα εχουν
Στα ΙΕΚ του Πειραιά? Πήρα τηλέφωνο 1234567890 φορές, αλλά δεν κατάφερα να μιλήσω με κάποιον..
Παράθεση από: Maria2583 στις Φεβρουαρίου 14, 2011, 11:05:56 am άκουσον άκουσον πηγα στο Ιεκ και ζήτησα να τον δω και από τη γραμματεία έμαθα οτι τον πίνακα τον έχει μαζί του ο διευθυντής Όλο σχολή, σχολή, άσε βρε Μαρία και την λίστα να ξεσκάσει λιγάκι...Παράθεση από: mpesg στις Φεβρουαρίου 12, 2011, 09:00:28 amΠαράθεση από: saint στις Φεβρουαρίου 12, 2011, 02:28:02 amΣτα ΙΕΚ του Πειραιά? Πήρα τηλέφωνο 1234567890 φορές, αλλά δεν κατάφερα να μιλήσω με κάποιον.. την δευτερα το πρωι θα ειδοποιησουν αλλα παιζει και η τριτη αφου περιμένουν παραιτησεις απο ατομα που δουλευουν σε 2 δομές του ιδεκε για να δουν τι κενα εχουνΓιώργο μήπως έμαθες κάτι? Πάλι δεν έβγαλα άκρη..
Συναδελφοι παντως δεν αξιζει με τιποτα τοση αγωνία για να κανεις 2 ώρες στα Ιεκ και να σε πληρώσουν μετα απο 3 χρόνια...να μην εχεις βιβλίο και ένα σωρό αλλες υποχρεώσεις....Οταν πρωτοξεκινησα το θεωρούσα σπουδαίο να έχω ώρες και στο ΙΕΚ... πλεον μετα απο 32 μηνες απληρωτη εχω ξενερώσει ..........
Ο νομός Πέλλας δεν ειδοποίησε σήμερα, γιατί δεν έχουν καταλήξει ακόμα ποιους θα πάρουν!!!Μου είπαν ότι θα το κάνουν αύριο το πρωί Κάτι αντίστοιχο βλέπω να συμβαίνει και στη Θεσσαλονίκη...
Παράθεση από: ELENA24 στις Φεβρουαρίου 14, 2011, 07:56:03 pmΣυναδελφοι παντως δεν αξιζει με τιποτα τοση αγωνία για να κανεις 2 ώρες στα Ιεκ και να σε πληρώσουν μετα απο 3 χρόνια...να μην εχεις βιβλίο και ένα σωρό αλλες υποχρεώσεις....Οταν πρωτοξεκινησα το θεωρούσα σπουδαίο να έχω ώρες και στο ΙΕΚ... πλεον μετα απο 32 μηνες απληρωτη εχω ξενερώσει .......... δινει προυπηρεσια σε δομες διαβιου εκπαιδευσης και μοριοδοτειται γαι τα σδε, αρα δεν ειναι και για το τιποτα