0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χθεσ πήρα τη σύμβαση πρόσληψης από το ιεκ (απόλυση δεν ήρθε) και σήμερα πήγα στον οαεδ να κάνω τα χαρτιά μου για ταμείο. Η κοπέλα (ευγενέστατη) μου είπε πως δεν έχουν περαστεί τα ένσημα του εξαμήνου ακόμα και ότι δεν μπορεί να κινήσει τις διαδικασίες. Με την ευκαιρία την ρώτησα μήπως δεν μπήκαν τα ένσημα επειδη υπογράψαμε σύμβαση έργου και μου είπε πως αφού δεν έκανα έναρξη στην εφορία ισχύει κανονικά το ικα και αν μπουν τα ένσημα θα βγω κανονικά ταμείο. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί δε μας τα κόλλησαν ακόμα; Μήπως επειδη δεν ήρθαν οι απολύσεις (αν και τα θεωρώ άσχετα το ένα με το άλλο).Πάσα πληροφορία ευπρόσδεκτη
Πριν από λίγο με πήραν τηλέφωνο από ένα ιεκ της Θεσσαλονίκης, να πάω για διόρθωση γραπτών τη Δευτέρα το πρωί. ήθελα να ρωτήσω πόσο πάει το γραπτό και αν αξίζει τον κόπο να πάω
Παράθεση από: psira στις Ιουλίου 13, 2011, 12:40:30 pmΧθεσ πήρα τη σύμβαση πρόσληψης από το ιεκ (απόλυση δεν ήρθε) και σήμερα πήγα στον οαεδ να κάνω τα χαρτιά μου για ταμείο. Η κοπέλα (ευγενέστατη) μου είπε πως δεν έχουν περαστεί τα ένσημα του εξαμήνου ακόμα και ότι δεν μπορεί να κινήσει τις διαδικασίες. Με την ευκαιρία την ρώτησα μήπως δεν μπήκαν τα ένσημα επειδη υπογράψαμε σύμβαση έργου και μου είπε πως αφού δεν έκανα έναρξη στην εφορία ισχύει κανονικά το ικα και αν μπουν τα ένσημα θα βγω κανονικά ταμείο. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί δε μας τα κόλλησαν ακόμα; Μήπως επειδη δεν ήρθαν οι απολύσεις (αν και τα θεωρώ άσχετα το ένα με το άλλο).Πάσα πληροφορία ευπρόσδεκτηαπολύσεις δεν θα πάρουμε , νομίζω το γράφει κάτω στο τέλος η σύμβαση έργου
κανενα νεο για πληρωμη εχουμε βρε παιδια;; ειχαν πει μεχρι τελη ιουλιου αλλα σιγα... μιλαω για τα χρηματα του ΟΕΕΚ φυσικα!
εδώ τα ένσημα δε μας κόλλησαν ακόμα, θα μας πληρώσουν;;