0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σήμερα από το ιεκ ότι πληρωθήκα Φεβρουαριο και Μαρτιο 2011Α πρεπει να ειναι
Παράθεση από: London06 στις Ιουλίου 19, 2011, 12:06:52 pmσήμερα από το ιεκ ότι πληρωθήκα Φεβρουαριο και Μαρτιο 2011Α πρεπει να ειναιτι δροσερά νέα διαβάζω μέσα στον καύσωνα; θα πάω αύριο να τσεκάρω το λογαριασμό μου.
έγινε μια παύση πληρωμών (διετής) να χρεοκοπήσει ο οεεκ με την ησυχία του και βάλαμε πλώρη και για το ιδεκε τώρα..
Σήμερα έκανα ενημέρωση στο λογαριασμό της εθνικής και είδα ότι στις 18/7 μπήκαν 2 ποσά. Προφανώς ένα για το Φεβρουάριο και ένα για το Μάρτιο του 2011. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι η ωριαία αντιμισθία είναι κατά 2,5 ευρώ μεγαλύτερη από αυτή του προηγούμενου εξαμήνου (προς αποφυγή παρεξηγήσεων Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου). Μήπως δε μας κόλλησαν ένσημα αυτό το εξάμηνο και έβαλαν περισσότερα χρήματα στο λογαριασμό μας;Κάποιος από εσάς δεν παρατήρησε κάτι τέτοιο; Μήπως πάλι κάποιος πήγε στο ικα να δει αν του περάστηκαν τα ένσημα αυτού του εξαμήνου;
Συνάδελφοι έχει δοθεί εντολή να πληρωθείτε για ολόκληρο το 2011Α, όσοι είστε με ΙΚΑ ή ΑΕΔ. Νομίζω με ημερομηνία 29/7, πάντως μέσα στον Ιούλιο.
Παράθεση από: Alice6 στις Ιουλίου 27, 2011, 05:31:54 pmΣυνάδελφοι έχει δοθεί εντολή να πληρωθείτε για ολόκληρο το 2011Α, όσοι είστε με ΙΚΑ ή ΑΕΔ. Νομίζω με ημερομηνία 29/7, πάντως μέσα στον Ιούλιο.για το 2008 κ '09 τι θα γίνει με τις πληρωμές?