0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι! Καλή χρονιά με υγεία, καλοτυχια, αγάπη και χαμόγελα! Για την υπογραφή των συμβάσεω΄ν μας χρειάζεται να συμπληρώσουμε και μία υπεύθυνη δήλωση. Στην αρχή του εξαμήνου είχα αναλάβει ώρες σε κάποια ΙΕΚ του ΙΝΕΔΙ
'Εχω και εγω το ίδιο σχεδόν θέμα (εργαζομαι με μερική στον ιδιωτικό τομέα και με πήραν ενισχυτική αρχές Δεκέμβρη) και δυστυχώς (για μια ακόμα φορά) στο ΔΙΕΚ οι απόψεις των στελεχών του ΔΙΕΚ διαφέρουν..άλλος μου λέει να συμπληρώσω μόνο τη μία και άλλος και τις δύο. Έγω συμφώνησα με τους μισούς οι οποίοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να σταλούν και οι δύο Υ.Δ. Έτσι, κατέθεσα και τις δύο. Εσύ προφανώς πρέπει σίγουρα να υπογράψεις αυτή για τους Δ.Υ. και να την καταθέσεις μαζί με την άδεια άσκησης έργου από τη δευτεροβάθμια. Για τους ανέργους δεν βλέπω να υπάρχει σχετική Υ.Δ.
Καλησπέρα, εάν είσαι αναπληρωτής πλήρους ωραρίου το πρωί σε σχολείο β θμια, δικαιούσαι 10 ώρες διδασκαλίας το απογευμα σε ιεκ την εβδομάδα. Τι έγινε με την περίοδο της εξεταστικής στα ιεκ; αν οι ώρες εισήγησης κ επιτήρησης ξεπερνούν το 10ωρο για εκείνη την εβδομάδα υπάρχει πρόβλημα με την πληρωμή;
Τι εννοείτε δεν θα πληρωθώ αν δεν καταθεσω την αιτηση Δ.Υ. ενώ είμαι αναπληρωτής?? Μου ειπαν να καταθεσω μονο αυτη που λεει οτι εργαζομαι σε ιδιωτικο ή δημόσιο φορεα και πως δεν έχω πάρει πάνω από 10 ώρες.
Υπάρχει ειδική παρατήρηση για την περίοδο των εξετάσεων, που λέει ότι δεν μπορείς να έχεις συνολικά περισσότερες από 12 ώρες συνολικά σε κάθε εξεταστική περίοδο (όσο κι αν κρατήσει) ανά ΔΙΕΚ και όχι συνολικά. Με άλλα λόγια, δεν προσμετράται στον περιορισμό των 10 ωρών την εβδομάδα, αλλά την μετράνε στο τέλος ως διδακτική εμπειρία και την πληρώνεσαι κανονικά, εφόσον δεν ξεπεράσει τις 12 ώρες, ανά εξεταστική, ανά ΔΙΕΚ.