0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω τί συζητάτε αλλά το νέο της ημέρας (αλλά και της χρονιάς) για όσους δουλεύουμε και σε ιδιωτικά ΙΕΚ είναι αυτό:Αφορά τη διδακτική εμπειρία σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ και όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές ΣΕΚ, δηλαδή τα εποπτευόμενα από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και από άλλους φορείς όπως πχ ΙΕΚ του ΟΑΕΔ του Υπουργείου Εργασίας και στο αντίστοιχο πεδίο της ηλεκτρονικής φόρμας συμπληρώνετε τον αριθμό ωρών.Δείτε το αρχείο ερωτήσεις-απαντήσεις στην προκήρυξη.ΝΔ - ΙΙΕΚ...δεν το λες και σύμπτωση....αλλά δεν ξέρω ποιός έβαλε το χεράκι του...ξέρω όμως ότι παίρνω το μέγιστο των μορίων.
Έχω πάει ήδη 2 φορές και η απάντηση είναι η ίδια, ότι δηλαδή η αίτηση είναι σε εκκρεμότητα. Για τους πιστοποιημένους αλλάζει γιατί έχετε ήδη πληρωθεί στο προηγούμενο εξάμηνο και φαίνονται τα ένσημα σας. Όσοι δεν έχουμε πληρωθεί καθόλου δεν υπάρχουν ένσημα του εργοδότη ινεδιβίμ και άρα δεν εμπίπτουμε στη δεύτερη παράγραφο που αναφέρει ότι εάν τα ένσημα επαρκούν εγκρίνεται η επιδότηση. Έχω στείλει υπόμνημα στη διοίκηση του ΟΑΕΔ και αυτό μου απάντησαν. Τώρα εάν η υπάλληλος κάποιου ΚΠΑ ΟΑΕΔ δώσει έγκριση σε μη πιστοποιημένο καλό είναι να το μάθουν και οι υπόλοιποι για να κινηθούμε ανάλογα.
καλησπερα πως μπορουμε να μαθουμε τι ειδικοτητες καθηγητων θα προσλαβει ενα ιεκ?
Ο στρατός αν έχει σχέση με το αντικείμενο της θέσης λογίζεται ;