0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπέρα.. Προφανώς και δεν έδωσαν παράταση για τις αιτήσεις.. Παίζει να δώσουν ή μπα....;
συγνωμη για το ασχετο ποστ αλλα δεν βρηκα καποιο σχετικο στην αναζητηση.για τη σιβιτατινιδειο σχολη ειναι απαραιτητος ο εοπεπ?γιατι κατι τετοιο ακουσα απο ατομο που δουλευει μεσααν δεν εχεις λεει δε μπορεις να κανεις αιτηση κανισχυει?
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Προϋπηρεσία σε φροντιστήριο 6 χρόνια (12μηνα). Για να μετρήσει ως επαγγελματική εμπειρία στην αίτηση την μετατρέπω σε διδακτικά έτη ή το αφήνω έτσι;
Παιδιά καλησπέρα! Σκέφτομαι να κάνω αίτηση για τα ΔΙΕΚ απλά επειδή δεν έχω εργαστεί εκεί ξανά αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις! Ευχαριστώ πολύ! 1) Πόσα παίρνουν καθαρά πιστοποιημένοι εκπαιδευτές με μεταπτυχιακό (εκτός εκπαίδευσης ενηλίκων) ανα ώρα; 2) Εγώ είμαι άνεργη. Άν με καλέσουν από 2 ή 3 ΔΙΕΚ στο ίδιο εξάμηνο πληρώνομαι με ΕΦΚΑ ή ΤΠΥ και ποιά η διαφορά;3) Tο ένσημο που παίρνεις στα ΔΙΕΚ είναι πλήρες οπως στα φροντιστήρια όπου αν δουλέψεις έστω και ενα 2ωρο την ημέρα παίρνεις ενα ένσημο;