0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκεί που έκανες αίτηση θα μπεις στο mis inedivim
Όποιος σκεφτεται να κάνει ένσταση ας το ξανασκεφτεί καλύτερα. Έχει αποδειχθεί ότι η ένσταση στα ΔΙΕΚ γυρίζει μπούμερανγκ.....κανεις ένσταση για να μετρησουν παραπανω 1-2 μόρια και βρίσκεσαι με 3-4 μόρια παρακάτω πολλές φορές αφού ο φάκελός σου εξετάζεται από τα κεντρικά ΙΝΕΔΙ
Αγαπητοί Συνάδελφοι-ΣυναδέλφισσεςΠαρότι πρώτη στον πίνακα......μου έκοψαν κοντά 8 μόρια....και χωρίς αυτά πάλι πρώτη είμαι, όμως .....ένσταση μόλις έκανα. Πώς κόβεις εργασιακή εμπειρία 2 ετών; Πετάς 1478 ώρες στη μη τυπική εκπαίδευση;;;; Και η ανεργία;;; Και αυτή στο καλάθι των αχρήστων;;; Έκαναν λέει λάθος, μίλησα με το ΔΙΕΚ μόλις είδα την μοριοδότηση...και να κάνω ένσταση...Περίμενα να μου το πουν;; Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται...και επειδή παίζουμε όλοι στο θέατρο του παραλόγου..θα συνεχίσω να το παίζω κ εγώ παράλογη. Πρώτη ναι μεν...αδικημένη δε. Δεν χαρίζουμε τη δουλειά και τους κόπους μας σε κανέναν. Και μισό μόριο να είναι εκτός από αυτά που πρέπει να το διεκδικήσουμε συνάδελφοι.Κανείς δεν μας χαρίστηκε.........
Συνάδελφοι καλή αρχή σας εύχομαι 🙂 και ελπίζω αυτή τη χρονιά με λιγότερα προβλήματα. Έκανα και εγώ τα χαρτιά μου πρώτη φορά (αφού πτυχίο πήρα φέτος) και δίχως πιστοποίηση είμαι 3 θέσεις από το τέλος (26η στον κλάδο μου,3η στο διεκ 1ης προτίμησης). Δεν πίστευα εξ αρχής ότι θα έχω καλή σειρά, αφού δεν έχω την πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων και για να την αποκτήσω εγώ πρέπει να διαβάσω, ενώ οι πρώτοι 5 την έχουν αυτόματα όντας διδάσκοντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά μη μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι 😎 . Τεσπά, έχω να περιμένω άλλες 2 προκηρύξεις όπου θα είμαι ψηλά λόγω παιδαγωγικής επάρκειας.Τουλάχιστον έχω μία εικόνα για το μέλλον.Καλή αρχή ,καλή τοποθέτηση και γρήγορες πληρωμές σε όλους και όλες 😊💰
Πως έμαθες τη σειρά σου στο ιεκ προτίμησης σου;
Το συγκεκριμένο ιεκ το έχουν βάλει πρώτο 3 άτομα (εγώ και άλλοι 2) το γράφει ο πίνακας αυτό (εφόσον λέει ιεκ κατάθεσης φακέλου) είναι το ιεκ που καταθέσαμε τα χαρτιά μας,άρα η λογική λέει ότι θα είναι και το πιο κοντινό σε εμάς για να προτιμήσουμε αυτό για κατάθεση φακέλου. Και με όσους εκπαιδευτές μίλησα με αυτή τη λογική επέλεξαν ιεκ για να καταθέσουν τον φάκελο (με βάση την απόσταση δηλαδή) και αφού οι προτιμήσεις μας πήγαν με αλφαβητική σειρά και όχι με σειρά προτίμησης (να βάζουμε εμείς 2,3,4 στα διεκ), το ιεκ κατάθεσης φακέλου είναι και το ν.1 για εμάς. Εγώ τουλάχιστον έτσι λειτούργησα όπως και άλλοι.Έτσι και αλλιώς, είναι ηλίου φαεινότερον ότι μόνο με πιστοποίηση εοππεπ θα με προσλάβουν κάποια στιγμή και απλά επιβεβαιώθηκα με τα αποτελέσματα.