0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικά θα εφαρμοστει από φετος ο μη διαχωρισμός του πινακα των Δ.Υ. από τις λοιπές κατηγοριες εκπαιδευτών;
Καλημέρα, τελικά η προϋπηρεσία από ΙΙΕΚ μπαίνει στη διδακτική;;; Δηλαδή προϋπηρεσία σε ΙΕΚ;;; Έμαθε κανείς;; Πέρσι νομίζω το έγραφε κάπου. Φέτος;;;
Ενώ εισάγω τη διδακτική εμπειρία σε ΙΕΚ σε ώρες , στην εκτύπωση μου τις βγάζει σε έτη.Γίνεται και σε σας αυτό;
ΤΟ ΙΝΕΔΙ
Προσπαθώ εδω και ώρες να συνδεθώ στην πλατφόρμα και μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης.Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό?
Μην προσπαθείς να μπεις με yahoo mail, μπες με άλλο e-mail π.χ. της google.
Τα κατάφερα τελικά, μπήκα επιτέλους... Μια ερώτηση αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει..όταν η προϋπηρεσία βγαίνει (βάσει του ΦΕΚ αναγωγής των ωρών σε έτη στο οποίο παραπέμπει η πρόσκληση) πχ, 1,2 έτη το γράφουμε ως έχει με το δεκαδικό ή γράφουμε 1 ; ή οταν πχ η προϋπηρεσία είναι 0,93 έτη το γράφουμε έτσι ή γίνεται στρογγυλοποίηση; ευχαριστώ προκαταβολικά!
Eγώ την έβαλα με δεκαδικά,ότι βγάζει η διαίρεση π.χ. 1,57 κι έτσι φαίνεται και στην εκτύπωση για την προυπηρεσία της δευτεροβάθμιας ,δηλαδή σε έτη με δεκαδικά.Το πρόβλημα είναι με την προυπηρεσία στα ΙΕΚ,που ενώ στο μητρώο δηλώνεις ώρες(ορθά, αφού οι ώρες μοριοδοτούνται στα ΙΕΚ με βάση την προκήρυξη),στην εκτύπωση σου βγάζει έτη! Π.χ δήλωσα 500 ώρες και μου βγάζει 500 έτη. Ελπίζω να το διορθώσουν γιατί είναι τελείως παράλογο.Στη δευτεροβάθμια δηλώνουμε έτη και φαίνονται έτη,στα ΙΕΚ δηλώνουμε ώρες και φαίνονται έτη....