0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι εμενα δεν εμφανίζεται το κουμπί για ανέβασμα αρχείου στο πεδίο του ΑΜΚΑ ΚΑΙ του ΑΦΜ. Έχει συμβείσε κάποιον άλλο;
Δεν ξερω τί γνώμη έχετε, όμως θεωρώ απαράδεκτο να ειναι υποχρεωμένος στο μητρωο ο αιτών να καταγράψει το IBAN τραπέζης του και να υπαρχει και αρχειο με την ταυτοτητα του, ενω ακομα δεν εχει προσληφθει. Για λογους διασφάλισης, μηπως θα επρεπε να το αφαιρεσουν αυτο το πεδιο;
Το θεωρώ απαράδεκτο που ζητούν όλα αυτά τα δικαιολογητικά να ανέβουν στο διαδίκτυο, πριν την πρόσληψη. Παλιά που τα στέλναμε ταχυδρομικά δεν τα ζητούσαν. Αποφάσισα να μην κάνω αίτηση για το λόγο αυτό.
Καλησπέρα σας. Τα φροντιστήρια τα βάλατε πουθενά; Προβληματίζομαι γιατί είναι διδακτική (κι όπως γράφει δε μοριοδοτείται σαν επαγγελματική η διδακτική στη μη τυπική) και από την άλλη ως διδακτική δεν ανήκει σε κάποιο από τα 5 πεδία της διδακτικής. Στο τηλ. δεν απαντούν. Εσείς (όσοι έχετε) τη βάλατε;
Εγώ δεν τα έβαλα, όχι. Στο παρελθόν που είχα ρωτήσει μου είπαν ότι δεν μπαινουν κάπου.
Μα κι εγώ δεν τα έχω βάλει ποτέ και με βάση τα όσα γράφει ο κανονισμός δεν μετράνε. Κι όμως πολλοί λένε ότι τα βάζουν και τα έβαζαν και παλιά! Κι αναρωτιέμαι τί μετρούσαν τόσα χρόνια...
λέτε να τα ζητάνε όλα από τώρα για να ξέρουν πως να μαγειρέψουν την προκήρυξη μετά έτσι ώστε να πετάξουν απέξω όσους δεν ..... ;;;;
χαχαχαχαχαχαχαχαχχχα, σε βρίσκω σατανικά συνωμοσιολόγο . αλλά και αυτό το θεωρώ πιθανό με δαύτους -αν και δεν τους κόβει τόσο, ούτε είναι τόσο οργανωμένοι- με αυτά που έχουμε δει και βλέπουμε σε όλα τα μητρώα, προσκλήσεις, πρακτικές τα τελευταία χρόνια. να δω πόσοι και αν θα πεταχτούν έξω με την εξωφρενικά παράλογη διάταξη "αν κάνετε λάθος σε ώρες κλπ, απορρίπτεσθε" (όπως στα κβδμ... γλέντια...)
το πτυχίο ξένων γλωσσών που μπαίνει? Γιατί δεν βρίσκω που να το βάλω έχουν πονέσει τα ματάκια μου να βγάλω άκρη με αυτό το μητρώο!!!