0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα τελικα ειναι στους πινακες και συνταξιουχοι και δημοσιοι υπαλληλοι? γιατι οι διαφορες στα μορια που ειδα ειναι τεραστιες
Φυσικά από την προκήρυξη ήταν ετσι
Γι’ αυτό υπάρχουν κωδικοί μητρώου με 92 μόρια, 88 μόρια κτλ. Με όλο το σεβασμό αλλά ΚΑΠΗ θα γίνουν τα ΙΕΚ, ένα ακόμα από τα αρκετα σφάλματα που πρέπει να διορθωθούν... οι συνταξιούχοι και δημόσιοι υπάλληλοι να μπαίνουν σε ξεχωριστή λίστα, για να μην πω και οι μη πιστοποιημένοι το ίδιο. Ύπαρχουν όμως και πράγματα που έχουν διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό το οποίο πρέπει να το αναγνωρίσουμε.Επίσης το διδακτικό όριο ωρών όπως και η αποζημίωση αναφέρεται ρητά όπως προβλέπεται στις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. Άρθρα 8 και 9. Όποτε σε υπέρβαση ωρών όπως αντιστοιχούν 10 ή 20 υπάρχει πρόστιμο το οποίο δεν ξέρω τι και πόσο είναι
Γιατί ένας ΔΥ με 20 χρόνια προϋπηρεσία, μεταπτυχιακό, ξένες γλώσσες κτλ και κάποιες ώρες διδακτικές δεν είναι ψηλά σε λίστα; Ένας συνταξιούχος δεν είναι το ίδιο; Αν θυμάστε αυτοί μπαίνανε σε ειδική κατηγορία κι οοοοταν εξαντλούνταν η πρώτη κατηγορία τότε και μόνο τότε γινόταν αναθέσεις σε αυτούς. Ήδη γνωρίζω άτομο ΔΥ 55 χρόνων που εργάζεται στον ΕΟΤ και του έχουν ανατεθεί 10ωρες. Αυτές από κάποιον/ους θα στερηθούν...! Όπως κι να έχει τσάμπα συζητάμε, η επαγγελματική εκπαίδευση περνάει στις περιφέρειες. Τελευταία εξάμηνα είναι. Το πάρτυ ξεκινάει...
Υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση στα ΙΕΚ;
Θεωρώ ότι αυτοί που έχουν πολλά μόρια είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Εγώ πάλι νομίζω ότι οι δημόσιοι έχουν περισσότερα μόρια καθώς και επαγγελματική προϋπηρεσία έχουν για να δηλώσουν, αλλά και ακαδημαικά προσόντα έχουν μαζέψει για ευνόητους λόγους.
Επίσης το διδακτικό όριο ωρών όπως και η αποζημίωση αναφέρεται ρητά όπως προβλέπεται στις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. Άρθρα 8 και 9. Όποτε σε υπέρβαση ωρών όπως αντιστοιχούν 10 ή 20 υπάρχει πρόστιμο το οποίο δεν ξέρω τι και πόσο είναι