0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα ΙΕΚ ποτέ δεν πληρώνουν πριν από το τέλος του εξαμήνου.
Theta_ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχεις δίκιο ότι κανονικά αυτά τα περί πληρωμών κανονικά θα έπρεπε να είναι στο άλλο νήμα για τις Πληρωμές των ΔΙΕΚ, αλλά θα τα αφήσω εδώ για τον λόγο που έγραψες παραπάνω.Ribopaido πάλι καλά που τώρα πληρώνουν τόσο σύντομα μετά το τέλος του εξαμήνου. Παλιότερα είχαν φτάσει να πληρώνουν 1-2 χρόνια μετά.
Ποια μέτρα μπορούμε εμείς οι εκπαιδευτές να πάρουμε συντονισμένα;
Αγαπημένε Lasidιε... Πάντα Πολύτιμος , Ευγενέστατος και πάντα πιο... πιο... πιο Επεξηγηματικός!....Χμμμ.... Συνάδελφε εκφράζεις το Παντοτινό – ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.... (Υποτίθεται ότι....) Υφίστανται “Σωματεία 'μας'..” , τα οποία θα έδιναν απαντήσεις (;;...) στα ΤΩΡΙΝΑ .... όπως και στα άπειρα Multi Προηγούμενα Ετών.... Απλά το σημειώνω , διότι ΔΕΝ μου αναλογεί να εκφράσω ΕΔΩ τις αντιθέσεις μου ... Κριτική.... ΔΕΝ μου αναλογεί τεσπά .... ΕΔΩ να ... Ωστόσο.... ΠΡΙΝ τις Καραντίνες ... Μπόλικοι Καλοί Συνάδελφοι.. Δημιουργήσαμε ΠΡΩΤΟ
Καλημέρα, Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη!!Γνωρίζετε μήπως να με διαφωτίσετε...Εργάζομαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σαν εκπαιδεύτρια ΙΕΚ και γενικά παίρνω κοντά 15 ώρες σε κάθε εξάμηνο, με τελικές ετήσιες αποδοχές κοντά στις 7.000Ευρώ (καθαρά). Δηλώνω άνεργη στην φόρμα πληρωμή με ΑΠΔ και ένταξη στον ΕΦΚΑ. Οι αποδοχές όμως αυτές εμφανίζονται στον κωδικό των μισθωτών υπηρεσιών στο Ε1. Είχα καταλάβει πως είναι αποδοχές ελεύθερου επαγγελματία που όμως απαλλάσσεται από την υποχρέωση βιβλίων μέχρι του ορίου των 10.000 Ευρώ ανά έτος. Ρωτώ διότι μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω σε ένα πρόγραμμα για αξιολόγηση, με προβλεπόμενη αμοιβή περί των 3.000 ευρώ και πληρωμή με τίτλο κτήσης. Εάν και οι αμοιβές των ΙΕΚ είναι σε αυτήν την κατηγορία, τότε, για να συμμετέχω στο πρόγραμμα, θα πρέπει να αρνηθώ ώρες στο επόμενο εξάμηνο για να μην ξεπεράσω το όριο των 10.000 ανά έτος.... κι έτσι, καμία ελπίδα να έχω κάποια βελτίωση στο εισόδημα...Οποιαδήποτε διευκρίνιση είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ πολύ!
Ζητώ συγγνώμη εάν πρέπει να μπει το μήνυμα στο θέμα των πληρωμών -δεν ήμουν σίγουρη εάν αφορά αυτές καθαυτές τις πληρωμές, καθώς αναρωτιέμαι κυρίως για την σχέση εργασίας μας. Εάν πρέπει, παρακαλώ ας μου ο κύριος διαχειριστής και θα το μεταφέρω!!Ευχαριστώ
Σύμφωνα με οδηγία της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά