0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giannispolo στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 05:17:13 pmΞέρει κάποιος αν η επιλογή για το χειμερινό εξάμηνο θα γίνει από τα μητρώα?Όχι, κάθε Ι.Ε.Κ. έχει βγάλει τη δική του προκήρυξη όπως μπορείς να δείς στο site του OEEK.
Ξέρει κάποιος αν η επιλογή για το χειμερινό εξάμηνο θα γίνει από τα μητρώα?
Και στα δύο παίρνουν, απλά στον ΟΑΕΔ προκηρύσσουν θέσεις με βάση την ειδικότητα, ενώ στον ΟΕΕΚ με βάση τα μαθήματα. Στη δεύτερη περίπτωση αν η ειδικότητά σου είναι συναφής με το μάθημα, ή προβλέπεται ανάθεση σ' αυτήν για το μάθημα απ' τον κανονισμό σπουδών (σπάνιο) ή (το καλύτερο) αν έχεις γνωστό το διευθυντή του ΙΕΚ, τότε μπορείς να υποβάλλεις αίτηση.
Είμαι σε δημόσια ΙΕΚ από το 1998 και ποτέ δεν έχω δει να αναρτούν σε ΚΑΝΕΝΑ ΙΕΚ πίνακες. Έχω συνεργαστεί σε επτά (7) ΙΕΚ του ΟΕΕΚ και κανένα δεν έχει αναρτήσει αυτά τα 10 χρόνια πίνακες εκπαιδευτών. Το ίδιο και η Σιβιτανίδειος.Δύο παράγραφοι έχει αρκετό ενδιαφέρον και αφορά εκπαιδευτικούς και προκηρύξεις γενικότερα.Π.χ. η ΑΣΠΑΙΤΕ, ο ΟΕΕΚ, ο ΟΑΕΔ, η Σιβιτανίδειος σχολή, κλπ είναι υποχρεωμένες από τον νόμο και από την αρχή προσωπικών δεδομένων να κάνουν μνεία της δυνατότητας πρόσβασης των υποψηφίων σε στοιχεία που αφορούν τους λοιπούς συνυποψήφιους, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα προσβολής των σχετικών αποφάσεων ή πινάκων, σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία.Ο ΟΕΕΚ σωστά κάνει μνεία στην παράγραφο που λέει:Παράθεσηδ) Το Ν.2472/97 , όπως ισχύει , περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τις υπ’ αριθμ 17/2002 και 56/2003 αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.καιΠαράθεσηΕπισημαίνεται ότι υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης των υποψηφίων στα στοιχεία που αφορούν άλλους συνυποψηφίους χωρίς την υποχρέωση πρόσθετης ενημέρωσης των ενδιαφερομένων πλην της παρούσης (εφαρμογή άρθρου 11 παρ 3 του Ν 2472/1997 και της υπ’ αριθμ. 792/18-4-04 εγκυκλίου της Αρχής Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).Μία κυρία από την Αρχή Προστασίας προσωπικών δεδομένων μου έστειλε με fax, (ύστερα από ερώτημά). τόσο τον νόμο όσο και τις σχετικές εγκυκλίους και αποφάσεις της Αρχής. Με εξυπηρέτησε τάχιστα και ήταν ευγενικότατη. Έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων από την αρχή.
δ) Το Ν.2472/97 , όπως ισχύει , περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τις υπ’ αριθμ 17/2002 και 56/2003 αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Επισημαίνεται ότι υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης των υποψηφίων στα στοιχεία που αφορούν άλλους συνυποψηφίους χωρίς την υποχρέωση πρόσθετης ενημέρωσης των ενδιαφερομένων πλην της παρούσης (εφαρμογή άρθρου 11 παρ 3 του Ν 2472/1997 και της υπ’ αριθμ. 792/18-4-04 εγκυκλίου της Αρχής Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).
Πες στη φίλη σου να αφήσεις τα προφορικά κλπ.Γραπτά να κάνει όλες τις ενέργειες της, με αριθμό πρωτοκόλου.Μέσα σε 10 μέρες πρέπει να της απαντήσουν γραπτώς.Εάν όχι πάει στο συνήγορο του πολίτη.
Παράθεση από: BlackAdder στις Σεπτεμβρίου 30, 2009, 09:16:28 pmΠες στη φίλη σου να αφήσεις τα προφορικά κλπ.Γραπτά να κάνει όλες τις ενέργειες της, με αριθμό πρωτοκόλου.Μέσα σε 10 μέρες πρέπει να της απαντήσουν γραπτώς.Εάν όχι πάει στο συνήγορο του πολίτη.Αυτό ισχύει για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες;Η ενέργεια μπορεί να γίνει και με email;
Παράθεση από: BlackAdder στις Σεπτεμβρίου 12, 2007, 01:47:16 pmΕίμαι σε δημόσια ΙΕΚ από το 1998 και ποτέ δεν έχω δει να αναρτούν σε ΚΑΝΕΝΑ ΙΕΚ πίνακες. Έχω συνεργαστεί σε επτά (7) ΙΕΚ του ΟΕΕΚ και κανένα δεν έχει αναρτήσει αυτά τα 10 χρόνια πίνακες εκπαιδευτών. Το ίδιο και η Σιβιτανίδειος.Δύο παράγραφοι έχει αρκετό ενδιαφέρον και αφορά εκπαιδευτικούς και προκηρύξεις γενικότερα.Π.χ. η ΑΣΠΑΙΤΕ, ο ΟΕΕΚ, ο ΟΑΕΔ, η Σιβιτανίδειος σχολή, κλπ είναι υποχρεωμένες από τον νόμο και από την αρχή προσωπικών δεδομένων να κάνουν μνεία της δυνατότητας πρόσβασης των υποψηφίων σε στοιχεία που αφορούν τους λοιπούς συνυποψήφιους, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα προσβολής των σχετικών αποφάσεων ή πινάκων, σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία.Ο ΟΕΕΚ σωστά κάνει μνεία στην παράγραφο που λέει:Παράθεσηδ) Το Ν.2472/97 , όπως ισχύει , περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τις υπ’ αριθμ 17/2002 και 56/2003 αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.καιΠαράθεσηΕπισημαίνεται ότι υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης των υποψηφίων στα στοιχεία που αφορούν άλλους συνυποψηφίους χωρίς την υποχρέωση πρόσθετης ενημέρωσης των ενδιαφερομένων πλην της παρούσης (εφαρμογή άρθρου 11 παρ 3 του Ν 2472/1997 και της υπ’ αριθμ. 792/18-4-04 εγκυκλίου της Αρχής Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).Μία κυρία από την Αρχή Προστασίας προσωπικών δεδομένων μου έστειλε με fax, (ύστερα από ερώτημά). τόσο τον νόμο όσο και τις σχετικές εγκυκλίους και αποφάσεις της Αρχής. Με εξυπηρέτησε τάχιστα και ήταν ευγενικότατη. Έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων από την αρχή.Δύο χρόνια μετά τίποτε δεν έχει αλλάξει στο αθάνατο ελληνικό δημόσιο της αναξιοκρατίας, της αυθαιρεσίας και της διαφθοράς.