0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέχρι 12 ημέρες εργασίας το μήνα μπορεί κάποιος να παίρνει μειωμένο επίδομα.
Παράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 03:33:21 pmΜέχρι 12 ημέρες εργασίας το μήνα μπορεί κάποιος να παίρνει μειωμένο επίδομα. Εμένα μου το έκοψαν για 8 μέρες εργασίας το μήνα.
Εγώ ρώτησα στον ΟΑΕΔ μια υπάλληλο και με ενημέρωσε σχετικά γιατί μια φίλη μου πέρυσι εργαζόταν 1 φορά την εβδομάδα και εξακολουθούσε να έχει κάρτα ανεργίας και είναι 100% σίγουρο.Αλλά το καλύτερο είναι να ξαναρωτήσουμε.
Μήπως γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα εξετάσεων πιστοποίησης του οεεκ; Με είδοποίησαν εντελώς ξαφνικά να κάνω ιστορία τέχνης και δεν ήξερα τι ακριβώς να διδάξω. Ευτυχώς ήταν πρώτη μέρα και απλά γνωριστήκαμε. Μου είπαν λοιπόν τα παιδια τι περίπου τους έκανε η περσινή καθηγήτρια και ότι θέλουν να δουλέψουμε τις ερωτήσεις πιστοποίησης. Εκει δηλαδή να κινηθώ. Το θέμα είναι ότι έψαξα στο διαδίκτυο, αλλά δε βρήκα τίποτα σχετικά με την ύλη τους και τα θέματα των εξετάσεων. Τι να κάνω; Απευθύνθηκα στη γραμματεία του ιέκ και δεν είχαν ιδέα ούτε για την ύλη ούτε για τα θέματα. Όπως καταλαβαίνετε... μπάχαλο η κατασταση..Όποιος γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει
δες αυτό μήπως σε βοηθήσει:http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=438528