0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
- Ποια είναι η καθαρή ωρομισθία στα δημόσια ΙΕΚ
- Και μετά από πόσες ώρες διδασκαλίας δικαιούσαι βιβλιάριο ασθενείας από το ΙΚΑ?
ΜΕΧΡΙ 25 ΕΝΣΗΜΑ ΣΕ ΜΙΣΘΩΤΟ ΚΑΙ 26 ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο;;;Αν εργάζεσαι σε δύο ΙΕΚ την ίδια μέρα, μπαίνει ένα ένσημο ή δύο;;
Παράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 29, 2010, 11:01:43 pmΝα ρωτήσω εγώ κάτι άλλο;;;Αν εργάζεσαι σε δύο ΙΕΚ την ίδια μέρα, μπαίνει ένα ένσημο ή δύο;;Όταν οι εργοδότες είναι διαφορετικοί υπολογίζονται δύο ένσημα, φτάνει να μην υπερβαίνουν τα 25 το μήνα.
Παράθεση από: klot67 στις Νοεμβρίου 02, 2010, 02:55:11 pmΕμένα με πήρανε χθες τηλέφωνο από το ΙΕΚ που εργαζόμουνα και με ρώτησαν αν είναι ενεργός ο λογαριασμός μου στην Εμπορική γιατί θα γίνει ολική εξόφληση των χρωστούμενων.καλησπερα σε ολους...και εγω ακουσα κατι για εξοφληση χωρις να ειναι κατι σιγουρο....μηπως μπορεις να μας πεις απο πιο ιεκ σε ρωτησαν ανα ειναι ενεργος ο λογαριασμος σου?
Εμένα με πήρανε χθες τηλέφωνο από το ΙΕΚ που εργαζόμουνα και με ρώτησαν αν είναι ενεργός ο λογαριασμός μου στην Εμπορική γιατί θα γίνει ολική εξόφληση των χρωστούμενων.
Παράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 02, 2010, 02:29:26 amΠαράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 29, 2010, 11:01:43 pmΝα ρωτήσω εγώ κάτι άλλο;;;Αν εργάζεσαι σε δύο ΙΕΚ την ίδια μέρα, μπαίνει ένα ένσημο ή δύο;;Όταν οι εργοδότες είναι διαφορετικοί υπολογίζονται δύο ένσημα, φτάνει να μην υπερβαίνουν τα 25 το μήνα.αυτό μου είπαν και εμένα και αναρωτιέμαι αν δύο διαφορετικά ΙΕΚ λογίζονται ως δύο διαφορετικοί εργοδότες..... μάλλον θα μάθω όταν πάρω την "αναλυτική" απο το ΙΚΑ σε κανα 3μηνο.
Παράθεση από: charm_quark στις Νοεμβρίου 02, 2010, 07:26:22 pmΠαράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 02, 2010, 02:29:26 amΠαράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 29, 2010, 11:01:43 pmΝα ρωτήσω εγώ κάτι άλλο;;;Αν εργάζεσαι σε δύο ΙΕΚ την ίδια μέρα, μπαίνει ένα ένσημο ή δύο;;Όταν οι εργοδότες είναι διαφορετικοί υπολογίζονται δύο ένσημα, φτάνει να μην υπερβαίνουν τα 25 το μήνα.αυτό μου είπαν και εμένα και αναρωτιέμαι αν δύο διαφορετικά ΙΕΚ λογίζονται ως δύο διαφορετικοί εργοδότες..... μάλλον θα μάθω όταν πάρω την "αναλυτική" απο το ΙΚΑ σε κανα 3μηνο.Ναι, γιατί το κάθε ΙΕΚ κάνει ξεχωριστή ΑΠΔ στο ΙΚΑ, όπου δηλώνεται ο αριθμός των ημερών εργασίας και όχι η συγκεκριμένη ημερομηνία εργασίας.