0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτοσ απορίφθηκα και πήγα να ζητήσω τουσ πίνακες για να δω σε τι θέση ήμουν και ποια τα προσόντα των συναδέλφων που προσελήφθησαν. Με ενημέρωσαν πωσ εκπαιδευτέσ μπορούν να γίνουν μόνο όσοι έχουν πτυχίο ΑΕΙ /ΤΕΙ αντίστοιχης ειδικότητας και τουλάχιστον 3 χρόνια εκπαιδευτική εμπειρία. Φυσικά πέρισσυ που με προσέλαβαν εγώ είχα μηδέν προυπηρεσία.ξαφνικά έγινε αυτό? συνάντησε κάποιοσ άλλος ωσ τυπικό προσόν τα 3 χρόνια προυπηρεσία?
Η προκήρυξη θα βγει γύρο στις 15 Ιανουαρίου.Πρέπει να επικοινωνείς συνέχεια με το ΙΕΚ που σε ενδιαφέρει ή να μπαίνεις στην σελίδα του ΟΕΕΚ γιατί η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων διαρκεί μόνο για 5 μέρες.
Καλημέρα! Οι προκηρύξεις για το β'εξάμηνο του τρέχοντος έτους πότε βγαίνουν? Επίσης, είμαι καθηγητής Αγγλικών και βλέπω Αγγλικά σε κάθε ειδικότητα των ΙΕΚ, τι σόι Αγγλικά πρέπει να κάνουμε ας πούμε σε κάποιον μηχανικό αυτοκινήτου, τεχνικό υπολογιστή ή ηλεκτρολόγο?
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Αυτό που συνήθως μας ζητάνε από πρωτοβάθμιες ή δευτεροβάθμιες είναι αναλυτικά ποίες μέρες και πόσες ώρες κάθε μέρα εργάστηκε κάποιος. Την απόλυση μας την ζητάνε συνήθως για κάρτα ανεργίας.