0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λογική... Μακάρι να υπήρχε λογική ανάμεσα στα κριτήριά όταν λαμβάνουν αποφάσεις... Και εγώ όταν το είδα δεν πίστευα στα μάτια μου! Με τί ευκολία αποκλείουν από το δικαίωμα της εργασίας κατηγορίες ατόμων που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και οι λιγότερο ευνοημένες...
Παράθεση από: gpapage στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 11:32:42 amΛογική... Μακάρι να υπήρχε λογική ανάμεσα στα κριτήριά όταν λαμβάνουν αποφάσεις... Και εγώ όταν το είδα δεν πίστευα στα μάτια μου! Με τί ευκολία αποκλείουν από το δικαίωμα της εργασίας κατηγορίες ατόμων που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και οι λιγότερο ευνοημένες...Πρόβλημα υπάρχει επειδή είσαι σε ΚΕΕ ή λόγω της αναπλήρωσης;;
ΣυνάδελφοιΠροκειμένου να διασφαλίσουμε τα δεδουλευμένα μας ανεξάρτητα από τις φήμες που κυκλοφορούν για πληρωμή ( και όχι εξόφληση) εντός του Φεβρουαρίου, ερμηνεύσετε μόνοι σας τις φράσεις «γίνονται προσπάθειες», «σταδιακή πληρωμή», και μετά από την υπόδειξη των νομικών συμβούλων, θα προχωρήσουμε σε αγωγή κατά του Δημοσίου και του Υπουργείου Παιδείας, διεκδικώντας: - Την έντοκη καταβολή των δεδουλευμένων.- Την καταγγελία της αναδρομικής, από 1-1-10, μείωσης της ωριαίας αντιμισθίας Κοινοποιήστε την φόρμα σε όσους περισσότερους συναδέλφους γνωρίζετε.Η μαζική συμμετοχή εκτός των άλλων θα έχει ως αποτέλεσμα και την μείωση της εργολαβικής αμοιβής των Δικηγόρων.
Για την τελική υποβολή της αγωγής θα χρειαστεί να προσκομίσετε επικυρωμένα φωτοαντίγραφα από:- τις αντίστοιχες συμβάσεις εργασίας που έχετε υπογράψει, από τα ΙΕΚ που σας οφείλουν- τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίαςφροντίστε για την έγκαιρη έκδοση τους.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚwww.ekpediek.blogspot.com03/02/2011ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΗΝΙΣΗΣχετικά με την φόρμα αγωγής, επειδή πολύ ρωτάτε, διευκρινίζουμε ότι πρέπει να την συμπληρώσουμε και να την αποστείλουμε άμεσα στο mail: magdr@otenet.gr , προκειμένου να γνωρίζουμε τον αριθμό των ενδιαφερόμενων συναδέλφων ο οποίος και θα καθορίσει τις επόμενες ενέργειες. Είναι ευνόητο ότι η μαζική συμμετοχή θα έχει και διαφορετικό αποτέλεσμα.Όσο για τα δικαιολογητικά απλά τα συγκεντρώνουμε και τα κρατάμε μέχρι να ειδοποιηθούμε για το πότε και πως θα τα καταθέσουμε. Θα υπάρξει σχετική ειδοποίηση μέσω του blog & mails.Να γνωρίζετε ότι: - η νομική διεκδίκηση των δεδουλευμένων μας, όταν τελεσιδικίσει, το οφειλόμενο ποσό θα μας καταβληθεί εντόκως με 6%- πριν την οριστική κατάθεση της προσφυγής θα προηγηθεί Γενική Συνέλευση των Εκπαιδευτών.Ευχαριστούμε
Παράθεση από: Χριστίνα στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 03:48:04 pmΠαράθεση από: gpapage στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 11:32:42 amΛογική... Μακάρι να υπήρχε λογική ανάμεσα στα κριτήριά όταν λαμβάνουν αποφάσεις... Και εγώ όταν το είδα δεν πίστευα στα μάτια μου! Με τί ευκολία αποκλείουν από το δικαίωμα της εργασίας κατηγορίες ατόμων που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και οι λιγότερο ευνοημένες...Πρόβλημα υπάρχει επειδή είσαι σε ΚΕΕ ή λόγω της αναπλήρωσης;;Ουσιαστικά είναι ο συνδυασμός! Δηλαδή αν ήμουν πχ δημόσιος υπάλληλος δεν θα είχα πρόβλημα. Ή αν ήμουν ασφαλισμένος με ΤΕ
Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω όλα αυτα στα οποία αναφέρεστε είναι κατί επίσημο ή όχι??Γνώριζω ότι δεν γίνεται να είσαι σε περισσότερες δομές που ανήκουν στο ΙΔΕΚΕ...Το Δ.Ι.Ε.Κ ανήκει προσωρίνα στο ΙΔΕΚΕ επειδή καταργήθηκε ο ΟΕΕΚ...Το ΙΕΚ θα ανήκει στο υπουργείο δια βίου μάθησης..και στο site του ΙΔΕΚΕ δεν αναφέρει ότι τα ΙΕΚ είναι δομή του ΙΔΕΚΕ.Υπάρχει ανακοίνωση επίσημη γι' αυτό που λέτε???Ευχαριστώ.
Παράθεση από: mar84 στις Φεβρουαρίου 04, 2011, 08:57:32 pmΠαιδιά θα ήθελα να ρωτήσω όλα αυτα στα οποία αναφέρεστε είναι κατί επίσημο ή όχι??Γνώριζω ότι δεν γίνεται να είσαι σε περισσότερες δομές που ανήκουν στο ΙΔΕΚΕ...Το Δ.Ι.Ε.Κ ανήκει προσωρίνα στο ΙΔΕΚΕ επειδή καταργήθηκε ο ΟΕΕΚ...Το ΙΕΚ θα ανήκει στο υπουργείο δια βίου μάθησης..και στο site του ΙΔΕΚΕ δεν αναφέρει ότι τα ΙΕΚ είναι δομή του ΙΔΕΚΕ.Υπάρχει ανακοίνωση επίσημη γι' αυτό που λέτε???Ευχαριστώ.Προσωπικά αναφέρομαι σε έγγραφο που είδα αναρτημένο σε ΙΕΚ της Αττικής και αναφερόταν στις αιτήσεις των εκπαιδευτών! Δεν το έχω δει κάπου αλλού ακόμα, αλλά για να το έχουν αναρτήσει υποθέτω οτι έχει επίσημο χαρακτήρα. Έχω στείλει mail και στο ΙΔΕΚΕ εδώ και 4-5 μέρες και περιμένω απάντηση. Και εγώ αυτό πίστευα... Ότι εφόσον τα ΙΕΚ είναι προσωρινά στο ΙΔΕΚΕ δεν αποτελούν "δομή" του. Μάλλον κάποιο Excel στο λογιστήριο δεν θα τους δουλεύει και αποφάσισαν να μας αποκλείσουν...
αμα σου το είπαν απο το ΙΔΕΚΕ....δεν ξερώ τι να πω...δηλαδή άμα έχεις ασφάλεια τεβε τι γίνεται μπορείς να είσαι και στα 2???δεν μπορώ να καταλάβω την λογική τους...??