0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από θεσσαλονίκη ειδοποιήσαν κανέναν??
Πρίν 10 λεπτά, τηλεφώνησα στο Δ.ΙΕΚ που είχα κάνει αίτηση. Ο μονόλογος του υπαλλήλου:"- Μου λέει έχουμε ενημερώσει σήμερα όλους τους ωρομίσθιους που θα προσληφθούν, πείτε μου το όνομά σας και αν είστε ΑΕΙ ή ΤΕΙ;;....................................................- Είστε 12ος, δεδομένου ότι ο 1ος έχει και μεταπτυχιακό.. εξάλλου δεν έχουμε και τα πολλά μαθήματα φέτος για να προσλάβουμε και πολλούς μου λέει.."- Τον ρωτάω: Στα Δ.ΙΕΚ δεν ομαδοποιούνται ΑΕΙ-ΤΕΙ, όπως στους πίνακες του Υπ. Παιδείας;(εκεί κατάπιε τα λόγια του λεγοντάς μου ότι πιο άκυρο.... ) Απλά θέλω να τονίσω ότι με τα Δ.ΙΕΚ δυστυχώς, δεν υπάρχει και είναι σαφές καμία απολύτως αξιοκρατία..Δυστυχώς συνεχίζεται το πελατειακό καθεστώς..
Καλησπέρα σε όλους και σε όσους κλήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο σας!Μήπως γνωρίζει ή κλήθηκε κάποιος από το Δ.Ι.Ε.Κ. Κομοτηνής?Συγκεκριμένα για θέση φιλολόγου ή γενικότερα.
παιδια μην σας κοροιδευουν, τα ιεκ αρχιζουν κανονικα την δευτερα το προγραμμα εχει βγει και το αργοτερο σημερα το απογευμα γινεται η ενημερωση σε οσους προσεληφθησαν, σε οσους δεν πηραν τηλεφωνο δεν τους προσλαμβανουν............τοσα χρονια στα ιεκ η ιδια τακτικη
Έχω φρεσκα νεα!!! Εχουμε και λεμε:1) ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Πήγα και ζητησα την καταταξη των υποψηφιων. Ολως τυχαιως, προσμετρανε το ετος κτήσης πτυχιου(!!)Ολως τυχαιως, μου βαλανε ετος κτησης 2008 αντι για 2002 και κατα συνεπειαΟλως τυχαιως, ειναι απο πανω μου 9 ατομα λογω παλαιοτητας πτυχιου, οι οποιοι εχουν ελαχιστη προΫπηρεσια στο αντικειμενο!Ολως τυχαιως σε 3 τουλαχιστον δημοσιους υπαλληλους οι οποιοι δουλευουν στο δημόσιο εδω και 10-20 χρόνια, και οι οποιοι απεκτησαν πτυχιο στην ειδικοτητα της προκηρυξης το 2009(!), τους προσμετρησαν εργασιακη εμπειρια όλων των ετων από την πρωτη μερα στο δημοσιο!!!Όλως τυχαιως ο τονος ομιλιας του διευθυντη προς εμενα ηταν εριστικος!!ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ δεν επιλέγηκα, καθως βρεθηκα καμια 15αρια θεσεις πιο κατω απο αυτη που επρεπε να ειμαι!!2) ΙΕΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Πήγα και εκει και ζητησα την καταταξη των υποψηφιων. Ολως τυχαιως, προσμετρανε και εκει το ετος κτήσης πτυχιου(!!)Ολως τυχαιως, εχουν προτεραιότητα οι μηχανικοι Η/Υ του Πολυτεχνείου έναντι αυτών της Πληροφορικης των Πανεπιστημιων!!!!!!Ολως τυχαιως, ειναι απο πανω μου 7-8 ατομα λογω Διπλώματος Πολυτεχνειου(!!!) και παλαιοτητας πτυχιου, οι οποιοι εχουν ελαχιστη προΫπηρεσια στο αντικειμενο!Ολως τυχαιως και εδω σε 2 τουλαχιστον δημοσιους υπαλληλους οι οποιοι δουλευουν στο δημόσιο εδω και 10-20 χρόνια, και οι οποιοι απεκτησαν πτυχιο στην ειδικοτητα της προκηρυξης το 2009(!), τους προσμετρησαν εργασιακη εμπειρια όλων των ετων από την πρωτη μερα στο δημοσιο!!!Όλως τυχαιως ο διευθυντης ηταν αντιθετος σε οτι κι αν του ελεγα, ακομα και οταν του διαβασα το αντιστοιχο ΦΕΚ στο οποιο αναφέρεται ρητα πως στην καταταξη εχου προτεραιοτητα οι αποφοιτοι Πληροφορικης ΑΕΙ έναντι των ΤΕΙ!!ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ δεν επιλέγηκα, καθως βρεθηκα 7-8 θεσεις πιο κατω απο αυτη που επρεπε να ειμαι!!Φυσικα την αλλη εβδομαδα θα εχει πανηγυρι ενστασεων, καθως εχω να επισκεφτω και
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:19:10 pmπαιδια μην σας κοροιδευουν, τα ιεκ αρχιζουν κανονικα την δευτερα το προγραμμα εχει βγει και το αργοτερο σημερα το απογευμα γινεται η ενημερωση σε οσους προσεληφθησαν, σε οσους δεν πηραν τηλεφωνο δεν τους προσλαμβανουν............τοσα χρονια στα ιεκ η ιδια τακτικηΜην είσαι σίγουρος για τίποτα! Εμένα από τα ΙΕΚ Θέρμης μου είπαν Δευτέρα η ενημέρωση.
Παράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 07, 2011, 04:59:34 pmΠαράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:19:10 pmπαιδια μην σας κοροιδευουν, τα ιεκ αρχιζουν κανονικα την δευτερα το προγραμμα εχει βγει και το αργοτερο σημερα το απογευμα γινεται η ενημερωση σε οσους προσεληφθησαν, σε οσους δεν πηραν τηλεφωνο δεν τους προσλαμβανουν............τοσα χρονια στα ιεκ η ιδια τακτικηΜην είσαι σίγουρος για τίποτα! Εμένα από τα ΙΕΚ Θέρμης μου είπαν Δευτέρα η ενημέρωση.δηλαδη θα αρχισεις το μεσημερι της δευτερας μαθημα και η ενημερωδη την ιδια ημερα αν επιτρεπετια τι ωρα ειναι?
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 07, 2011, 05:22:01 pmΠαράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 07, 2011, 04:59:34 pmΠαράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:19:10 pmπαιδια μην σας κοροιδευουν, τα ιεκ αρχιζουν κανονικα την δευτερα το προγραμμα εχει βγει και το αργοτερο σημερα το απογευμα γινεται η ενημερωση σε οσους προσεληφθησαν, σε οσους δεν πηραν τηλεφωνο δεν τους προσλαμβανουν............τοσα χρονια στα ιεκ η ιδια τακτικηΜην είσαι σίγουρος για τίποτα! Εμένα από τα ΙΕΚ Θέρμης μου είπαν Δευτέρα η ενημέρωση.δηλαδη θα αρχισεις το μεσημερι της δευτερας μαθημα και η ενημερωδη την ιδια ημερα αν επιτρεπετια τι ωρα ειναι?13:30 είναι η ενημέρωση