0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: csemis10 στις Οκτωβρίου 08, 2011, 03:00:32 amΚάθε λιμάνι και καημός κάθε ΙΕΚ κ την ιστορία του ... αλλά αυτό που έγινε Ηλιούπολη φέτος δεν έχει ξαναγίνει ... το προηγούμενο εξάμηνο είμασταν 3 καθηγητές κ κάναμε λειτουργικά 2 με μεράκι ο καθένας παρόλο που είμασταν 3 σε ένα 4ωρο (μόντα ωραία μόνο στην Ηλιούπολη γίνονται αυτά ... κ εκτός ύλης κ παραπάνω όσα προέβλεπε ο οδηγός κατάρτισης γενικότερα ... το μάθημα δεν είχε να ζηλέψει τπτ από το αντίστοιχο π γίνεται στο Τμήμα Πληροφορικής του ΕΚΠΑ ... για προσόντα δεν μιλάμε ... κ οι 3 είμασταν π@π@ρ@τοι να μ επιτραπεί η έκφραση ...στο τωρινό εξάμηνο ... όχι 1 ούτε 2 αλλά 3 ειδικότητες ... δεν πήραν ούτε ένα από εμάς έστω 2 ώρες να μας κλείσουν το στόμα βέβαια γίναμε δεκτοί σε άλλα ΙΕΚ γτ αν είσαι όπως προείπα δυνατός κ τα έχεις βαριά κανένα βύσμα δεν σε αποκλείει ... άλλα όλα γίνονται ...Όσο για τυπικά προσόντα ... υποψήφιος διδάκτορας σε πανεπιστήμιο 2 μεταπτυχιακά (όλα άριστα με υποτροφίες επίδοσης σε όλα τα εξάμηνα), πτυχίο στο 2005 (στο top 3.5% όλων των αποφοίτων - τι γράφω ο ανόητος...) ... 3 χρόνια υπουργείο οικονομικών στο αντικείμενο ... proficiency(+επάρκεια), Γερμανικά, πιστοποιήσεις, σεμινάρια ΟΑΕΔ, τεστ δεξιοτήτων ... (μην το ξεχνάμε ...) 300 ώρες σε ΙΕΚ (3 διαφορετικά + Ηλιούπολης) ... αλλά ψιλά γράμματα ... κ ΑΝΕΡΓΟΣ !!!αδέρφια ... πραγματικά δν είχα ανάγκη τις ώρες τους ευτυχώς αλλά είναι ντροπή ξεφτίλα κ πάνω από όλα κατάντια ...Και ψαχνεις 2 και 3 ωρες στα ΙΕΚ με τετοια προσοντα (οπως και οι αλλοι 2 συναδελφοι)? Παρολα τα προσοντα δεν εχεις αντιληφθει το εξης: Ο κοσμος εχει γεμισει διδακτορικα (πλαστα και γνησια) και τιτλους σπουδων, πτυχια, κτλ... Δεν γινεται ολοι να ειναι σε θεσεις γραφειου. Προτεινω το εξης: Πιάσε το τσαπί για να ζήσεις. Ελπιζω να ξερεις τουλαχιστον τι ειναι το τσαπί... Εναλλακτικά, το εξωτερικό.Τα παραπανω τα λεω φιλικα και χωρις παρεξηγηση!
Κάθε λιμάνι και καημός κάθε ΙΕΚ κ την ιστορία του ... αλλά αυτό που έγινε Ηλιούπολη φέτος δεν έχει ξαναγίνει ... το προηγούμενο εξάμηνο είμασταν 3 καθηγητές κ κάναμε λειτουργικά 2 με μεράκι ο καθένας παρόλο που είμασταν 3 σε ένα 4ωρο (μόντα ωραία μόνο στην Ηλιούπολη γίνονται αυτά ... κ εκτός ύλης κ παραπάνω όσα προέβλεπε ο οδηγός κατάρτισης γενικότερα ... το μάθημα δεν είχε να ζηλέψει τπτ από το αντίστοιχο π γίνεται στο Τμήμα Πληροφορικής του ΕΚΠΑ ... για προσόντα δεν μιλάμε ... κ οι 3 είμασταν π@π@ρ@τοι να μ επιτραπεί η έκφραση ...στο τωρινό εξάμηνο ... όχι 1 ούτε 2 αλλά 3 ειδικότητες ... δεν πήραν ούτε ένα από εμάς έστω 2 ώρες να μας κλείσουν το στόμα βέβαια γίναμε δεκτοί σε άλλα ΙΕΚ γτ αν είσαι όπως προείπα δυνατός κ τα έχεις βαριά κανένα βύσμα δεν σε αποκλείει ... άλλα όλα γίνονται ...Όσο για τυπικά προσόντα ... υποψήφιος διδάκτορας σε πανεπιστήμιο 2 μεταπτυχιακά (όλα άριστα με υποτροφίες επίδοσης σε όλα τα εξάμηνα), πτυχίο στο 2005 (στο top 3.5% όλων των αποφοίτων - τι γράφω ο ανόητος...) ... 3 χρόνια υπουργείο οικονομικών στο αντικείμενο ... proficiency(+επάρκεια), Γερμανικά, πιστοποιήσεις, σεμινάρια ΟΑΕΔ, τεστ δεξιοτήτων ... (μην το ξεχνάμε ...) 300 ώρες σε ΙΕΚ (3 διαφορετικά + Ηλιούπολης) ... αλλά ψιλά γράμματα ... κ ΑΝΕΡΓΟΣ !!!αδέρφια ... πραγματικά δν είχα ανάγκη τις ώρες τους ευτυχώς αλλά είναι ντροπή ξεφτίλα κ πάνω από όλα κατάντια ...
Πήγα σήμερα και έκανα τη γύρα στα ΙΕΚ της γειτονιάς μου να δω τους πίνακες Η2. Στο ένα μου τους δείξανε, με όλη την καλή καρδιά και μάλιστα τους είχαν "ανοιχτούς" για κάθε ενδιαφερόμενο.Στο δεύτερο (Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας - γιατί να το κρύψουμε άλλωστε!!) ο διευθυντής μου είπε ότι μόνο με έγγραφη αίτηση μπορώ να ενημερωθώ για τη σειρά στην ειδικότητα μου, καθώς οι πίνακες έρχονται από το ΙΔΕΚΕ. Τελικά κοίταξε μία φυλλάδα που του έφερε ο υποδιευθυντής και μου είπε ότι είμαι στην εντέκατη θέση! Το θεώρησα πολύ χαμηλά, (γνωρίζοντας ότι στο γειτονικό ΙΕΚ είμαι στην πρώτη θέση της ίδια ειδικότητας). Του ζήτησα να μου διαβάσει τα ονόματα των συναδέλφων που είναι απο πάνω μου. Στην τρίτη θέση λοιπόν ήταν και το όνομα του φίλου μου, που έχουμε ΑΚΡΙ
Παράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 11, 2011, 02:28:17 am Πήγα σήμερα και έκανα τη γύρα στα ΙΕΚ της γειτονιάς μου να δω τους πίνακες Η2. Στο ένα μου τους δείξανε, με όλη την καλή καρδιά και μάλιστα τους είχαν "ανοιχτούς" για κάθε ενδιαφερόμενο.Στο δεύτερο (Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας - γιατί να το κρύψουμε άλλωστε!!) ο διευθυντής μου είπε ότι μόνο με έγγραφη αίτηση μπορώ να ενημερωθώ για τη σειρά στην ειδικότητα μου, καθώς οι πίνακες έρχονται από το ΙΔΕΚΕ. Τελικά κοίταξε μία φυλλάδα που του έφερε ο υποδιευθυντής και μου είπε ότι είμαι στην εντέκατη θέση! Το θεώρησα πολύ χαμηλά, (γνωρίζοντας ότι στο γειτονικό ΙΕΚ είμαι στην πρώτη θέση της ίδια ειδικότητας). Του ζήτησα να μου διαβάσει τα ονόματα των συναδέλφων που είναι απο πάνω μου. Στην τρίτη θέση λοιπόν ήταν και το όνομα του φίλου μου, που έχουμε ΑΚΡΙ
Παράθεση από: elenX στις Οκτωβρίου 11, 2011, 08:47:44 amΠαράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 11, 2011, 02:28:17 am Πήγα σήμερα και έκανα τη γύρα στα ΙΕΚ της γειτονιάς μου να δω τους πίνακες Η2. Στο ένα μου τους δείξανε, με όλη την καλή καρδιά και μάλιστα τους είχαν "ανοιχτούς" για κάθε ενδιαφερόμενο.Στο δεύτερο (Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας - γιατί να το κρύψουμε άλλωστε!!) ο διευθυντής μου είπε ότι μόνο με έγγραφη αίτηση μπορώ να ενημερωθώ για τη σειρά στην ειδικότητα μου, καθώς οι πίνακες έρχονται από το ΙΔΕΚΕ. Τελικά κοίταξε μία φυλλάδα που του έφερε ο υποδιευθυντής και μου είπε ότι είμαι στην εντέκατη θέση! Το θεώρησα πολύ χαμηλά, (γνωρίζοντας ότι στο γειτονικό ΙΕΚ είμαι στην πρώτη θέση της ίδια ειδικότητας). Του ζήτησα να μου διαβάσει τα ονόματα των συναδέλφων που είναι απο πάνω μου. Στην τρίτη θέση λοιπόν ήταν και το όνομα του φίλου μου, που έχουμε ΑΚΡΙ
Υπάρχει κάποιο παράρτημα για τον υπολογισμο μοριων των αιτησεων μας στα ΙΕΚ? Με τι συντελεστές πολλαπλασιάζονται η διδακτική, επαγγελματική εμπειρία και η ημερομηνία κτήσης πτυχίου??Πήγα σήμερα να δώ τα μόριά μου αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μα αλήθεια είναι η ημερομηνία κτήσης του πτυχίου μεγαλύτερης βαρύτητας της προϋπηρεσίας?? ?
Παράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:08:45 pmΠαράθεση από: elenX στις Οκτωβρίου 11, 2011, 08:47:44 amΠαράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 11, 2011, 02:28:17 am Πήγα σήμερα και έκανα τη γύρα στα ΙΕΚ της γειτονιάς μου να δω τους πίνακες Η2. Στο ένα μου τους δείξανε, με όλη την καλή καρδιά και μάλιστα τους είχαν "ανοιχτούς" για κάθε ενδιαφερόμενο.Στο δεύτερο (Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας - γιατί να το κρύψουμε άλλωστε!!) ο διευθυντής μου είπε ότι μόνο με έγγραφη αίτηση μπορώ να ενημερωθώ για τη σειρά στην ειδικότητα μου, καθώς οι πίνακες έρχονται από το ΙΔΕΚΕ. Τελικά κοίταξε μία φυλλάδα που του έφερε ο υποδιευθυντής και μου είπε ότι είμαι στην εντέκατη θέση! Το θεώρησα πολύ χαμηλά, (γνωρίζοντας ότι στο γειτονικό ΙΕΚ είμαι στην πρώτη θέση της ίδια ειδικότητας). Του ζήτησα να μου διαβάσει τα ονόματα των συναδέλφων που είναι απο πάνω μου. Στην τρίτη θέση λοιπόν ήταν και το όνομα του φίλου μου, που έχουμε ΑΚΡΙ
Παράθεση από: elenX στις Οκτωβρίου 11, 2011, 08:36:19 pmΠαράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:08:45 pmΠαράθεση από: elenX στις Οκτωβρίου 11, 2011, 08:47:44 amΠαράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 11, 2011, 02:28:17 am Πήγα σήμερα και έκανα τη γύρα στα ΙΕΚ της γειτονιάς μου να δω τους πίνακες Η2. Στο ένα μου τους δείξανε, με όλη την καλή καρδιά και μάλιστα τους είχαν "ανοιχτούς" για κάθε ενδιαφερόμενο.Στο δεύτερο (Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας - γιατί να το κρύψουμε άλλωστε!!) ο διευθυντής μου είπε ότι μόνο με έγγραφη αίτηση μπορώ να ενημερωθώ για τη σειρά στην ειδικότητα μου, καθώς οι πίνακες έρχονται από το ΙΔΕΚΕ. Τελικά κοίταξε μία φυλλάδα που του έφερε ο υποδιευθυντής και μου είπε ότι είμαι στην εντέκατη θέση! Το θεώρησα πολύ χαμηλά, (γνωρίζοντας ότι στο γειτονικό ΙΕΚ είμαι στην πρώτη θέση της ίδια ειδικότητας). Του ζήτησα να μου διαβάσει τα ονόματα των συναδέλφων που είναι απο πάνω μου. Στην τρίτη θέση λοιπόν ήταν και το όνομα του φίλου μου, που έχουμε ΑΚΡΙ
Παράθεση από: tikos στις Οκτωβρίου 12, 2011, 01:31:11 pmΠαράθεση από: elenX στις Οκτωβρίου 11, 2011, 08:36:19 pmΠαράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:08:45 pmΠαράθεση από: elenX στις Οκτωβρίου 11, 2011, 08:47:44 amΠαράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 11, 2011, 02:28:17 am Πήγα σήμερα και έκανα τη γύρα στα ΙΕΚ της γειτονιάς μου να δω τους πίνακες Η2. Στο ένα μου τους δείξανε, με όλη την καλή καρδιά και μάλιστα τους είχαν "ανοιχτούς" για κάθε ενδιαφερόμενο.Στο δεύτερο (Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας - γιατί να το κρύψουμε άλλωστε!!) ο διευθυντής μου είπε ότι μόνο με έγγραφη αίτηση μπορώ να ενημερωθώ για τη σειρά στην ειδικότητα μου, καθώς οι πίνακες έρχονται από το ΙΔΕΚΕ. Τελικά κοίταξε μία φυλλάδα που του έφερε ο υποδιευθυντής και μου είπε ότι είμαι στην εντέκατη θέση! Το θεώρησα πολύ χαμηλά, (γνωρίζοντας ότι στο γειτονικό ΙΕΚ είμαι στην πρώτη θέση της ίδια ειδικότητας). Του ζήτησα να μου διαβάσει τα ονόματα των συναδέλφων που είναι απο πάνω μου. Στην τρίτη θέση λοιπόν ήταν και το όνομα του φίλου μου, που έχουμε ΑΚΡΙ