0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας!Θα ήθελα να ρωτήσω κυρίως κάποιους που δίδαξαν παλαιότερα ή διδάσκουν τώρα σε κάποιο δημόσιο ΙΕΚ.Εγώ διδάσκω το μάθημα "σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδας", είχα πολλές σημειώσεις να δώσω στα παιδιάαλλά από τη διέυθυνση του ΙΕΚ μου δώσανε ένα αναλυτικό πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να βγάλς εγώ σημειώσεις - 2 σελίδες ανά μια ώρα-.Είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω το πρόγραμμα?πολλά από αυτά που ζητάνε τα βρίσκω περιττά έως άσχετα με αυτά που πρέπει να μάθουν τα παιδιά!!!βοήθεια έχω....?Ευχαριστώ!!!
δηλαδή προηγούνται όσοι έχουν βασικό πτυχίο πληροφορικής;ή μπορεί κάποιος που δεν έχει βασικό πτυχίο πληροφορικής αλλά εχει μεγαλύτερη προυπηρεσία στα ΙΕΚ να προηγείται τελικά αυτού που έχει πτυχίο πληροφορικής;ή μετράει δηλαδή το σύνολο των μορίων (βασικό πτυχίο, προυπηρεσία κλπ) ; οπότε εκεί όλα παίζονται δηλαδή μπορεί και κάποιος με ECDL αλλά με σημαντική προυπηρεσία να "φάει" κάποιον με βασικό πτυχίο και με διδακτορικά!! ;
Μην το πολυψάχνετε. Κάντε την αίτησή σας - δεν κοστίζει τίποτα - αλλά να ξέρετε ότι στα Δ. ΙΕΚ παίρνουν όποιον γουστάρουν οι Διευθυντές (οποιοσδήποτε παλιότερος συνάδελφος θα σας επιβεβαιώσει αυτό που λέω). Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι όποιος δεν έχει "δόντι" δεν πάει (προσωπικά έχω δουλέψει μερικά εξάμηνα χωρίς να χρησιμοποιήσω ποτέ τον γνωστό ελληνικό τρόπο), απλά σας τα λέω γιατί δεν αξίζει πραγματικά να το ψάχνετε τόσο πολύ, αφού στο τέλος παίρνουν όποιον γουστάρουν!
Επίσης να τους ζητήσεις να σου απαντήσουν γραπτώς στην ένστασή σου! τότε σίγουρα θα φοβηθούν
Θυμάται κανείς πως μετατρέπεται η προϋπηρεσία από ώρες σε μήνες για την αίτηση σε Δ. ΙΕΚ;