0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lzdg στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:31:23 amΘυμάται κανείς πως μετατρέπεται η προϋπηρεσία από ώρες σε μήνες για την αίτηση σε Δ. ΙΕΚ;δεν μετρανε ωρες αλλα εξαμηνα, δηλαδη και 15 ωρες να ειχες συνολο σε ενα εξαμηνο αυτοι θα σου μετρησουν ενα ολοκληρο εξαμηνο
Θυμάται κανείς πως μετατρέπεται η προϋπηρεσία από ώρες σε μήνες για την αίτηση σε Δ. ΙΕΚ;
Μπορείς να δίνεις και φωτοτυπίες από βιβλία που έχεις
Παράθεση από: lzdg στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 09:40:01 pm Μπορείς να δίνεις και φωτοτυπίες από βιβλία που έχειςΣε κάποια ΙΕΚ οι διευθυντές δεν το επιτρέπουν.
Να διευκρινιστεί όμως ότι δεν το επιτρέπουν για να προστατεύσουν τους εκπαιδευτές. Το να δώσεις φωτοτυπίες από ένα σύγγραμμα υπό τη μορφή σώματος σημειώσεων είναι ποινικά κολάσιμο, αν δεν έχεις την άδεια του εκδότη και του συγγραφέα.Δεν ξέρω αν η ευθύνη συμπαρασύρει και τον διευθυντή του ΙΕΚ αλλά σίγουρα ο εκπαιδευτής είναι εκτεθειμένος.
Που μπορώ να βρω το προσοντολόγιο για κάθε ειδικότητα?
δεν είναι και πολύ διαφωτιστικό.με ενδιαφέρει αποκλειστικά το μάθημα Χρήση ΗΥ, που υπάρχει σε πολλές ειδικότητες, ποιός το διδάσκει με τι προσόντα δηλαδή, κατα προτεραιότητα. Ας πουμε στην ειδικότητα Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας & έκφρασης, ή στην Νοσηλευτικής Χειρουργείου όπου υπάρχει αυτό το μάθημα, στον οδηγό δεν αναφέρεται τιποτα απολύτως τόσο για το περιεχόμενο του μαθήματος όσο και για το ποιος το διδάσκει....καμία βοήθεια?