0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
.. αφου δεν μπορειτε, παραιτηθειτε.
πληρωμή του 2010β ίσως πάνω απο δύο χρόνια και βάλε δυστυχώς βρέθηκαν πολλά λάθη στα χαρτιά που έστελαν τα ιεκ στο υπουργείο...
Το υπολοιπο που απομενει απο την πληρωμη το΄χω ξεγραψει .
Να ειμαι εγω καλα.... ασε τους αλλους να τρεξουν για μενα "
Εγώ έχω καταλάβει ότι πολλοί εκπαιδευτές θεωρούν υπεύθυνα τα ΙΕΚ, από εκεί δηλ που τρώνε και ψωμί, έστω λίγο μπαγιάτικο ή και πολύ αλλά τρώνε! Το πιο εύκολο είναι λοιπόν να τα κλείσουν τα δημοσια ΙΕΚ , αφου στελεχώνονται απο κομματόσκυλα, όπως λέτε μερικοί. Και το πιο "εύκολο" ακόμη είναι να εργαστείτε σε καποιο ιδιωτικό ,αν αυτό θέλετε να γίνει.Όπου εκεί θα πληρώνεστε αμέσως με τα νόμιμα ! Στην ιστορία αυτή οι μόνοι που δεν φταινε είναι οι υπάλληλοι των ΙΕΚ. το ξαναείπα και το ξαναλέω .Μόνο ευχαριστώ πρέπει σε αυτούς γιατί έμαθαν αυτοδίδακτα τις καταστάσεις xml και έγκαιρα τις στέλνουν . Και ερωτω εγώ , όταν δεν τίθεται ως προυποθεση αποσπασης σε ΙΕΚ η γνώση βάσεων δεδομένων ή φύλλων ποιος θα δημιουργήσει τα αρχεία; Μα φυσικά το κοροιδο θα μαθει και θα τα στείλει. Και καλά να μάθει αλλα ποιος θα του δείξει; Ουδείς , Σας παρακαλώ λοιπόν , γιατι αυτος είναι ο αληθινος ρατσισμος, μην λέτε κοματόσκυλα αυτούς που, αν δεν ήταν, απλήρωτοι θα είσαστε ακόμη .
δε γίνεται όλα τα ΙΕΚ να τα έχουν λάθος.
Για την καθυστέρηση των 18 μηνών φταίει ο "άχρηστος" δ.υ ή το υπουργείο;
θεωρούν υπεύθυνα τα ΙΕΚ, από εκεί δηλ που τρώνε και ψωμί, έστω λίγο μπαγιάτικο
Παράθεση από: perastikos_kav στις Οκτωβρίου 30, 2012, 03:19:11 pmδε γίνεται όλα τα ΙΕΚ να τα έχουν λάθος. φυσικά και είναι πρόσχημα και τα λάθη δεν είναι η αιτία. Γι αυτό εξ άλλου δεν αναφέρθηκα σε 22 χρόνια; Αν ήταν λάθος θα λύνονταν σε 1-2 μέρες.Παράθεση από: perastikos_kav στις Οκτωβρίου 30, 2012, 02:04:26 pmΓια την καθυστέρηση των 18 μηνών φταίει ο "άχρηστος" δ.υ ή το υπουργείο;Ολο το σκεπτικό είναι γύρω απο το διαχωρισμό των ΔΥ απο το υπουργείο. Μα το δημόσιο είναι και το υπουργείο, και οι ΔΥ! Δεν μπορούμε να τα διαχωρίζουμε. Ο υπουργός είναι εξ ορισμού ο προιστάμενος των ΔΥ. Και όλοι μαζί αποτελούν το κράτος (όχι οι πολίτες, όπως κακώς αναφέρεται, κράτος και πολίτης είναι τελείως διαφορετικά πρόσωπα, και στις μέρες μας αντίπαλα). Πρόκειται για τη συνηθισμένη τακτική της γραφειοκρατίας, "δεν είμαι εγώ αρμόδιος". Πιθανόν ο σχεδιασμός αρμοδιοτήτων να είναι πράγματι έτσι. Αλλά γι αυτό ευθύνεται πάλι το κράτος και τα πρόσωπα που το αποτελούν. Και φυσικά ο κακός (όχι λανθασμένος, αλλά κακός) σχεδιασμός γίνεται επίτηδες για την διασπορά των ευθυνών. Στη διασπορά των ευθυνών βασίζονται το ίδιο οι ΔΥ και οι προιστάμενοί τους οι υπουργοί. Και η διασπορά ευθυνών συνεπάγεται ατιμωρησία ακριβώς επειδή οι υπαίτιοι είναι πολλοί. Η οργή λοιπόν απευθύνεται στο σύνολο αυτών που αποτελούν το κράτος (ΔΥ και προιστάμενοί τους υπουργοί).Απο δώ βγαίνει και το "παραιτήσου όταν δεν κάνεις το καθήκον σου έναντι των πολιτών", το ότι το κάνεις έναντι των προιστάμενων σου (φταίει ο υπουργός-υπουργείο) δεν αποτελεί καμμία δικαιολογία. Εδώ όμως μπαίνουν και τα περίφημα "διαπλεκόμενα συμφέροντα" δηλαδή οι γραφειοκράτες υποστηρίζουν προθύμως τους προιστάμενούς τους εναντίον των πολιτών, για να έχουν προνόμια έναντι του συνόλου. Και αυτοί με τη σειρά τους για να έχουν την υποστήριξή τους, σαν εκλογικό σώμα, η σαν συνδικαλιστικό η σαν απλά προπαγανδιστικό μέσο υπερ των κυβερνώντων, τους παρέχουν πλουσιοπάροχα προνόμια. Απλά ένα απ αυτά που μας ενδιαφέρει είναι η σκανδαλώδης προτίμηση ασχέτως προσόντων των μόνιμων ΔΥ έναντι των έκτακτων στη διδασκαλία των ΔΙΕΚ. Φυσικά, υπάρχουν και πολλά άλλα, όπως οι διάφορες παροχές (είδα σήμερα ότι οι ΔΥ έχουν μεγαλύτερο επιτόκιο καταθέσεων, κάτι που εξασφαλίζει το κράτος -η μονιμότητα), η δυνατότητα και εκμετάλλευση των διαπλεκόμενων με σκοπό τη τεμπελιά (ξύνουν...). Αλλά στις μέρες μας και η σκανδαλώδης διαφορά στους μισθούς, για λίγη και ευτελή δουλειά των ΔΥ έναντι της υπεραπασχόλησης των ιδιωτικών υπαλλήλων (συμβασιούχων) και (στα δικά μας) την ασφάλιση των συμβασιούχων στα ΔΙΕΚ σαν αισχρό παράδειγμα -εναντι της πλήρους κάλυψης των ΔΥ.Υπάρχουν πράγματι μερικοί ΔΥ που δουλεύουν περισσότερο απο άλλους, αλλά αυτοί είναι η σπάνια εξαίρεση. Αν ήταν ο κανόνας, κανείς δεν θα ήταν δυσαρεστημένος απο το κράτος. Οσοι μόνιμοι εργάστηκαν στα ΔΙΕΚ για τη σύνταξη των πινάκων xml, πράγματι εργάστηκαν περισσότερο από άλλους, αλλά ας μη γελιόμαστε, αυτοί αισθάνονται ριγμένοι από τους άλλους, και το κάνουν σπάνια απο πρόθεση (υπάρχουν και πολύ σπάνιες περιπτώσεις), συνήθως μετά απο εντολή με απειλές απο τους προιστάμενούς τους.Παράθεση από: εμπειρος στις Οκτωβρίου 30, 2012, 02:47:49 pmθεωρούν υπεύθυνα τα ΙΕΚ, από εκεί δηλ που τρώνε και ψωμί, έστω λίγο μπαγιάτικοείναι μια πολύ κακή αντίληψη (είμαι υπερβολικά ευγενής). Οχι δεν τρώνε ψωμί οι συμβασιούχοι καθηγητές απο τους ΔΥ. Το αντίθετο, οι ΔΥ τρώνε απο τον κόπο των συμβασιούχων. Τα ΔΙΕΚ δεν υπάρχουν για το καλό των ΔΥ, υπάρχουν για τους σπουδαστές, με απαραίτητο στοιχείο την ύπαρξη των καθηγητών, οι γραφειοκράτες των ΔΙΕΚ είναι απλά υποστηρικτικά πρόσωπα προς τις παραπάνω 2 κατηγορίες. Ενώ οι καθηγητές μόνιμοι ΔΥ μοιάζουν μ όλους αυτούς που παρακάμπτουν τις ουρές για να εξυπηρετηθούν πρώτοι. Ας μην προσπαθούν οι μόνιμοι ΔΥ να κρύψουν τις ευθύνες τους, με κυριότερη την υποστήριξή τους στη διαφθορά των πολιτικών, για εξασφάλιση προνομίων έναντι του κοινωνικού συνόλου. Σ αυτό (προνόμια) οφείλεται και το γεγονός ότι σήμερα δεν είναι στην έσχατη κατάσταση (πρόθεση αυτοκτονίας) κανείς ΔΥ και όλοι οι άλλοι έχουν θύματα, επαγγελματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, έμποροι, συνταξιούχοι ΙΚΑ-ΟΓΑ.