0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
- τα ιεκ του οαεδ νομίζω λογίζονται σαν ΙΕΚ, κατε εμέ.
- Έχω υποστηρίξει δημόσια το διδακτορικό μου και μου έχουν δώσει βεβαίωση απο τη γραμματεία με λεπτομέρειες. Τούτο αρκεί ώστε να ισχυριστώ πώς έχω phd μιας και ακόμα δεν έχει γίνει η ορκωμοσία ή θα είναι ψευδές στοιχείο στην υπεύθυνη δήλωση;
Παράθεση από: 1bebis1 στις Ιανουαρίου 15, 2013, 12:04:34 am- τα ιεκ του οαεδ νομίζω λογίζονται σαν ΙΕΚ, κατε εμέ.Ναι τα ΙΕΚ (δημόσια και ιδιωτικά) ανήκουν στην κατηγορία ΙΕΚ!Παράθεση από: 1bebis1 στις Ιανουαρίου 15, 2013, 12:04:34 am- Έχω υποστηρίξει δημόσια το διδακτορικό μου και μου έχουν δώσει βεβαίωση απο τη γραμματεία με λεπτομέρειες. Τούτο αρκεί ώστε να ισχυριστώ πώς έχω phd μιας και ακόμα δεν έχει γίνει η ορκωμοσία ή θα είναι ψευδές στοιχείο στην υπεύθυνη δήλωση;Είσαι οκ, αρκεί να έχεις βεβαίωση ότι ανακηρύχθηκες διδάκτωρ.
Καλημέρα!!!Από χθες προσπαθώ δεν λειτουργεί να κάνω αίτηση.... Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι διαφορετικό για προυπηρεσια Αγγλικών. Μια άλλη απορία έχω σε μας που μαστε Αγγλικών λογίζεται το πτυχίο μας για μοριοδότηση ξένης γλώσσας ή επειδή συμπίπτει με το αντικείμενό μας πρέπει να στείλουμε πτυχίο γνώσης άλλης γλώσσας για να πάρουμε μόρια από τις ξένες γλώσσες;