0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
malioni και την προυπηρεσία σε φροντιστήριο την καταχωρούμε ως τι στην αίτηση?Ως εργασιακή εμπειρία?
Ναι, αλλά η εργασία μου δεν έχει να κάνει με ενήλικες. Δουλέυω σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών, σίγουρα μετράει? Αν ναι, τί πρέπει να πω στην εργοδότριά μου?Σας ευχαριστώ πολύ, ελπίζώ όλοι να βγάλουμε άκρη στο τέλος!
Τηλεφώνησα στο ΙΕΚ Κερατσινίου, είναι πολύ εξυπηρετικοί!Απλά επειδή η υπάλληλος δεν είχε δει την αίτηση, μου είπε ότι αν έχει κουτάκι για ιδιωτική εκπαίδευση, τότεμετράει! Ευχαριστώ και πάλι!
Παράθεση από: JoyR στις Ιανουαρίου 16, 2013, 11:17:16 amΤηλεφώνησα στο ΙΕΚ Κερατσινίου, είναι πολύ εξυπηρετικοί!Απλά επειδή η υπάλληλος δεν είχε δει την αίτηση, μου είπε ότι αν έχει κουτάκι για ιδιωτική εκπαίδευση, τότεμετράει! Ευχαριστώ και πάλι!ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΤΑΚΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΑΙΤΗΣΗ....
Παράθεση από: JoyR στις Ιανουαρίου 16, 2013, 10:56:34 amΚαλημέρα!Ας μου απαντήσει κάποιος αν μετράει η εργασία σε φροντιστήριο γιατί παίρνω τηλέφωνο από το πρωί καιδεν το σηκώνουν! Και κάτι άλλο, σε κάθε αίτηση, μέχρι πόσα ιεκ μπορούμε να δηλώσουμε?Ναι μετράει και θα πρέπει να συνοδεύεται από σχετική βεβαίωση εργοδότη ή κατάσταση ενσήμων απο ΙΚΑ. Η κάθε αίτηση σου μπορεί να περιλαμβάνει έως 21 μαθήματα (αλλά αυτό σημαίνει αίτηση και μάθημα...πολύ χαρτούρα) και δεν υπάρχει όριο σε πόσα ΙΕΚ μπορείς να δηλώσεις. Μόνο για έως δύο θα επιλεχθείς..
Καλημέρα!Ας μου απαντήσει κάποιος αν μετράει η εργασία σε φροντιστήριο γιατί παίρνω τηλέφωνο από το πρωί καιδεν το σηκώνουν! Και κάτι άλλο, σε κάθε αίτηση, μέχρι πόσα ιεκ μπορούμε να δηλώσουμε?
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο ΙΕΚ που κάνει μαθήματα πρωί ή είναι όλα απογευματινά;
Το πρόβλημα με τα κουτάκια στα ατομικά στοιχεία το χω από χθες. Δεν αντιμετωπίζεται, περιμένουμε μήπως κάποτε εμφανιστούν. Ξαναρωτώ ξέρει κάποιος πως γράφουμε την προυπηρεσία; Την ανάγουμε σε μόρια, βάσει του τι λέει στην παρένθεση, μόνοι μας; Δεν μου φαίνεται και πολύ σίγουρο πως θα το κάνουμε σωστά. Υπάρχει κάποιος τύπος να ανάγουμε τις ωρομισθίες σε έτη και επειτα να βρούμε τα μόρια; Όσο για φροντιστήρια δεν διάβασα να θέλει βεβαίωση εργοδότη. Γράφει ότι θέλει βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα και υπεύθυνη δήλωση δική μας για το που εργαζόμασταν με στοιχεια του εργοδότη. Στην εργασιακή εμπειρία προσμετράται...