0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οκ ευχαριστώ δεν μου τα έδειχνε με βελάκι όπως λες απλά να συμπληρώσουμε αριθμό αντί του 0 είχε και δεν βγάζω άκρη. Δεν παίζει να μείνω ως τις 2 για αυτό ελπίζω αν όντως έχει παράταση κάποτε να κάνω και αίτηση. Αλλη απορία αν σε ένα ΙΕΚ έχουμε κάνει αίτηση για πάνω από ένα τμήμα (πχ στους ηλεκτρονικούς και στους βοηθούς εργαστηρίων) τα δικαιολογητικά τα καταθέτουμε μόνο ένα αντίγραφο έτσι; Δεν πιστεύω να τα θέλουν σε τόσα αντίγραφα όσες είναι οι αιτήσεις μας;
Οκ ευχαριστώ δεν μου τα έδειχνε με βελάκι όπως λες απλά να συμπληρώσουμε αριθμό αντί του 0 είχε και δεν βγάζω άκρη. Δεν παίζει να μείνω ως τις 2 για αυτό ελπίζω αν όντως έχει παράταση κάποτε να κάνω και αίτηση. Αλλη απορία αν σε ένα ΙEK έχουμε κάνει αίτηση για πάνω από ένα τμήμα (πχ στους ηλεκτρονικούς και στους βοηθούς εργαστηρίων) τα δικαιολογητικά τα καταθέτουμε μόνο ένα αντίγραφο έτσι; Δεν πιστεύω να τα θέλουν σε τόσα αντίγραφα όσες είναι οι αιτήσεις μας;
Η λογική αυτό λέει. Αυτό μας έλειπε να καταθέτουμε και τόσα αντίγραφα όσα οι ειδικότητες που δηλώνουμε.Το Περιστέρι έχει πρωινές ειδικότητες. Το πρωί που τηλεφώνησα μου το είπανε.
Αφάνταστη ταλαιπωρία, πολλά έξοδα και μεγάλη γραφειοκρατία για όλους! Και για τους υποψήφιους εκπαιδευτές και για τους υπαλλήλους των ΙΕΚ. Και όλα αυτά για να επιτευχθεί και καλά η αξιοκρατία και μετά από πιέσεις "αδικημένων" υποψηφίων από το προηγούμενο σύστημα πρόσληψης.Μετά από όλα αυτά θα ήθελα να μου κάνουν τη χάρη να μας ενημερώσουν οι "αδικημένοι" έως τώρα υποψήφιοι εάν επιλεχθούν ως εκπαιδευτές με βάση το τωρινό σύστημα ταλαιπωρίας. Εάν πράγματι επιλεχθούν τότε θα παραδεχθώ ότι δεν πήγε στράφι η όλη ταλαιπωρία.
Γιάννη 6 εκτυπωμένες αιτήσεις 1 για κάθε ειδικότητα αλλά τα δικαιολογητικά από ένα αντίγραφο. Αυτό δεν ρώτησε ο συνάδελφος? Μα καλά και από εδώ τα λέμε βρε πτηνό???
Μα δε διασφαλίζει τίποτα αυτό το σύστημα. Μια χαρά μπορούν να γίνουν και τώρα λαδιές. Αφού έτσι κι αλλιώς πάλι, τα χαρτιά στο ΙΕΚ θα τα καταθέσουμε, στο σημείο δηλαδή απ' όπου γίνονταν οι λαδιές. Και η πλάκα είναι οτι δε σου δίνουν ούτε μια εκτυπωμένη αίτηση, προκειμένου τουλάχιστον να κάτσεις να τη συμπληρώσεις πρόχειρα, να κάνεις εκεί πάνω τους υπολογισμούς σου, και μετά να συπληρώσεις την κανονική, ούτε και έχεις τη δυνατότητα να τη διορθώσεις αν διαπιστώσεις οτι έκανες λάθος.
Και να την διορθώσεις μπορείς και να τη σβήσεις αν θέλεις πριν την καταχωρήσεις.