0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει εδώ κανείς που ολοκλήρωσε τις αιτήσεις; Ξέρετε μας δίνει δικαίωμα αποθήκευσης της κάθε αίτησης αν θέλουμε να μην την εκτυπώσουμε την ίδια στιγμή που τη συμπληρώνουμε;
ΟΚ ευχαριστώ και γω μόρια έχω βάλει που ξέρεις πως θέλει ώρες; Πάντως εμένα καμία βεβαίωση πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας δεν έχει ώρες...και ούτε μπορώ να τις υπολογίσω
Και πριν καταχωρήσουμε τις αιτήσεις στην επεξεργασία πάλι ώρες σημειώνουμε και όχι μόρια;
Συγγνώμη, το γεγονός ότι καλούμαστε να τυπώσουμε διαφορετική-3σελιδη-ανά μάθημα, ανά ειδικότητα αίτηση επί όσα μαθήματα διαλέξουμε δεν το συζητάει κανείς; Τι ανοησία, τι προχειρότητα, τι ηλιθιότητα είναι αυτή πάλι, που καλούμαστε να υποστούμε; Όχι τίποτα άλλο, κάνουμε την αίτηση ψηφιακά-αν τα καταφέρουμε, εγώ το πάλευα από Δευτέρα και σήμερα τα κατάφερα, μετά από 6 ώρες στον υπολογιστή-και μετά πρέπει να τρέχουμε τις αιτήσεις και όλα τα δικαιολογητικά μας στα ίδια τα ΙΕΚ!!Ποιο το νόημα όλου αυτού; Γιατί να θέλουμε 40,50, 60 σελίδες για μια αίτηση δισέλιδη ανά ΙΕΚ-όπως ήταν μέχρι τώρα; Και αίτηση που θα βγάλουμε με δικό μας κόστος, θα προσθέσω!
Το σχολίασα. Ακριβώς όπως το λές, μιλάμε για προχειρότητα και γελοιότητα, το πιο αστείο είναι οτι αυτοί οι άνθρωποι θα καμαρώνουν οτι έκαναν πλήρως ψηφιακό το συστημα των αιτήσεων, την ίδια στιγμή που ουσιαστικά έτσι όπως το έκαναν το κατάντησαν ακόμα μεγαλύτερη ταλαιπωρία απ' ό,τι ήταν πριν, και ακόμα μεγαλύτερη σπατάλη χρόνου και πόρων. Το νόημα, όπως το βλέπω, είναι να μπεί "πλαφόν" στη προϋπηρεσία οπότε να μπορέσουν να έχουν πιθανότητες να βάλουν τους "δικούς τους". Δεν εξηγείται αλλιώς ούτε για τα ελληνικά δεδομένα ένα άθλιο σύστημα, το οποίο έχει οδηγίες που από άποψη ορθογραφίας φαίνονται σα να τις έγραψε σουρωμένος.